mario87rr Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 witam Szukam wszelkich materiałów (strony internetowe itp.) na temat Suzuki GSXR 750 , 96-00. Przy okazji będąc nowym użytkownikiem forum chciałbym przywitać się ze wszystkimi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam :) Odwiedź stronke www.scigacz.pl -> redakcyjnym okiem -> motocykle używane...Dosyć obszernie opisane są gsxr od narodzin do nowego modelu. Pozdrawiam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Masz juz jakiegos na oku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Tutaj>> masz takie siuśki znalezione na googlach. Przy okazji znalazłem takie coś Motocykl jednośladowy pojazd samochodowy bez nadwozia, posiadający dwa (lub więcej) koła jezdne, wyposażony w silnik spalinowy Pojazd samochodowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 widzial ktos juz GSXR 750 na ten rok ?? poprostu miodzio :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 <<Tutaj>> masz takie siuśki znalezione na googlach. Przy okazji znalazłem takie coś Pojazd samochodowy?? Wg definicji kodeksu ruchu drogowego motocykl zalicza sie do pojazdów samochodowych. a np motorower nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 750 z 2006 jeszczen ie mialem okazji widziec ale zawiozlem dzis moto do serwisu w Jelenie j Gorze i w sklepie stal nowy GSXR 600 i GSR piekne maszynki a GSXR 600 to chyba polowka z mojej GSX 600 F =) po prostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 serwisówkę masz? napisz na temacie z serwisówkami tam jest jeden temat gdzie wszystkie serwisówki masz za darmo.... pozdr tez mam gixera :) pozdro GSXR The BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekGSX Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 SRADZIK JEST SRADZIK! BEDE JEZDZIL TAKIM DRUGI SEZON. JAZDA ZAJEBISTA! WCZESNIEJ MIALEM CBR 900 SC28 I POWIEM ZE NA KOLE DUZO LATWIEJ SIE SRADZIKIEM LATA!PRZY ZAKUPIE SPRAWDZ TARCZE - WYMIANA TROCHE KOSZTUJE. POZDROWIONKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Witam! Nie chcę zakładać nowego tematu, a ten wydał mi się najbardziej odpowiedni do moich pytań. Chciałym się dowiedzieć wszystkiego (wady, zalety, na co zwracać uwage przy kupnie i własne wrażenia z jazdy) o Suzuki GSX R 600 z lat 97-99, szukałem, ale nie mogłem znaleźć obszernych informacji (były ale po angielsku...) o tym motocyklu . ps. Od którego roku wprowadzono wtrysk w tym motocyklu o tej pojemności? Bo słyszlalem że w 750 był wcześniej instalowany ,ale głowy za to nie dam;). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 widzial ktos juz GSXR 750 na ten rok ?? poprostu miodzio :P Ja od wtorku widzę taką codziennie :biggrin: w swoim garażu :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/Moja-nowa-za...ka--t60190.html :biggrin:Dzis zrobiłem na niej pierwsze 250 km - czad :icon_evil: Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Witt. Cycat z motocykla 09/2006 (...) Rozczarowanie było okropne. Silnik nie miał w ogóle dołu i brakowało mu elastyczności. Dynamiczna jazda wymuszała więc ciągłe mieszanie wajchą biegów. Natomiast przy spokojnym przemieszczaniu się na niskich obrotach motocyklista dysponował mocą motoroweru. Na dodatek szyba owiewki - choć ładna na prospektach - była za niska. Normalnie siedzący jeździec widział tylko dół obrotomierza, a więc wskazówka znajdowała się poza jego wzrokiem. To przy ciągłej zmianie biegów mocno przeszkadzało. Niewidoczne były też kontrolki, np. kierunkowskazów. Wszystkie te niedoróbki poszły w zapomnienie w 1998 roku. W silniku zmieniono wałki rozrządu i pierścienie oraz zmotyfikowano kształt kanałów ssących. Inne były też airbox i wydech. Wyższa szyba nieco popsuła sylwetkę, ale za to zegary i kontrolki były widoczne. Poprawiony GSX-R 600 stał się zupełnie innym motocyklem, a jazda nim dawała podobną przyjemność, jak ujeźdżanie "750". PS. Sory za błędy, ale jest środek nocy i przepisuje bez patrzenia na monitor. Wtrysk dostał model K2 w 2001 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 to co niby moj k1 2000r niema wtrysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Wtrysk ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Czyli jak jest z tym wtryskiem? Instalowali dopiero od 2000 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi