art Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 www.agmot.prv.pl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 jak zapłon jest źle ustawiony to kolanko zmienia barwe napewno prawda ??moze chodzi o to ze jak jest zaplon zbyt pozny, to silnik strasznie sie grzeje, co za tym idzie kolanko rowniez, wiec moze zmieniac swoja barwe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 raczej wydech się grzeje, bo niedopalona mieszanka wpada do kolanka:) tłumik sportowy do mz to największaściema jaka isnieje :evil: jeszcze zeby to chociarz ładnie wyglądało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 raczej wydech się grzeje' date=' bo niedopalona mieszanka wpada do kolanka:) [/quote']uwierz mi ze silnik tez sie zarabiscie grzeje... Kumpel w mzcie kiedys wymienil wirnik, a potem nawet sie nie pofatygowal zeby ustawic zaplon. Pojezdzil tak pare minut, ale szybko zrezygnowal, bo silnik byl tak goracy, ze az z niego parowalo. Potem sie okazalo, ze zapolon mial w GMP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ciekna mi lagi :) Jak mysllicie zrobie to samemu ?? :) Czylepiej oddac do mechanika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 A co masz za motocykl ? Ja w swojej Etce 250 zrobilem sam...tzn wymienilem uszczelnieacze i spraciałe gumy, wlalem olej i jest elegancko :) To jest calkiem proste tylko trzeba znalezc sposob.Jak masz ETZ to pisz na gg albo na PW to Ci pomoge to zrobic :) Pozdro Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam wszystkich użytkowników MZ-tek. Posiadam mz ts 150 przebieg 14100 km z osłonami. pozdrawiam i życzę udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Witam, jeżdze na ETZ 251 :notworthy: A teraz do żeczy w swojej etz wymieniłem uszczelniacz w przednim zawieszeniu z 35x47x7/10 na 35x47x7/10 i to bez zagarniacza niestety zawieszenie nieciekło tylko w garażu, podczas jazdy dalej cieknie, wręcz leje się strumieniem. Według książki serwisowej uszczelniacz powinien mieć wymiary 34x47x7/10i powinien miec zagarniacz. Niestety w żadnym sklepie nie moge dostać pierścienia z zagarniaczem co zrobic znasz sklep gdzie by mieli takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 widziałem uszczelniacze po 35 zł za komplet z dwiema sprężynkami dobrej firmy - raczej nie powinno cieknąć (było to w ag-mocie w Rzeszowie) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 widziałem uszczelniacze po 35 zł za komplet z dwiema sprężynkami dobrej firmy - raczej nie powinno cieknąć (było to w ag-mocie w Rzeszowie) mugłbyś skołować mi namiary do tego sklepu?? A dla wyjaśnienia o co mi chodzi zamieszczam fotke uszczelniacza z zagarniaczem (orginalny): http://www.members.lycos.co.uk/czcross12/orginalny.jpghttp://www.members.lycos.co.uk/czcross12/o...inalnaladze.jpg I bez zagarniacza który sprzedaje sie do mz teraz i który cieknie: http://www.members.lycos.co.uk/czcross12/kupiony.jpghttp://www.members.lycos.co.uk/czcross12/k...ionynaladze.jpg [ Dopisane: 02-07-2005, 21:14 ]http://www.members.lycos.co.uk/czcross12/k...ionynaladze.jpg jak widac na tym zdjenciu olej cieknie strumieniami wienc z uszczelniaczem jest cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 no to co masz teraz to się nie nadaje, bo to zwykły simmering, u mnie w sklepie uszczelniacze do etki 3 zeta/sztuka czarne albo 4 zielone (polecam zielone jak ktoś dużo skacze u mnie dłużej wytrzymują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 ag-mot to nie za dobry sklep:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 35-001 Rzeszów ul.Żeromskiego 3 tel. (0-17)8622426 lub 502090745 Były to uszczelniacze ARI, ich jakość wykonania jest wzorowa, nie to co zwykłych uszczelniaczy, żadnych nierówności, wad itp. wg mnie super. posiadają dwie sprężynki, to prawie tak samo jak założyć dwa zwykłe uszczelnienia :notworthy: Ale najpierw trzeba sprawdzić czy wycieki to naprawdę wina uszczelniaczy. Mi też kiedyś ciekło. kupiłem uszczelnienia i po zdemontowaniu koła okazało się, że dolna goleń lewego teleskopu miała luz ok. 3mm (promieniowo, poruszałem nią raz do przodu raz do tyłu) w stosunku do lagi !!! A z tego co wiem graniczne zużycie wynosi wg 'Jeżdżę motocyklem MZ' wynosi 2 mm. No ale u Ciebie nie jest może aż tak źle...A te uszczelniacze są naprawdę dobre. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 ag-mot to nie za dobry sklep:/ nirb dalczego nie za dobry sklep???ekstra sklep! tanio wszystko mają ekspresowa wysyłka. Lubie tam kupować :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 wiesz ja jestem z rzeszowa i mnie ten sklep potrafi doprowadzić do furi:/ no ale kazdy ma swoje zdanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi