viperPL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 chyba ze ty sie kulasz tym moto po miescie... A no. Startuje z chlebkiem :banghead:, ale predkości duzych nie rozwijam w ścisym centrum. Na szybkich przelotach gdzie można można odkręcić - odkręcam. Nowak: jeździsz 2 paki po mieście :banghead: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Czolem! Poprawka do mojej wypowiedzi :smile:. Dzisiaj, na odcinku 120km, jadac z Opola do Rybnika przez Raciborz, nie przekraczajac 110km/h moto lyknelo mi zaledwie 5,1l :icon_mrgreen:. Czyli spalanie 4,25l/100km :banghead:.Moto - Honda CB750 Seven Fifty (z malym bagazem). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Suzuki RF600Rspalanie od 6-8 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A no. Startuje z chlebkiem :buttrock:, ale predkości duzych nie rozwijam w ścisym centrum. Na szybkich przelotach gdzie można można odkręcić - odkręcam. Nowak: jeździsz 2 paki po mieście :buttrock: ? 2paki nie, ale staram sie ponizej 180 nie schodzic :icon_mrgreen: :smile: :buttrock: zartuje oczywiscie :flesje: mimo wszystko gratki takiego spalania! nawet mysle ze jest to chyba mozlwie.. teraz spalila w cyklu mieszanym 6.3L (wiecej na trasie przy 140-180) wiec chyba nie jest zle ;] zaczynalem sie juz martwic, ze cos jest nie tak z tym spalaniem, ale zaczalem jezdzic oszczedniej i efekty sa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Proponuje Ci Kawasaki GPZ 500s, nie przekracza 5l/100km, ale ja nie jeżdże ani szybko ani ostro, tak do 7000 obr/min a zdecydowanie częściej mniej. więc ile to Twoje cacko poleciało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 No moja FJR 1300 pali po miescie przy dynamicznej jezdzie do 7 za holere nie moge przekroczyc 7 albo jestem ciota :) albo moto jest zepsute.... na trasce przy przelotowej 120-160 6-6.5 ponizej nie zeszlem no moze dlatego ze nie próbowałem :):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 nie będzie to wypowiedź ekspercka (bo nigdy nie miałem do czynenia z tym motocyklem), ale myślę ze więcej jak 7 litrów dla 1300 ccm i takiej masy to nie problem :)A często odwedzasz okolice czerwonego pola przy tej "dynamicznej" jeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) powim ci tak w miescie niema szans na to zeby odwiedzac czerwone pole bo na pierwszym biegu jak odwiedzasz czerwone pole to na liczniki masz juz 100 :):D wiec sam sobie odpowiedz.... dynamiczna jazda = ostre przyspieszenia ale nie koniecznie latanie po 150 po miecie :icon_question::D Powiem ci tak ze jest to holernie elastyczny sprzecik i oszczedny na wtrysku wiec naprawde ciezko przekroczyc 7.... zreszta mozesz poczytac troche w necie chyba w ŚM byl kiedys artykoł i przy ich testowaniu motorka wyszło im bodajze 6.8.... ale moze ktos ma tez FuJaRke to sie wypowie ile mu pali :icon_question::D Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Fenix_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 tak ze 3 litry, wada ogara dużo pali jak na swoją moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mój przy średnim pałowaniu spala 6l.. ach te 2T :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 R6 na wtrysku od 5 do maks. 6,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korekson13 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ostatnio 6.92 przy mieszanej jeździe- raz korba, innym znowu razem spokojnie między samochodami coby nie zachaczyć. To dużo jak na 600? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 R6 na wtrysku od 5 do maks. 6,5 Moja R6 przy spokojnej jeździe bierze tak 5 - 5.5 l przy nico ostrezjszej nawet i 7 l przełknie!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 "Mały" Bandit spalał w mieście ok. 7l.....ale w trasie aż się boje napisać 4.7l przy prędkości ok 100-140km/h :) "Duży" Bandit jak na razie nie testowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibibyk Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mój Bandyta 600 spala średnio 7 litrów i nicz tym nie robię, chociaż wolałbym żeby palił np. 5 litrów.Oczywiście jazda mieszana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi