klacia Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 hehehe widzę że nie tylko ja śmigałęm moto bez rejestracji ... moto już przygotowane do sezony tylko wkurza czekanie na rejestracje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 hehehe widzę że nie tylko ja śmigałęm moto bez rejestracji ... moto już przygotowane do sezony tylko wkurza czekanie na rejestracje :) Dobrze ze karty będą tańsze od 15 kwietnia a nie maja :rolleyes: A swoją drogą, zyczę powodzenia w tych kolejkach po 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Wróciłem z trasy :) 210 km dziś zrobiłem, cudownie sie śmiga ciepło, słonecznie i jeszcze ten zapach w powietrzu :rolleyes::D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 MCgriff ale ci dobrze troch kilometrów nawinołeś a czym śmigasz?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) dzis bylo otwarcie sezonu w 3miescie polaczone z msza i swieceniem moto, a potem wszyscy (jakies 300 moto - taka informacja padla w TV) wyruszyli do gdyni....ehhh....co za uczucie miec wlasne moto :))) a wjazdu do centrum handlowego nikt nie pobije...byla impreza, kupmel jako ze jezdzi na moto w pogotowiu mial tam jakos pokaz...no i przy okazji sie zalapalismy na wizyte w centrum handlowym - na moto oczywiscie :rolleyes: Edytowane 26 Marca 2006 przez dadeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 "Zazdroszcze Wam chłopaki. Mnie to dziś ch*j strzelał jak widziałem motocykle na ulicy. W sumie moto mam sprawne ,kombi wszystko jest tylko rejestacji nie ma I musze się tak powstrzymywać od jazdy jakieś 3 tyg. dopóki karta pojazdu nie stanieje:/ Podejrzewam ,że takich osób jak ja jest więcej." Ja też niedawno nabyłem moje cudo, ale nie wytrzymałbym gdyby moto stało w garażu przy takich temperaturach. Olałem cenę karty pojazdu, gdyż i tak w stosunku do ceny całego motocykla to nie jest tragedią. Wczoraj zrobiłem ok.70km i cena karty pojazdu była tego warta. pozdr:)No ja też czekam na ten wspaniały 15 kwietnia (a właściwie to 18 bo 15 to sobota a 17 to Lany Poniedziałek). Ale wczoraj wyciągnąłem moje świeżo zakupione, jeszcze nie zarejestrowane moto i zrobiłem parę kółek wokół bloku. Jeszcze trochę zimno i mokro więc za bardzo nie szarżowałem. No i muszę jeszcze dokompletować ubiór (kask i rękawiczki mi zostały). No ale za tydzień jest Mototarg (1-2 kwietnia) więc może wtedy się 'doposażę'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 No ja wieczorem schodze do garażu i kończe skladać sprzęta, od jutra oficjalnie rozpoczynam Sezon, w sumie można bylo śmigać od Wtorku ale czasu nie bylo na skończenie Hondziawy :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 hehe ja tez juz rozpoczołem sezonik co prawda nie smigałem ale moto odpalone po zimie i nawet długo nie potrzebiowało zeby załapac:D ale az sie lepiej poczułem jak troszke popracowałem nadgarstkiem cuj ze na podnuzkach ale fajnie byłoe teraz aby wyminic olej i filterek od oleju no i przerejestrowac i bedziemy latali :) hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Wczoraj był pikny dzień i początek śmigania.Jesoo jak ja sie ciesze....Nawet mnie troche poniosło i dałem się podpuścić jakiemuś katamaraniarzowi na ściganie po Toruńskiej.....głupota z mojej strony.Ja pojechałem on został chodź miałem spore problemy bo to Avensis był. Bywa. He he he. No i w całym spektrum dźwiękowym zabrzmiał mój LeoVince.Cut mjut :) :rolleyes: :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Eh, 200 km nawinąłem przez weekend po okolicy. Słońce, +16 stopni, motocyklistów na drogach jak mrówków, łapa mnie boli od pozdrawiania. W efekcie chyba zawalę termin na dostarczenie publikacji do roboty, ale kij z tym B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ja narazie zrobiłem kilka rundek wkoło osiedla;) Narazie nie mam tablic czekam na rejestracje a i tak teraz masakryczne ilości piachu na drogach i trzeba naprawde uwazać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Zaczalem sezon we wtorek i do dzis nawinalem juz w sumie 450 km :-)Dzisiaj pogoda byla w Kraku boska wiec trzeba bylo ja nalezycie wykorzystac :) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 witam,a ja w sobotke pierwszą przejażdżkę zrobiłem do stacji kontroli pojazdów, bo zima była lekko za długa i się skończył.a potem to jazda po wrocławiu, około 25kmsezon rozpoczęty :) :rolleyes: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Tez w sobote sezon mi sie zaczal.Nadszedl czas DL-a odpakowac, akumulator zalac, tablice przykrecic i jazda. Co prawda jeszcze dziwnie mi sie jezdzi bo przesiadka z DragStara było i jakos strasznie wysoko siedze teraz ale przyzwyczaje sie. Nakrecilem tylko 40 km po Warszawce ale nadrobie, na pewno nadrobie. Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sting Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Nadszedl czas DL-a odpakowac, akumulator zalac, tablice przykrecic i jazda. Co prawda jeszcze dziwnie mi sie jezdzi bo przesiadka z DragStara było i jakos strasznie wysoko siedze teraz ale przyzwyczaje sie. Na pewno sie przyzwyczaisz! Ja też się przesiadłem w zeszłym rodku z Drag Stara na DLa i moje wrażenia są entuazjastyczne - DL może nie ma takiej prezencji jak Drag Star, ale co do jazdy to bije Drag Stara pod każdym względem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi