zonq Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Kolego nie wiem jakim modelem R1 jeżdżą twoi kumple,ale moja bez problemu osiąga licznikowe 300 ale żółtki tak usprawniły liczniki że więcej nie pokażą chociaż silnik dalej się wkręca na obroty.Mam maszynę z 2008r (Rn 19) na razie bez usprawnień i jeżdżę tylko po polskich drogach (z głową ale jest to możliwe). :buttrock: Zobacz na date posta który cytowales, rn 09 to max jakim mogli wtedy jezdzic. To nowe Yamahy pokazuja do czystu? sv650 - licznikowe 210-215km/h na gps wyszlo 194km/h sv1000 - licznikowe 254km/h Edytowane 13 Listopada 2010 przez zonq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak90 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 zx6r z 96r. - jak na razie 210km/h ale jeszcze spory zapas był także wszystko przede mna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj_xj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Yamaha xj 600s trzy tygodnie temu trasa Radom-Grójec 182 km/h i więcej nie dało rady. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawel636 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) głupi pomysł to uciekanie przed policją. bo wtedy człowiek nie panuje do końca nad swoim zachowaniem a kieruje nim strach, a nie podniecenie. Post wydaje mi sie dobry jak każdy inny swoją drogą że ludzie robią sobie krzywde w różnych okolicznościach a jak ktoś już rozwala bryke kto rzadko na prostej a na ogół w mieście, na skrzyżowaniach itd... P.S. Osobiście, narazie kleje bryke bo zaczepiłem o sarne i poleciałem w las... bywa... pech :) Masz racje,uciekalo sie przed policja...Pamietam do dzisiaj jak trzesly mi sie kolana,jak przejezdzalem obok policjanta z wyciagnieta reka w moja strone...Teraz 2 razy pomysle,zanim zaczne uciekac,czy warto,czycjednak sie zatrzymac,bo bylo naprawde ostro :icon_twisted: Vmax r6 278 :icon_razz: Edytowane 13 Listopada 2010 przez szawel636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Zobacz na date posta który cytowales, rn 09 to max jakim mogli wtedy jezdzic. To nowe Yamahy pokazuja do czystu? sv650 - licznikowe 210-215km/h na gps wyszlo 194km/h sv1000 - licznikowe 254km/h Sorry nie zwróciłem uwagi na datę :banghead: .Mój licznik pokazuje 300 z drobnymi (chyba o2) i więcej nie chce,ale są spece co twierdzą że można to usprawnić.Gdybym tyle latał często to można by pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mój rekord na ETZ 250 w 86r wyniósł ok.170 km/h.(jazda wraz z mercem kolegi z którego znam wskazania licznika).Motorek miał planowaną głowicę,mniejszą zębatkę z tyłu i szlifowane kanały.Niestety z powodu małej wagi po przejeździe przez jakąkolwiek nierówność nie można go było utrzymać i cała droga była moja :banghead: Istne szaleństwo ale jaka satysfakcja! Żebym nie miał, to bym może i uwierzył bo 2gie piwo właśnie wypiłem i idę spać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 170 na MZ ? Nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 170 na MZ ? Nie ma bata Nie przesadzaj, chłopak wsadził zębatkę z tyłu, było konkretna prosta i moto poszło. Tyle. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Koledzy pisałem wyraźnie że moto było usprawnione a więc i trochę mocniejsze(nie wiem o ile ale o hamowni wtedy nie słyszałem) pięć biegów i inna zębatka swoje robiły.rzecz jasna przyspieszenie drastycznie zmalałoNawet na komarku można osiągnąć spore szybkości jeśli zastosujemy odpowiednie przełożenia i nie będzie wiatru :biggrin: .Niestety niczego wam nie udowodnię bo motorek mi skradziono w 1991r.Tak by stał do dziś w garażu. :icon_evil: Edytowane 29 Listopada 2010 przez marian65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Koledzy pisałem wyraźnie że moto było usprawnione a więc i trochę mocniejsze(nie wiem o ile ale o hamowni wtedy nie słyszałem) pięć biegów i inna zębatka swoje robiły.rzecz jasna przyspieszenie drastycznie zmalałoNawet na komarku można osiągnąć spore szybkości jeśli zastosujemy odpowiednie przełożenia i nie będzie wiatru :biggrin: .Niestety niczego wam nie udowodnię bo motorek mi skradziono w 1991r.Tak by stał do dziś w garażu. :icon_evil: A propos komarka kiedyś czytalem zę można go przerobić aby miał 4 KM :buttrock: ( był on stosowany w jakiś wyścigach jak dobrze pamiętam) Ja najwięcej 230 na FZS 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaquu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 275 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 275 :bigrazz: jesteś najszybszy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Najwięcej to chyba na cr 250 nie mam pojęcia ile idzie ale pewnie ze 135 /140 poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaquu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 jesteś najszybszy :notworthy: nie mam czym się chwalić, chwila głupoty :bigrazz: więcej razy już tak szybko nie pojadę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja jestem szybszy 295 :) aahaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi