DZIADU Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 i my też postaramy się doczołgać :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ktoś pisał wyżej że podtrzebuje transportu!!! mam toyote corolle combi także mogę pomóc coś przewieść mozemy zrobic kilka kursów! potem stawiam sie motorkiem na miejscu!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor xvs Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Bardzo dobry pomysł, przyjadę i namówię kolegów z klubu co by dzieciaki miały frajdę. Im nas więcej tym lepsza zabawa będzie. A po DD faktycznie można by gdzieś na grilla skoczyć .Cyba żeby grilla zrobić z nimi na terenie DD,może jakąś zrzutkę np. po 10,- zebrać to podczas zbiórki na Bemowie ,zakupić żarła i wspólnie z nimi pogrilować. ? !!! Pomyślmy wspólnie i pójdźmy z pomysłem Bartosza do przodu !!! Pozdrawiam :) ...zapytam w firmie o autko dostawcze ( renault master z budą ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) z grilowaniem na miejscu bedzie lekki konflikt interesow bo prawdopodobnie bedzie grill i oni handluja kielbaskami na rzecz domu dziecka:)ale pomyslimy nie wiem jak duzy musi byc ten samochod dostawczy bo nie wiem jak duzo jest tego sprzetu naglosniajacego:/ ewentualnie na 2 razy obrucimy :D ? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jeeśli będe w Wawie, to sie stawię. W zeszłym roku było super:-)M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A może byśmy się spotkali przed imprezką np. w 2oo? :D i dogadali się co do szczegółów, bo jeśli mamy przywieść trochę pluszaków i ewentualnie innych bambetli, to sądzę, że nie ma sensu wieść ich na motocyklach, tylko jeśli ktoś ma garaż, zrzucić je tam dzień wcześniej i samochodem zawieść następnego dnia na festyn. Kufry i sakwy będą tylko przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wiesz co dobrym pomyslem bylo by sie zebrac razem i przeanalizowac wszystko ALE cos czuje ze cieżko bedzie zorganizowac taki dzien i godzine zeby wszystkim pasowalo:/no ale mozna sprobowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a co Wy na to szanowni motocykliści,żeby wykorzystać okazję do własnych celów? :bigrazz:chodzi mi o to,że istnieje prawdopodobieństwo,że dałoby się zaprosić WOT(czy tam TVP3...).przynajmniej ludzie mogliby zobaczyć drugą twarz tych podłych złych motocyklistów :) moja rodzicielka zna kilka pań z tejże właśnie telewizji i stwierdziła,że mogliby się zainteresować tematem. to jak?działac coś dalej? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no pomysl dobry ale ja sie wstydze w TV wystapic:Pjeszcze sie wywiem w domu dziecka:)narazie sie chwilke wstrzymaj:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 "Normalni" motocykliści w TV ? jestem za !! bo normalnie to jak widać motocykliste w TV to albo jedzie na jednym kole, albo przekracza 250 km/h.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Myślę, że pomysł z TV jest dość dobry :banghead:. Niech ludziska wiedzą, że takie rzeczy dzieją się dla dzieciaków, bo normalnie to se myślą, że są pozostawione samym sobie, a przecież tak nie jest :P .Co do spotkania, to można by zorganizować i poznać się wcześniej, a nie na samym festynie. Myślę, że razem jedną kupą w ładnym szyku byśmy mogli zajechać - tak dla picu i lansu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no! a teraz pokażemy jak źli motocykliści narażają zdrowie biednych dzieci! :crossy: w takim razie czekam na niusy od Bartosza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Myślę, że razem jedną kupą w ładnym szyku byśmy mogli zajechać - tak dla picu i lansu :crossy: Rok temu tak właśnie było. Spotkaliśmy sie wcześniej i zajechaliśmy "prawie" razem :P) A z tą TV to z jednej strony OK a z drugiej to przecież nie dla TV to robimy. W sumie warto zmieniać w narodzie podejście do Nas ale z drugiej strony patrząc to jak ktoś ogląda sensacyjne reportaże w TV to i tak zdania nie zmieni jak zobaczy Nas. Co to za temat ?? Dom dziecka ?? Motocykliści ?? Pewnie te biedne dzieci będą jeździć na jednym kole 250 km/h po mieście gdy dorosną !!! Bo im Motocykliści za młodu zepsują psychę !!! Ostatecznie pozostaję neutralny. Bedzie TV - OK, nie będzie - drugie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zmiana stereotypu nie jest możliwa. Dla społeczeństwa motocyklista zawsze będzie dawcą nerek bo osiągi naszych maszyn przekraczają percepcję przeciętnego Kowalskiego w Matizie. Jak mamy "zamówić" TV to tylko w celach informacyjnych,że coś takiego miało miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 hej mam 200 baloników dla dzieciaków, ale oczywiście jest problem z dmuchaniem :-) bo najfajniej by było je helem napompować (jak byłem mały to takie balony były chyba najfajniejsze) ale nie mam dostępu to tego typu rzeczy... więc jeśli ktoś ma nadmiar gazów :-p to prosze o kontakt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi