tomekx123 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 tylko kurcze sciągłem całego i time ma przeszło 4 min jednak działają 34 sekundy i sie urywa co moze byc jeszcze raz sciągac? Raczej nic to nie da, u mnie to samo Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 SV jest naprawdę OK jak robi się trase 200-300 km bez pasażera i bez bagażu. Nie wiem dlaczego jest on klasyfikowany jako motocykl sportowo-turystyczny, dla mnie jest on może nie czysto sportowy, ale sportowy. Wysoko podniesione podnużki, nisko umieszczona kierownica, kłuska owiewka, nie wielka masa - to wszystko świadczy o tym że bliżej mu do super sprotowej R6 niż do sprotowo-turystycznej FZ6. A co do twojego pytania Rafik Czy sa znaczace roznice w jezdzie i wygodzie miedzy gaznikowa, a na wtrysku Tak, różnica polega na tym że na wtrysku nie ma ssania które trzeba ubsługiwać, co znacznie upraszcza rozruch zimnego silnika. tylko mocy nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 tylko mocy nie ma czy ja wiem zobacz filmik, to SV z wtryskiem http://www.outonparolepics.com/albums/stun.../Circle_Art.wmv Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 tylko kurcze sciągłem całego i time ma przeszło 4 min jednak działają 34 sekundy i sie urywa co moze byc jeszcze raz sciągac? Raczej nic to nie da, u mnie to samo u mnie jest wporzadku. Sciagalem flashget' em wiec moze to pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 słuchajcie jak macie jeszcze jakies filmiki z tym moto to dawajcie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraptor Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Hiszpan podziwiam Cię. Przetłuc się 2000 km na SV-ce z bagażami i pasażerem to nie lada wyczyn. Ja jestem leń, wolałbym jechać samochodem. hehe , w zeszlym roku na sv , kuframi i pasazetka zrobilem w 9 dni 2700 km po slowacji, czechach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A słuchajcie ile da sie osiągnąc Vmax-a tą wersją bez "S" czyli "N" bo ma krutsze przełozenie "6" , no i jak naprawde jest ze spalaniem w tym sprzecie?? prosiłbym o ruzne przedzialy predkosci i spalania jakie wyczuliscie , THX z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam serdecznie. Interesują mnie kolory w których była dostępna Suzka SV 650 model 99-02.Wiem,że w Polsce dostępne były: żółty,czerwony,niebieski i czarny (może też srebrny).Problem w tym,że Suzke będe sprowadzał z zachodu a tam......Widziałem najczęściej (poza wymienionymi kolorami) również niebieski i bordo metalic.Z jakiego rynku pochodzą te modele i jeśli są jeszcze jakieś inne kolory to prosze o podpowiedź :buttrock: P.S. O czarnym kolorze felg w modelu '00 wiem :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 moze poszukaj na www.bikez.com ? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Z jakiego rynku pochodzą te modele Myśle że dużo rozwiąże ci przejrzenie zdjęć na www.bikepics.comOd siebie dodam że pochodzenie motocykla łatwo mozesz określić jeszcze po naklejce na ramie. E-02 - angliaE-03 - usaE-04 - franceE-17 - szwecja, finlandia (E-15), norwegia (E-16)E-18 - szwajcaria, austria (E-39)E-22 - niemcyE-24 - australia E-25 - holandiaE-28 - kanada E-33 - kalifornia w usaE-34 - włochy, belgium (E-21), hiszpania (E-53) Dane z książki serwisowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Dzięki serdeczne za podpowiedzi.Niestety na bikez.com kolorów nie ma podanych:(.Na bikepics.com sie przyjrze :P. P.S.Kody znam z serwisówki ;)) ale dzięki. P.P.S. agrupa - a z jakimi kolorami sie spotkałeś ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 hej. Oprócz wymienionych kolorów przez ciebie nie znam innych. Ja osobiście bardziej bym się zainteresował orginalnością lakieru. Po kodzie ustalisz rynek, a po stanie motocykla czy warto brać :P Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam mam pytanko co do sv 650, poniewaz w najblizszej przyszlosci przykladam sie do zakupu tej maszynki ( gola wersja) i mam nastepujace pytanka do osob ktore sie zetknely z tym motorkiem lub sa jego wlascicielami.1 czy przy zdrowych zmyslach na 1 moto sie nadaje??2jakie sa koszty utrzymania (serwis, czesci, koszty eksploatacyjne)?3jakie sa wady??na co zwracac uwage przy kupnie??4jak wersja bez owiewki sprawuje sie na dluzszych trasach ??5jak wyglada na nim jazda w 2 osobki?(czy spodziewac sie ewentualnego narzekania bagazu??) z gory dzieki za odpowiedz na te pytanka i z mila checia wyslucham innych rad w tej mierze. dzieki pozdrawiamRulesp.s. przegladalem komentarze na temat 1 moto wiec prosze sie zabardzo nie czepiac tego 1 pytania ( ewentualnei pominac) bo z powodu uroku tego motocykla chyba juz podjelem decyzje teraz tylko jakies jego mankamenty mnie interesuja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 1 czy przy zdrowych zmyslach na 1 moto sie nadaje?? Ciężko powiedzieć. Moja SV jest trzecim moim motocyklem. Po przesiadce z GPZ500s byłem w dużym szoku. 2jakie sa koszty utrzymania (serwis' date=' czesci, koszty eksploatacyjne)?[/quote'] Nic nadzwyczjanego. Jedynie koszt regulacji zaworów i świec może być większy niz w motocyklach R2 i R4. 3jakie sa wady??na co zwracac uwage przy kupnie?? Nie spotkałem się z żadnymi wadami tego modelu. 5jak wyglada na nim jazda w 2 osobki?(czy spodziewac sie ewentualnego narzekania bagazu??) Na początek nie proponuję ci wozić nikogo. Jest to duża odpowiedzialność. Motocykl nie jest typowym turystykiem, na dłuższych trasach plecak moze marudzić. Ale wszystko zależy od wytrwałości. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 sprawdź w wyszukiwarce, bo było kilka tematów o sv 650. Wg mnie bardzo przyjemny motocykl dla jeźdżca-solisty. Dla pasażera tak sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi