rzemyk90 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a crm 125 jest dobra? (silnik ,moc,zawieszenie) Dobra do jazdy po bulki do sklepu :buttrock: . Ona jest tej samej klasy co DT 125, no moze ma ciut lepsza zawieche, no ale duzo w nia w terenie to nie zdzialasz ;) O skokach zapomnij, i szybkiej jezdzie po ostrym terenie. to jest taki sprzet ktory jest dobry na trase, malo pali, ma mniej mocy niz hard enduro tej pojemnosci, no jest dobry na sciezki w lesie :evil: Ale o terenie zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_14 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ja bym polecał Rx 125 ma jakieś 30 km i zawias ma bardzo dobry napewno lepszy niż KDX czyKMX i w terenie się dobrze sprawuje. A na serwis nie wydasz 1000zł jak w Ktmie. I dobrego Rxa kupisz za jakieś 6000 rocznik 1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ja bym polecał Rx 125 ma jakieś 30 km i zawias ma bardzo dobry napewno lepszy niż KDX czyKMX i w terenie się dobrze sprawuje. A na serwis nie wydasz 1000zł jak w Ktmie. I dobrego Rxa kupisz za jakieś 6000 rocznik 1996 Nom, ale jest ciezszy od KDX i WR. Ale zgodze sie z tym ze zawias dobry. RX jest wyzsza od KDX, wiec mniejszy kierowca pewniej bedzie sie czul na KDX a wyzszy na RX. RX . Podaj mi jakis argument ze RX jest lepszy od KDX? Ja sadze ze jest odwrotnie :evil: .A KMX nie porownoj do RX bo to jest nizsza polka. Takich rzeczy sie nie robi :buttrock: Nie dlugo bedzie porownanie simsona a KTM exc 250... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a crm 125 jest dobra? (silnik ,moc,zawieszenie) Dobra do jazdy po bulki do sklepu :buttrock: . Ona jest tej samej klasy co DT 125, no moze ma ciut lepsza zawieche, no ale duzo w nia w terenie to nie zdzialasz ;) O skokach zapomnij, i szybkiej jezdzie po ostrym terenie. to jest taki sprzet ktory jest dobry na trase, malo pali, ma mniej mocy niz hard enduro tej pojemnosci, no jest dobry na sciezki w lesie :evil: Ale o terenie zapomnij.Bez przesady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Wydaje mi się że i te 500zł to zdecydowanie za mało jak na samą benzyneno przecież napisałem że lekką ręką, czyli że te 500 to minimum Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a w crm jest jaka rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 stalowa Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 W crm jest stalowa rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Rzemyk nie piernicz ze crm jest taka zla bo ma silnik na nicasylu i nie po to honda robila ten silnik zeby crm konkurowala z dt.Mial to byc motocykl wielozadaniowy bardzo zblizony do cr 125 (co moze im za specjalnie nie wyszlo).Nawet na naklejkach jest "CRm 125"-taka mala podpucha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a w wre i dt jaka jest rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 też stalowa Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 To się nazywa chromowo molibdenowa ale jak sie mówi że stalowa to wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Podaj mi jakis argument ze RX jest lepszy od KDX?A podaj argument że nie jest. Jechałeś choćby jednym z nich? Ona jest tej samej klasy co DT 125 Ale o terenie zapomnij. Rzemyk zlituj się. Przestań powtarzać to co tylko usłyszałeś. Wiadomo że nie jest to wyczynowy sprzęt ale nie gadaj głupot jak nie widziałeś motoru na oczy. W mojej obecności 15 latek na torze wciągał dupą towarzystwo na wyczynowych sprzętach, którzy warto dodać całkiem nieźle na nich jeżdżą. Robił takie hopy że szczęka opadała. Więc jednak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wypowiedzcie sie co najlepsze? CRm,Dt czy RX?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 z tych trzech rx !!Ludzie trzeba zacząć rozróżniać ze dt jest gorsza od rx, kdx , wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi