Kuba 89 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) spoko jak nie zrobi sracza to ufoludek przyleci na czym innym ostatnio zjawił się na R6 czym przybędzie następnym razem ... fakt kolo nieźle wymiata czas by spróbował na czymś większym bo z tego co widze to ten skuterek to już go nudziMoże i będzie na R6, ale wiadomo, że co swój sprzęt to swój. Żadnym pożyczonym nie będzie się tak samo dobrze latało. Wyczucie itd. robią w końcu swoje. fakt kolo nieźle wymiata czas by spróbował na czymś większym bo z tego co widze to ten skuterek to już go nudziMiejmy nadzieję, że po przesiadce na większy sprzęt też będzie tak dobrze wymiatał, jednak nie jest to nigdzie powiedziane, że musi na większym moto latać na podobnym poziomie jak obecnie.Raczej sie uda go wystawic bo juz przesłał do mnie fotki - byc moze nawet zrobimy osobna kategorie dla skuterów bo jest narazie około 5-6 uczestników - konkurowac z chłopakami na scigach jak Raptowny , Ordi Erni , Śledz , Spidi i reszta i tak nie ma co bo to zupełnie inna bajka i nieporównywalna skala trudnosci wiec pewnie skutery wystartuja osobno i wybierzemy zwyciezsce wsrod skuterówNawet jeśli się zakwalfikuje to pozostaje jeszcze koszt wpisowego + inne wydatki :D ale na pewno razem coś się wymyśli, znajdzie jakiegoś sponsora czy coś...... Więc będzie dobrze. Co do konkurowania to wiadomo, że nie można porównywać go z doskonale już przecież znanymi stunterami, ale jest to bardzo dobra okazja żeby się pokazać, zaprezentować itd. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 nie ma kosztów wpisowego - jak by miał 18 lat to nawet by mu tak jak i innym zawodnikom darmowe browary przysługiwały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 jak by miał 18 lat to nawet by mu tak jak i innym zawodnikom darmowe browary przysługiwały :buttrock: a moze zrobic cesje tych browarow np na .... na mnie? :notworthy: na impreze przyjade zapewne ... a nie powiem - niech to bedzie niespodzianka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 na impreze przyjade zapewne ... zapewne to najpierw uruchom którykolwiek z tych wynalazków co masz w garażu bo jak narazie to tylko rower ci zostaje :notworthy:albo faktycznie szybko kupuj psa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 bo jak narazie to tylko rower ci zostaje :banghead: no i qrwa po niespodziance :banghead: ps i tak lepsze gumy i stopale robie rowerem wiec moze jednak w tym kierunku pojde :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Rower to dobry pomysl, z Poznania macie tak blisko ze szkoda motocykl odpalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Mam kilka pytań do jednego z organizatorów MES 2006. W przypadku kiedy bym chciał nocować w Bednarach muszę wcześniej zarezerwować sobie miejsce na polu namiotowym czy nie, wystarczy, że przyjadę w sobotę i się rozbiję ??? Bilet wstępu płaci się od osoby czy motoru (Jeżeli jadę w dwie osoby na jednym moto to muszę kupić 1 czy 2 bilety) ???Pytam, ponieważ na róznych imprezach różnie to wygląda....... :banghead: Mam pytanie kto jeszcze planuje jechać na nockę na Bednary??? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Nic nie musisz wczesniej rezerwowac - poprostu przyjezdzas z namiotem i sie rozbijasz - bilet sie płaci od osoby ps. A nie byles przypadkiem wczoraj naBługarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Byłem wczoraj na parkingu i pytaem Ciebie właśnie o to, tylko że wcześniej zapytałem na forum........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pf85 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Witam! Również się wybieram na imprezę, tylko jeszcze nie wiem czy samochodem, czy moto (jak jest z parkingiem dla aut, jaka cena za wjazd??). Jedzie ktoś z Torunia lub okolic, co by samemu nie jechać?? Edytowane 22 Czerwca 2006 przez pf85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wszystko znajdziesz na stronie www.motoextremeshow.pl cena za bilety :15 zł za 1 dniowy 20 zł za dwu dniowy i 30 zl za dwu dniowy z miejscem na polu namiotowym samochodem mozna wjechac na teren i zostawic na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam. Pablo napisz do mnie na gg bo nie mam ani twojego nr gg ani na kom. A chce cos ustalic w zwiazku z tym naszym wyjazdem na ta imprezke. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Pablo napisz do mnie na gg bo nie mam ani twojego nr gg ani na kom. A chce cos ustalic w zwiazku z tym naszym wyjazdem na ta imprezke. Pozdrawiam.stary nie spamuj bo za chwile zrobi się wielki makaronod takich spraw jest priv :) :) :D Edytowane 22 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) kto jedzie z wrocławia??? i na nocke by został???? będe jechał z wrocławia i mam pyt. jak najlepiej i bez błądzenia tam dojechać?? Edytowane 23 Czerwca 2006 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Temat przypinam na czas przed imprezą, gdyż organizowany jest przez forumowicza, tzn Pabla ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi