biolly1990 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Szukam chętnych osób do prowadzenia ze mną strony internetowej o crossach i enduri na niej będą się znajdowały filmy galeria itp chętnych prosze o zgłaszanie się na numer gg 6053426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a jaka masz wiedze na temat enduro/cross?? i jakie masz moto Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biolly1990 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Mam simsona i znam się na enduro i crossach bo to jest moje zamiłowanie i hobby od 6 lat jak nie więcej Planuje kupić yamahe dt 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Szukam chętnych osób do prowadzenia ze mną strony internetowej o crossach i enduri na niej będą się znajdowały filmy galeria itpjuż jest jedna, spóźniłeś sie - www.bikepics.com :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biolly1990 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Nie tylko filmy, galeria ale równiez porady itp. chętnych zapraszam na gg 6053426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ale równiez porady www.motox.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 http://www.eccl.prv.pl/ Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Mam simsona i znam się na enduro i crossach bo to jest moje zamiłowanie i hobby od 6 lat jak nie więcej Szybkie pytanie w takim razie - Ile masz czasu w zawodnik na odpalenie motocykla na zawodach enduro PZM na "próbie startu", ile metrów powinien przejechać po odpaleniu silnika i co należy zrobić, jeżeli motocykl po tym czasie nie odpali?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Szybkie pytanie w takim razie - Ile masz czasu w zawodnik na odpalenie motocykla na zawodach enduro PZM na "próbie startu"' date=' ile metrów powinien przejechać po odpaleniu silnika i co należy zrobić, jeżeli motocykl po tym czasie nie odpali? pzdr[/quote'] chyba nie uslyszymy odpowiezi na to pytanie ;) proponuje koledze najpierw troche pojezdzic wyczynam a potem brac sie za opisy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 co tak go zaatakowaliście, ma szczere chęci, te chęci trzeba szanować i pielęgnować, a wiedze to musi nabyć, nie ma zmiłuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Też miałbym ochotę na stronkę, ale nie tylko o motocyklach, więc odpada. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Szukam chętnych osób do prowadzenia ze mną strony internetowej o crossach i enduri na niej będą się znajdowały filmy galeria itp chętnych prosze o zgłaszanie się na numer gg 6053426 Brawa za entuzjazm!!! Masz to czego oni juz nigdy nie będą mieli 15 lat!! jesli na starcie robią Ci uwagi odbijaj i szukaj dalej --- ważne ,że działasz! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Masz to czego oni juz nigdy nie będą mieli 15 lat!! Ja robiłem strony jak miałem 13 lat i to takie które odwiedziło po kilkadziesiąt tysięcy osób ale wiek nie ma tutaj znaczenia tylko trzeba mieć dobry pomysł, a jak ktoś chce robić setną stronę o tej samej tematyce to nie wiem czy jest sens... to tak jakby zakładać drugie forum motocyklistów, takie jak nasze. Chyba nikt by go nie odwiedzał bo po co jak już jedno jest i to bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 POmysł extra, tym bardziej, że strona jako taka już jest (domena itd). Tylko ją zagospodarować pod względem treści i grafiki.Trzeba by się zastanowić, jak to zrobić, żeby bylo dobrze!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Oprócz wymienionych wyżej stron polecam również www.offroadsite.pl pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi