rad3k Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kup mi fasolke po bretońsku to Ci napompuje tyle balonów ile będziesz chciał <rotfl> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kup mi fasolke po bretońsku to Ci napompuje tyle balonów ile będziesz chciał <rotfl>ok !!! 3mam Cie za słowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Lepiej żeby nie zaczęły pękać :wink:, bo posądzą nas o atak terrorystyczny gazem bojowym :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 a czy ja się wreszcie dowiem czy chcecie tę telewizję czy nie? ja osobiście uważam,że pomysł jest nienajgorszy(bo mój :banghead: ),ale decyzja należy do wszystkich uczestników.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 dla mnie ok. Ale Bartosz powinien pewnie w DD zapytać. Tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nie żebym był showmanem ;) , ale też myśle, że było by OKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 jutro bede w domu dziecka to sie wywiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.jaco Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 jutro bede w domu dziecka to sie wywiem:)Ja również mam do oddania całkiem fajne maskotki chętnie oddam na taki cel tylko gdzie je wcześniej zrzucić?Baloniki też się znajdą tylko nie nadmuchane!!!Postaramy się z żonką wstawić na samą imprezę...i postaramy się namówić jeszcze parę osób na motocyklach o obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ja również mam do oddania całkiem fajne maskotki chętnie oddam na taki cel tylko gdzie je wcześniej zrzucić?Baloniki też się znajdą tylko nie nadmuchane!!!Postaramy się z żonką wstawić na samą imprezę...i postaramy się namówić jeszcze parę osób na motocyklach o obecność hmmmmysle ze najlepiej bylo by jakbys wział je ze soba i np rozdal czy jakos takzapytam sie jeszcze co o tym mysla w DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.jaco Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 hmmmmysle ze najlepiej bylo by jakbys wział je ze soba i np rozdal czy jakos takzapytam sie jeszcze co o tym mysla w DDa w ogóle o której godzinie rozpoczyna się ta imprezka? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 a w ogóle o której godzinie rozpoczyna się ta imprezka? :icon_mrgreen: jeszcze nie wiem ale jakos bedziemy sie zapewne umawiac na 10-11 siakos tak te okolice (rano oczywiscie :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ze względu na charakter imprezy temat przyklejam na jakiś czas, co by wszyscy zainteresowani wiedzieli o sprawi. Im nas będzie więcej, tym lepiej. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jesli bedzie tak jak piszecie to ja będe !! Piozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Postaram się tak jak rok temu być :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Będę po nocce, może dam radę i przyjadę. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi