Gość Zbycho Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 W najnowszym numerze Motocykla jest ciekawa realacja z wypadu do Iranu... gościu pomykał właśnie na Caponord Żaden gościu :biggrin: tylko kolega Matuszczak :cool: ... co prawda raczej rzadko udziela się na forum ale wiosną namawiał nas do wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 No to :biggrin: dla kolegi Matuszczaka... Swoją drogę bodajże 2 lata wstecz na Moto Bike Show w Warszawce posadziłem swoje czter litery na Caponord i stwierdziłem, że nie siedziałem na lepiej skrojonym motocyklu...bajka...wszystko na swoim miejsu...jak na mnie szyty...szkoda tylko że nie mam z czego opłacić krawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyorker Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 bajka...wszystko na swoim miejsu...jak na mnie szyty...szkoda tylko że nie mam z czego opłacić krawca... priller tani nie jest, ale jesli porownac do r12gs i do tego, co gs oferuje w nadplacie... zaluje, ze nie mam szansy zobaczyc ostatniego numeru motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) No kolega Matuszczak właśnie dzis odbiera poskładane Capo z serwisu po tym jak w połowie lipca zaliczył "puszkę" pod Toruniem...i juz namawia na wyjazd do jakiegoś Tadżykistanu i innego cholerstwa w przyszłym roku :) Ps.Ja od maja zrobiłem już ponad 8tys. km, z czego 4,5tys. po Rumunii. Motocykl - rewelacja! Nawet w dwie osoby, załadowany na maksa prowadzi się bajecznie. Edytowane 4 Września 2006 przez rob_rocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroGS Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witam kolegę.Miałeś wpaśc na stare śmieci,porównalibysmy dwa europejskie wynalazki...Pozdrawiam,zycząc dalszych bezawaryjnych kilometrów.Jaro Dąbrowa GórniczaBMW R1150 GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ... i malo kto w ogole widzial jakas na oczy (by o jezdzie nie wspomniec). Ja widziałem na własne oczy w knajpie u Łysego w Kletnie. Bodajże 15-go sierpnia, jak MGH zjechało na żarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 qwa - nie otwiera mi sie ten link z albumem , wchodze odrazu na strone główną :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Ja widziałem na własne oczy w knajpie u Łysego w Kletnie. Bodajże 15-go sierpnia, jak MGH zjechało na żarło. Nooo... bo to właśnie moją widziałeś! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyorker Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Nooo... bo to właśnie moją widziałeś! :icon_mrgreen: a to moja: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=138936 Edytowane 8 Września 2006 przez nyorker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) a to moja: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=138936 Czy ten raport z wycieczki wraz ze zdjęciami to kolegi sprawka? ;) Bardzo ładne zdjęcia :icon_mrgreen: Bo mam pytanie - zwykła ludzka ciekawość - o prędkości maksymalne na motocyklu na drogach w USA.Jest tam zdjęcie raportu z podróży i Vmax 111 mph. Jak to właściwie wygląda - czy motoriderzy respektują ograniczenia prędkości czy też nie? Szacuneczek. Edytowane 8 Września 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyorker Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jak to właściwie wygląda - czy motoriderzy respektują ograniczenia prędkości czy też nie? Szacuneczek. czy w jakimkolwiek kraju na swiecie motocyklisci przestrzegaja limitow? http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=82108http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=87072 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 No panowie...to co kolega Nyorker pokazał no to budzi podziw...kapitalne fotki, zajebiste miejsca, swietne traski...tylko pozazdrościć... chociaż gdyby było gdzie sam bym zamieścił kilka fajnych fotek ze Szkocji...bo widoki i miejsca równie urocze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werfix Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 nyorker, super zdjęcia, gratuluję i zazdroszczę wyprawy.Może byś tak zamieścił bardziej swojską wersję językową na tym forum w dziale podróże? Z pewnością wielu z nas chętnie by poczytało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) nyorker ze swiata motocykli no no nie wiedzialem ze tutaj pana spotkam co do aprilii to nowe moto za te pieniadze nie moze byc zle czy molgbys specjalnie dla mnie napisac dlaczego zmieniles bmw na aprilie? Edytowane 8 Września 2006 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 czy w jakimkolwiek kraju na swiecie motocyklisci przestrzegaja limitow? Słuszna uwaga, źle zadałem pytanie - powinienem zapytać - jak bardzo motocykliści łamią przepisy drogowe. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi