Tommi Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Tommi napisał: nie życzę Ci żeby taki kierowca spowodował chcoćby kolizję z Twoim udziałem, bo pojazd masz unieruchomiony a na kasę z kieszeni sprawcy będziesz czekał dłuuuuugi czas więc zostaje Ci naprawa z własnej kieszeni Bzdura Panowie a jednak nie bzdura Swoją drogą jak nas widzą, tak nas piszą. Gdy dojdzie do kolizji to pewnie w brukowcach ukaże się artykuł, że razem z przyjściem wiosny dawcy zaczynają szaleć na drogach: bez uprawnień itp itd. ;) :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Po komentarzu i po wieku można wyciągnąć wnioski, że pierwsze szlify zbierało się jeszcze w Zmotoryzowanych Obwodach Milicji Obywatelskiej. LaughingPierwsze szlify były w spadochroniarzach i to przez 7 lat. A ZOMO znam tylko z opowieści ( na szczęscie)A co do tematu. Lepiej żebym ja mu to powiedział, niż żeby za miesiac był nowy temat pt. Ratunku - zamknęli mnie w areszcie,bo skakałem kiedy zabierali mi motor.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrigol Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Dzieki za przestrogi... Wasze wypowiedzi sa przekonywujace ale znam siebie na tyle aby stwierdzic ze jak juz zrobi sie cieplo to i tak wyjade na ulice bo to jest silniejsze. W razie czego bede wiedzial co tak naprawde grozi za jazde bez prawka.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 pierwsze szlify zbierało się jeszcze w Zmotoryzowanych Obwodach Milicji Obywatelskiej. :lol: Nie jestem pewien czy na pewno chodzi o obwody a nie odwody ale pewne jest ze pala mozna bylo dostac... :) a jednak nie bzdura Tommi a jednak piramidalna bzdura. Proponuje wypowiadac sie autorytatywnie w tematach o ktorych masz wieksze pojecie. Bez urazy of course. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) łatwo powiedzieć. Znam ten ból. Dokładnie. D3,14a swędzi, a natura ludzka niedoskonała jest i czasem trudno oprzeć się pokusie. W zasadzie wszystko już zostało powiedziane, od siebie dodam tylko, że nie radzę Założycielowi tematu podejmować ucieczki, jeżeli już pan władza machnie lizakiem. Jeżeli grzecznie się zatrzymasz, to w najgorszym razie odpowiesz za wykroczenie z art. 94. $ 1. kw. /Kto prowadzi na drodze publicznej pojazd, nie mając do tego uprawnienia, podlega karze grzywny. - a więc tylko bulenie, o żadnym zakazie prowadzenia pojazdów w kodeksie mowy nie ma./Jeżeli natomiast dopuścisz się ucieczki (i Cię złapią), podpadasz pod art. 92. $ 2. kw: Kto w celu uniknięcia kontroli nie stosuje się do sygnału osoby uprawnionej do kontroli ruchu drogowego, nakazującego zatrzymanie pojazdu, podlega karze aresztu albo grzywny.$ 3. W razie popełnienia wykroczenia określonego w $ 2. można orzec zakaz prowadzenia pojazdów. Edytowane 24 Marca 2006 przez Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironin Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Jeżeli natomiast dopuścisz się ucieczki (i Cię złapią)[/i] Przepraszam, ale niby jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrigol Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Uciekac wcale nie zamierzam. Dzieki za wyczerpujace wiadomosci.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi