Kodi Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 R1150R latałem czasami 200km/h bo więcej nie chciała iść :twisted: K12RS to normalka 250km/h narazie max to 252km/h " życie zaczyna się od 180km/h " dodam że robie to w miare bezpiecznych miejscach. Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Czolem! GS500e - wg licznika 170km/h, ale lecialem rowno z Marianem, a on lecial 180 :P.Na CB750 - 190km/h ale bedzie wiecej... :twisted: Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Lancer - 200Nexia - 170GSX 750E - 215FZ 750 - 220 (miałem zużyte łożyska w dźwigni wahacza i pływala - bałem się więcej) Powyższe wartosci, są rzecz jasna odczytami z urzadzeń pomiarowych zainstalowanych fabrycznie na pokładzie wymienionych jednostek. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 wg licznika cb 500 - 180 km imax nie chciała wiecej ??? - a słyszałem że powinna ( PODOBNO :? ) do ok 200 - a ma max 58KM - przy okazji zapytam jak ktoś ma taki -ile idzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 xjota 160 z hakiem poszla, jak pod gorke to zwalniala, z gorki jeszcze troche sie rozpedzala :P . W sumie deczko dlawiona jest wiec co by sie tu spodziewac. I tak narazie delektuje sie wolniejsza jazda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 W sobotę pierwszy raz w życiu rozpedziłem moto do 200 km/h - szok, adrenalina i troche strachu 8O Po otrząsnięciu i wyjezdzie na obwodnicę rozpedziłem się do 220 km/h i juz było OK :P Jak by nie było 200 to już RESPECT i trzeba uważać na każdy ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Virago 750 bez szyby - 160, jeszcze by poszła, ale ręce uciekały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja swoim sprzętem leciałem max 75 km/h 8O 8O I czułem pewien .. niedosyt :-D PS: To był oczywiście skuter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 58KM - przy okazji zapytam jak ktoś ma taki -ile idzie ??? Strzala ;) Ja mam dokladnie taki sam i lecialem 200km/h :P ,z lekkiej pochylosci ,ale potrzebna ci jest dosyć dlóga droga gdyż od powiedzmy 175km/h robi sie z niej slimak ,i wolno przyspiesza :mrgreen: Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Strzala ;) Ja mam dokladnie taki sam i lecialem 200km/h :P ,z lekkiej pochylosci ,ale potrzebna ci jest dosyć dlóga droga gdyż od powiedzmy 175km/h robi sie z niej slimak ,i wolno przyspiesza :mrgreen: Pzdrosiemka - może i tak bo od 170 do 180 to powolutku sie rozpedzała -ale drogi mi zabrakło -to fakt - nastepny test w przyszłym sezonie -zobaczymy :? strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Heh, jestem Repem wiec furka to ide 200 , ale motorkiem to sie pekam przekroczyc 120 :-D-moze dlatego ze zamarzam :-D wczoraj byly 3 st na plusie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldgrau Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Cześć!Ja swoim sprzętem wyciągam 90 (z koszem). Może i mało ale gdy się niema hamulców to jest to wystarczająco dużo by nieźle spękać np. przed skrzyżowaniem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 280 na bladym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 1). haya (pozyczona niestety) na trasie Płońsk-wawa - 285 km/h, więcej wcale nie miała zamiaru pojechac...2). bandit 1200s - licznikowe, maksymalne 260 km/h - wiele razy w różnych warunkach, ale zawsze musiał z jakiegoś niewielkiego pagórka wejść na obroty, bo sam z siebie to do 250 chętnie...3). samochód bmw 744 odblokowany - 265 km/h - obwodnica trójmiejska, ale po dość nagłym hamowaniu gdy ktoś przede mną zaczął wyprzedzać - już nie próbowałem więcej (od tego czasu mam uraz do ABS -droga sucha więc czułem się jak na rowerze z przepuszczajacymi hamulcami..)Generalnie to żadna sztuka, długie proste więc każdy pojedzie tyle ile fabryka dała... Speedu i adrenaliny w tym nie ma (no, może jedynie obawa przed np. kotem wpadającym nagle przed koło), o wiele więcej frajdy sprawi mi kręta droga z zakrętami i prędkością adekwatną do tej drogi...I oczywiście były to prędkości licznikowe, więc nawet nie wiem ile jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 299km/h - R1 2002 oraz GSXR 1000 2001;292km/h - R1 2000;272km/h - ZX7R 1999;170km/h - Virago Se 500 1984;i z prędkością 57km/h biegłem kiedyś do kibla... Tyle w tym temacie. Wymieniać by długo. Chodzi o fun, nie o liczby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi