kris02 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nie jadę!!! Nie którzy forumowicze wiedzą dlaczego, a nie chce się chwalić. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 przydala by sie jakas zbiorka ekipy z Poznania :D jak sie nie myle Domel i Mati oraz ja jedziemy wspolnie ( kris odpadł ),wiec moze ktos sie przylaczy ??jesli bedzie jakas zbiorka to niech os poinformuje mnie przez koma, bo komputer mam nadal w rozsypce :/ Kris a Ty sie kuruj i wrwcaj szybko do zdrowia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam! Również się wybieram na imprezę, tylko jeszcze nie wiem czy samochodem, czy moto (jak jest z parkingiem dla aut, jaka cena za wjazd??). Jedzie ktoś z Torunia lub okolic, co by samemu nie jechać??Ja sie wybieram będe jechał z wrocławia i mam pyt. jak najlepiej i bez błądzenia tam dojechać?? Z Wrocka do Poznania, kierujesz sie obwodnica na Gdansk, Gniezno i po ok 25 km za Poznaniem w miejscowosci Pobiedziska skrecasz w lewo na Kiszkowo. Dalej mam nadzieje bedzie oznakowane i peleton jadacych motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jedzie ktoś z Ursynowa?, może mała zbiórka w piatek wieczór lub sobota 5.00 rano?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 dzięki michał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ekipa Wocław/Leszno zbiera ludzi i tez ma zamiar sie zameldowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kurcze chetnie bym sie przejechal zwlaszcza ze ekipa wroclawsko leszczynska jedzie.... :Djesli tylko kasy styknie na paliwo to mysle ze sie zjawie :buttrock: i sprobuje asmodana namowic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Skoro tak nas duzo sie wybiera - moze zaczniemy sie umawiac na forumowe spotkanie na terenie pokazow.Mysle ze Pablo2x najlepiej wybierze czas i miejsce bo zna wszystko od poszewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 witaskasy MUSI ci starczyć!!!!! a pojedziemy w sobotę rano czy oże lepiej w piątek wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Szkoda że to nie jest tydzień później, bo super okazja że coś takiego jest pod Poznaniem, a ja pewnie nie zdąże Bandita skończyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jak najlepiej z Poznania dojechać na Bednary ??? Znam drogę tylko nie wiem czy jest ona najlepsza :icon_mrgreen: Dzięki za odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Forumowicze!!!!!!Chcecie się spotkać przed imprezą, proszę bardzo. Daję Wam do dyspozycji nasz clubhouse w Pobiedziskach. Czym chata bogata tym rada (mamy małego doła pozlotowego). GRIZZLIES zapraszają, możecie zebrać się razem i wjechać razem. Co wy na to??? :icon_mrgreen: Jak to widzę?????Proste - nic to nikogo nie kosztuje, żadnych zobowiązań.Skarżycie się, że na zlotach nie możecie się znależć. To jest naturalne, bo większość fizycznie się nie zna.Powiedzmy w piątek ktoś jest w naszym clubhouse. Przyjeżdża kto chce, po czym razem (albo osobno) lecicie na imprezę. Czy chcecie, czy nie chcecie i tak lecicie pzez Pobiedziska. Clubhouse jest przy drodze przelotowej. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Jak najlepiej z Poznania dojechać na Bednary ??? Znam drogę tylko nie wiem czy jest ona najlepsza :lapad: Dzięki za odpowiedzi... Z Poznania - kierunek Gniezno - w Pobiedziskach skrecasz w lewo na Krześlice skret tuz za stadionem ( beda juz tam oznaczenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Pablo powiedz czy bedzie zorganizowany parking dla motocykli?Tzn. bylo by na prawde milo gdyby byl zorganizowany zamkniety parking, tak aby spokojnie mozna bylo ogladac pokazy i nie martiwc sie o motocykl Edytowane 1 Lipca 2006 przez Kris_big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 O której się rozpoczyna cała impreza ??? O której można już przyjeżdzać ??? Pytam, bo my swoimi 50-70cc musimy wyjechać znacznie wcześniej niż pozostali motocykliści... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi