Skocz do zawartości

A wszyscy mi mówili: "nie! dla Aprilii Caponord"

Rekomendowane odpowiedzi

W najnowszym numerze Motocykla jest ciekawa realacja z wypadu do Iranu... gościu pomykał właśnie na Caponord

Żaden gościu :biggrin: tylko kolega Matuszczak :cool: ... co prawda raczej rzadko udziela się na forum ale wiosną namawiał nas do wyjazdu.

No to :biggrin: dla kolegi Matuszczaka... Swoją drogę bodajże 2 lata wstecz na Moto Bike Show w Warszawce posadziłem swoje czter litery na Caponord i stwierdziłem, że nie siedziałem na lepiej skrojonym motocyklu...bajka...wszystko na swoim miejsu...jak na mnie szyty...szkoda tylko że nie mam z czego opłacić krawca...

bajka...wszystko na swoim miejsu...jak na mnie szyty...szkoda tylko że nie mam z czego opłacić krawca...

priller tani nie jest, ale jesli porownac do r12gs i do tego, co gs oferuje w nadplacie...

zaluje, ze nie mam szansy zobaczyc ostatniego numeru motocykla.

No kolega Matuszczak właśnie dzis odbiera poskładane Capo z serwisu po tym jak w połowie lipca zaliczył "puszkę" pod Toruniem.

..i juz namawia na wyjazd do jakiegoś Tadżykistanu i innego cholerstwa w przyszłym roku :)

Ps.

Ja od maja zrobiłem już ponad 8tys. km, z czego 4,5tys. po Rumunii. Motocykl - rewelacja! Nawet w dwie osoby, załadowany na maksa prowadzi się bajecznie.

Edytowane przez rob_rocki

Czy ten raport z wycieczki wraz ze zdjęciami to kolegi sprawka? ;)

Bardzo ładne zdjęcia :icon_mrgreen:

Bo mam pytanie - zwykła ludzka ciekawość - o prędkości maksymalne na motocyklu na drogach w USA.

Jest tam zdjęcie raportu z podróży i Vmax 111 mph. Jak to właściwie wygląda - czy motoriderzy respektują ograniczenia prędkości czy też nie?

Szacuneczek.

Edytowane przez Mikosław

Jak to właściwie wygląda - czy motoriderzy respektują ograniczenia prędkości czy też nie?

Szacuneczek.

czy w jakimkolwiek kraju na swiecie motocyklisci przestrzegaja limitow?

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=82108

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=87072

No panowie...to co kolega Nyorker pokazał no to budzi podziw...kapitalne fotki, zajebiste miejsca, swietne traski...tylko pozazdrościć... chociaż gdyby było gdzie sam bym zamieścił kilka fajnych fotek ze Szkocji...bo widoki i miejsca równie urocze...

nyorker ze swiata motocykli no no nie wiedzialem ze tutaj pana spotkam

co do aprilii to nowe moto za te pieniadze nie moze byc zle

czy molgbys specjalnie dla mnie napisac dlaczego zmieniles bmw na aprilie?

Edytowane przez Stan