Skocz do zawartości

Opisz swoj najwiekszy speed....

Black Jack
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

A może być speed cioci?

:laugh:

Bo mój to na pewno nie był tylko kolejna gleba :banghead:

Kilka lat temu, na wakacjach u dziadków i po kilkugodzinnym czyszczeniu Emzetki Teeski, która czekala na mnie w stodole, na przejażdżkę zabrac się ze mną wyrazila ochotę ciocia.

Wsiadła, usadowiła się. Dzieki pomocy wójka obyło się nawet bez gleby :) I wysłuchaniu porady że jeżeli ją zgubię to to nic takiego :laugh: i mam sobie dalej jechać.

No więc jadę z ciocią, coraz szybciej aż w końcu chyba osiągnełam speed graniczny dla cioci. To było może z 50-60 na godzinę ale zaczęło się tóż przed zakrętem.

Aaaaaaa, ooooooo, aaaaaaaa, jezsmariaaaaaaa-łaaaaaa, słomkaaaaaaaaaaa choleraaaajasnaaaaaa tam drogiiiiii nie maaaaaaa, łaaaaaa

No i najpierw jakies kolczaste badyle a potem gleba na ściernisku.

Oczywiście droga tam była, tylko ciocia w przestrachu nie widziała że jest zakręt i całkowicie skompensowała moje próby przejechania go.

Ciocia pozbierała się jakoś, fukneła i poszla sobie. Jakoś wydłubałam

mzetke z tego pola, i pojechałam dalej bez cioci :laugh:

Chciał bym to zobaczyć :D

Edytowane przez IZO

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 6 lat później...
  W dniu 16.01.2019 o 17:42, Croowab napisał:

.. i nagroda ziemniaka za archeologię wędruje do

GreatPretender

:)

A żeby ybło na temat to nie wiem.. nie mam licznika :)

Dziękuję bardzo.

I przepraszam że wtedy jak była prowadzona dyskusja w tym temacie to o motorze nawet nie śniłem.

W dniu 16.01.2019 o 18:52, Limo napisał:

Nie martw się, teraz dyskusja zejdzie na boczny tor pt. czy 210 w deszczu to dobry pomysł :)

Nie no teraz uznaję że to był bardzo głupi pomysł nawet jak na autostrada, ale tak to jest jak młody gniewny drowie coś szybszego niż yaris 1.0 :biggrin:

W dniu 16.01.2019 o 19:43, KLAUDIUSZ napisał:

210 to normalna predkosc, nie przesadzajmy :)

210 to sie generalnie jeszcze na III - ce rozwija :icon_mrgreen:

:crossy:

W dniu 16.01.2019 o 19:42, GreatPretender napisał:

Nie no teraz uznaję że to był bardzo głupi pomysł nawet jak na autostrada, ale tak to jest jak młody gniewny drowie coś szybszego niż yaris 1.0 :biggrin:

Nie taki głupi jakby się mogło wydawać. Jak chcesz utrzymać temperaturę w oponie w deszczu to chcąc nie chcąc musisz zapitalać.

Why... So... Serious