Dziki_YZF Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja mam blokadę tarczy nawet niewiem jakiej firmy ale zakładam ją profilaktycznie w celu odstraszenia ewentualnych złodzieji, a w tym sezonie mam zamiar sprawić sobie jakiś niedrogi alarm. Jak ruszą i zacznie wyć to powinni dać sobie spokój... przynjamniej mam taką nadzieję...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 wiec co polecali byscie za jakas odpowiednia cene ?? Ja bymp polecałbym solidnego disc locka z alarmem http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=89691705 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 wiec co polecali byscie za jakas odpowiednia cene ?? Ja bymp polecałbym solidnego disc locka z alarmem http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=89691705 Witam,mam właśnie taką Xenę. Z czystym sumieniem mogę polecić. Odstrasza gnojków, którzy chcą "tylko pooglądać", ma solidne zapięcie z normalnym kluczem i zabezpieczeniem przed przewierceniem zamka. Poza tym jeszcze jedna zaleta. Cięzko ruszyć z zapiętą bo sporo hałasu potrafi narobić :) A jak ktoś będzie chciał ukraść motocykl to i tak to zrobi więc AC to podstawa.Pakiet baterii wystarczył na cały sezon i przez moją głupotę zabił go mróz.Firma 2 komplet daje w wyposażeniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 mam właśnie taką Xenę. Ja rownież posiadam takie cudo i z czystym sumieniem moge polecić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 tylko czy ona bedzie pasowac na moja tarcze ?? no i koszt 150 zł :( trzeba zaczac zbierac kase :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 sam pisales ze bolec do 6mm wiec musi pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 sory moj blad :) wiec pozostalo mi tylko zbierac kase :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 kurde, ja to zamierzam takie cos za 25zl kupic.mam motocykl ktory nie jest baaardzo duzo wart, wiec nie stac mnie na wydanie jakis parunastu procent wartosci na zakup blokady...obecnie przypinam go gruba zylka do jakiegos stalego elementu krajobrazu (np wielkie betonowe slupy kolo pracy) + ciensza zylke oplatam pare razy przez tarcze i kolo ;) wlasnie te zylke nr 2 zamienilbym takim disclockiem.mysle jeszcze o alarmie za 70zl :)wychodze z zalozenia ze jesli prawdziwy zlodziej, fachowiec bedzie naprawde chcial ukrasc moje moto to nawet najlepsze zabezpieczenia nie pomoga. jesli przypadkowy koles bedzie chcial na nim posiedziec - wlaczy sie alarm i go odstraszy. jesli przypadkowy zlodziejaszek uzna ze sprobuje mi uruchomic moto, to zanim to zrobi bedzie musial pomeczyc sie z dwoma blokadami. mam nadzieje ze wielu "slabo wytrenowanych" to zniecheci :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 a jaki alarm za 70 zł masz na mysli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 np. taki:http://www.allegro.pl/item90545294_alarm_m...otocyklowy.html Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 a mial ktos juz u siebie zamontowane ?? sadze ze samamu bym chyba nie podolal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 trzeba tez brac poduwage ze przy wykupieniu AC mna moto dobrze by bylo jakby taka blokada była honorowana przez firme ubezpieczeniowa jako jeden z rodzajow zabezpieczenia - ABUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi