Kodi Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 LATO 2005 dla wszystkich którym się śnieg nie znudził :mrgreen: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ale ulice macie nad wyraz suche i ładne, aż dziw ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 no miło... w takim razie cieszmy sie z tego co mamy ;) zawsze moze być gorzej psdzisiaj pojechalem na uczelnie motorem, bo ładnie słonce swieciło, ale jak wracałem to snieg padał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Masakra, świetnie to wygląda. Droga piękna, ale pewnie w zakrętach nic nie widać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ale ulice macie nad wyraz suche i ładne, aż dziw ;DWażniejsze że równiutkie jak stół :lol: jak widać można robić takie drogi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 he he no nie powiem ciekawie to wygląda może kiedyś się wybiore w tamte strony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam! To tylko u nas mentalność jest taka, że należy robić źle drogi , żeby były przydzielone pieniądze na ich naprawe. W ZESZŁYM ROKU W MOJEJ MIEJSCOWOŚCI REMONTOWANO GŁÓWNĄ DROGĘ PRZEZ MIASTO. Dzisiaj wygląda gorzej jak przed remontem. A to wszystko za sprawą wyboru najtańszego wykonawcy. PARODIA. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Sliczne zdjecia!! Żądam wiecej :!: :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 z jakiego regionu te zdjecia (wysoko musiało być) bo ja w zeszłym roku pięknie się opaliłem w tym okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 jakby u nas tyle sniegu spadło to drogowcy byli by zaskoczeni na 3 lata :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Robi wrazenie.Ciekawe czym odsnieżano ten piękny asfalt. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Norwedzy używają jedynie odśnieżarek bez użycia chemi tak ze na jezdni pozostaje cienka warstwa śniegu która jest bez znaczenia gdyż wszyscy jeżdżą na oponach z kolcami. tu raczej zapracowało letnie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 z jakiego regionu te zdjecia (wysoko musiało być) bo ja w zeszłym roku pięknie się opaliłem w tym okresie Droga nr 55 , Sogndal - Lom . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 wsadziłem nos w mapę i znalazłem chyba będę niedługo przejeżdżał niedaleko tego miejsca więc może tam zajrzę dzięki za info. w tych okolicach znalazłem kiedyś inne fajne miejsce, nazywają je droga troli, wygląda to tak: http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...ge.php?pic_id=2 fajnie się tam jechało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi