Ruta89 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Podczas Kongresu FIM w Genewie w dn.17-19.02.2006 potwierdzono organizację Motocrossowych Mistrzostw Świata Freestyle - miejsce zawodów Warszawa/Katwice.Przyjęta data organizacji zawodów 28/29.10.2006 będzie ostatecznie potwierdzona w terminie póżniejszym. Super się składa. Ciekawe gdzie w Katowicach to będzie. Ja ide na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No rewelacja. Jadę na bank :buttrock:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Ciekawe czy cala czołowka wpadnie ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a że tak laicko zapytam to są te salta i inne takie wygłupy na motocyklach na takich skoczniach :?: :oops: to co na extreme idzie czasem :?: :oops: nie śmiac się :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Tak, o to chodzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 nie śmiac sięLOLEK,LOLEK ha ha ha :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Może się przejadę, bo podoba mi się to na EXTREME :P. Ostatnio widziałem skok wzwyż na motocyklu :buttrock:. Goście wrzucali jedynkę i rozpędzali się i musieli przeskoczyć poprzeczkę zawieszoną na górze ;). Na całość mieli kilkanaście metrów :P. A wysokości duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Tylko gdzie to będzie w spodku? raczej nie. Mi się zdaje że odbędzie się to w Chorzowie na stadionie narodowym ;) Ale zobaczymy. Jak ktoś będzie miał jakieś informacje niech pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jednym słowem.. PIĘKNIE ! .. czekam na wszelkie informacje na ten temat , nie zaniedbujcie tego wątku dopóki nie pojawi sie coś konkretnego , link , dokładny opis.. WIĘCEJ , WIĘCEJ ! .. na dodatek tak blisko .. BURNN ! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 jeśli ta piekna nowina jest prawdą to zrobie wszystko żeby tam być :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 a wiecie moze gdzie mozna sciagnac ten film red bulla co byl na polsacie o Freestylu ?? bo byl niezly, a nie chce wydac kupy kasy na DVD :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik CRV Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 oooo ludziska to jest piekne co oni nieraz wyprawiaja :crossy: heh kiedyś sie znało nazwy wszystkich tych fikołków :lalag: ale pamieć juz nie ta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Kurdee może uda mi się coś przyspieszyc z kursem na A1, jesli byłaby ładna pogoda (w co watpie) to wpadne na motocyklu z tatą - tata bedzie jechał na swoim i jak cos to mi pomoze :crossy: Ale baaajer :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Szkoda że już mine tu wtedy nie będzie. I życzę zawodnikom pogody a w październiku bywa z nią różnie :icon_twisted: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi