elwirka Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No tak sie cieszę że też się pochwalę.... dziś wkońcu (za drugim razem) zdałam na upragnioną kategorie A!!! Zmarzłam na tym motorku straszliwie,ale warto było :) Oj teraz to dopiero mi brakuje tych ciepłych dni!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 gratulujemy i witamy w gronie osob posiadajacych kategorie A :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Nie mozliwe. Juz macie egzaminy?? K...wa w R-miu caly czas czekaja na "stabilizacje pogody" :) No i gratuluje oczywiscie :P :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 (za drugim razem)to nie tragedia :P :) witamy witamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Congratulations :!: A maszyne, ze tak powiem masz po chu**. :) ....znaczy fajna jest :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Gratuluje, ja startuje w sierpniu na A1, mam nadzieje, ze tez najwyzej za 3 razem sie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Elwirko i ja po raz którystam gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 gratulacje :) witam w gronie tych,co nie muszą uciekać w przypadku zwykłej kontroli :P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 ja jutro dopiero jazdy zaczynam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Gratulacje :) Jak to jest w niektorych miejscach juz zdaja a w niektorych tak jak u mnie odwolali (Tarnow) a ja juz taki szczesliwy bylem ze sobie zdam w sobote 25 marca a tu nic odwolali bo Krakow nie pozwolil :rolleyes: ale mysle ze w przyszla sobote zdam :unsure: a potem to juz z gorki oczekiwanie na upragnione moto :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 gratuluje i do zobaczenia na trasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ja planuje na wakacjach zacząc robić prawko jak zdam mature :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi