Pablo2x Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 pewnie mozna w Pobiedziskach - po drodze widzialem tez jakies jeziorko wiec domki tez powinny byc - ale na samym lotnisku nic nie ma do wynajecia- ewentualnie moge zamowic dla zainteresowanych forumowiczów przyczepy campingowe 4-5 osobowe po okolo 100 zł - ale musiał bym wiedziec duzo wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ale na jeden czy dwa dni imprezy??? :) Cytryn aja mogę Cie zabrać jeśli będziessz chciał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 pewnie mozna w Pobiedziskach - po drodze widzialem tez jakies jeziorko wiec domki tez powinny byc Pablo ostanio tam mialem jazdy samochodem i może masz racje ale tak owych jeziorek za bardzo raczej nie ma. Jest tam sporo zbiorników z wodą. Ale moze i.... Jest ktos z Pobiedzisk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 KudłatyKutno- przyczepa na 2 dni imprezy od soboty do niedzieli Kris02 - jezioro jest na bank jadac z Pobiedzisk po lewej stronie - ale nie wiem co to za jezioro jak z czystoscia wody itp - poprostu jadac widzialem ze cos tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Jezior akurat jest od pyty w tamtych fyrtlach, wystarczy spojrzeć na mapę. Dosyć blisko jest Tuczno (j.stęszewskie bodajże). Zresztą, wleźcie w google i poszukajcie, jeśli są tam jakieś kwatery/domki do wynajęcia to napewno bez problemu znajdziecie namiary w necie. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ja chetnie wpadne poogladac i ... no wlasnie wypic czy nie...?? bo jakbym nie pil to mam darmowy nocleg w poznaniu, kiedyj juz bylem na zlocie i nie tankowalem, ale... obacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Wlece napewno ale niestety nie na moto... chyba ze ktoś uprzejmy chciałby mnie wziac z Poznania :icon_twisted: :rolleyes: a może ktoś też bez moto sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) zapowiada się z tego wszystkiego mega imprezawidze że Pablo nad wszystkim panuje rewelacyjnie i organizacja pierwsza ligaoby pogoda dopisała a będzie napewno superna imprezę zwali się chyba cały motocyklowy Poznań pół wielkopolski i okolic z kim nie rozmawiam to każdy się wybieratakich imprez jak najwięcej w kalendarzu :buttrock: THX Pablo Edytowane 11 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 NO WRESCIE COS TAKIEGO W POZNANIU JA NAPEWNO BEDE BO ODPUSCIC TAKA IMPREZE TO BYLBY GRZECH NIE DO WYBACZENIA :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Klub SBT (motorowery/skutery) z Bułgarskiej oczywiście także zjawia się w Bednarach !!! Postaramy się być w jak najliczniejszym składzie. Co prawda nie latamy na 600cc czy 1000cc tylko na 50/70cc ale zawsze coś, od czegoś w końcu trzeba zacząć i nabrać wprawy. Nie można przezcież opuścić takiej imprezy, tym bardziej, że odbywa się tak blisko Poznania. Niewykluczone, że uda się nam wystawić naszego najlepszego stuntera na żółtym Sliderze (Mayday)..... Mam nadzieje, że kolega na wiśniowym Sradzie zdąży już naprawić swój sprzęt na Bednary.... P.S. Zupełny ze mnie świeżak, mój pierwszy post :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 No teraz już nie będzie dla mnie krępująco wjechać na eXtreme GPZ :flesje: A trochę się zastanawiałem nad przyjazdem MZ ale teraz juz nie ma żadnych barier. Domel, mati, cytryna kto jeszcze się dołancza do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Klub SBT (motorowery/skutery) z Bułgarskiej oczywiście także zjawia się w Bednarach !!!wkońcu ujawniła sie młodzież, przyszłość parkingu :flesje:Mam nadzieje, że kolega na wiśniowym Sradzie zdąży już naprawić swój sprzęt na Bednary....spoko jak nie zrobi sracza to ufoludek przyleci na czym innym ostatnio zjawił się na R6 czym przybędzie następnym razem ...Niewykluczone, że uda się nam wystawić naszego najlepszego stuntera na żółtym Sliderze (Mayday).....fakt kolo nieźle wymiata czas by spróbował na czymś większym bo z tego co widze to ten skuterek to już go nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 No teraz już nie będzie dla mnie krępująco wjechać na eXtreme GPZ :flesje: A trochę się zastanawiałem nad przyjazdem MZ ale teraz juz nie ma żadnych barier. Domel, mati, cytryna kto jeszcze się dołancza do nas? Ja sie chetnie dolacze :flesje: Tyle ze raczej nie pojade z samego poznania, ale bede przejezdzal... Jak co to dajcie znac skad i o ktorej pojedziecie. Zawsze w kupie razniej :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Klub SBT (motorowery/skutery) z Bułgarskiej oczywiście także zjawia się w Bednarach !!! Postaramy się być w jak najliczniejszym składzie. Co prawda nie latamy na 600cc czy 1000cc tylko na 50/70cc ale zawsze coś, od czegoś w końcu trzeba zacząć i nabrać wprawy. Nie można przezcież opuścić takiej imprezy, tym bardziej, że odbywa się tak blisko Poznania. Niewykluczone, że uda się nam wystawić naszego najlepszego stuntera na żółtym Sliderze (Mayday)..... Mam nadzieje, że kolega na wiśniowym Sradzie zdąży już naprawić swój sprzęt na Bednary.... P.S. Zupełny ze mnie świeżak, mój pierwszy post :D Raczej sie uda go wystawic bo juz przesłał do mnie fotki - byc moze nawet zrobimy osobna kategorie dla skuterów bo jest narazie około 5-6 uczestników - konkurowac z chłopakami na scigach jak Raptowny , Ordi Erni , Śledz , Spidi i reszta i tak nie ma co bo to zupełnie inna bajka i nieporównywalna skala trudnosci wiec pewnie skutery wystartuja osobno i wybierzemy zwyciezsce wsrod skuterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja oczywiście tez tam bede zapowiada sie niezła jadka :D :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi