Kodi Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 No fane to to Kodi ale napisz cusik więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A po co ? przecież się kuma od razu ! chyba druknę i powieszę na szybie w katamaranie - jak dotrze do 5 % to będzie o wiele, wiele bezpieczniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Możesz dać linka do tego zdjęcia w orginalnej rozdzielczości? To już kiedyś było na forum, potem szukałem ale nie mogłem odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A po co ? przecież się kuma od razu ! chyba druknę i powieszę na szybie w katamaranie - jak dotrze do 5 % to będzie o wiele' date=' wiele bezpieczniej ![/quote'] Tak ograniczony jeszcze nie jestem żeby nie wiedzieć czemu te obrazki służą :evil2: Interesuje mnie bardziej skąd to jest?Sam to Kodi stworzył czy może w końcu jakaś kampania w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 moim zdaniem za długie zdania. nikt tego nie zdąży przeczytać. czcionka nieczytelna. do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 hej, mam jeszcze jedno i filmik też mam, tylko nie wiem gdzie zamieścic aby było ogólno-dostępne... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Panowie nie wszyscy naraz :lol: znalazłem to w sieci , niestety nie jestem autorem :cry: spodobało mi się więc pomyślałem , że spodoba się też innym :P jeśli już to było :? nieszkodzi przed sezonem przypomnieć co niektórym , a było to chyba gdzieś pomiędzy :mrgreen: http://tinypic.com/new/?... Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Było to było... Zajmowała się tym z Forumowiczek... Temat był cały nawet na Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 O ile sie nie myle to Dori :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Było to było... Zajmowała się tym z Forumowiczek... Temat był cały nawet na Forum... Czyli rozumiem, że to dzieło Dori :?: W takim raziem w jakimś stopniu działa bo ktoś "obcy" (nie mający o tym pojęcia) znalazł w sieci i się zainteresował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 W samochodzie to bedzie raczej mało efektywne :/ Ale gdyby to sie ukazało w kilku gazetach (Fakt, Super express) to na pewno by zainteresoeało i podziałało na ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Engels napisał:Było to było... Zajmowała się tym z Forumowiczek... Temat był cały nawet na Forum... Czyli rozumiem, że to dzieło Dori O właśnie, zapomniałem xywki :P Z tego co pamiętam to właśnie Jej i jeszcze Kogoś (Jej znajomego...)... A że działa to dobrze, ja sam swego czasu puściłem to w obieg, wysyłając po znajomych te (znaczy się podobne do tych, bo te tutaj to zmodyfikowane trochę pierwotne projekty z forum... Ale zamotałem ;) ) fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 najkrótsze i najwymowniejsze było chyba: TOBIE ZDRAPIE LAKIER-JEMU URWIE NOGĘ... moznaby zrobic porządne obrazki,wrzucic je na stronke jakąś i umieszczać linki gdziepopadnie. ja się dowiem tymczasem w znajomej drukarni ile sobie wezmą za wydruk tego w formie plakatu do rozwieszenia na mieście... a tymczasem bardziej uzdolnieni plastycznie i graficznie: do dzieła :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Fajnie to opracowane, mozna by bylo jeszcze jakoś dobitniej..... ale duzy plus przydała by sie w Polsce taka akcja gdzie naprawde angażuje sie w to gazety i TV..... jak w innych krajach Europy ale o czym tu rozmawiac jak się maluje pasy farba która jest niebezpieczna....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi