aftys6 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 taka "krówką " taki slalom robić to niezły wyczyn, są naprawde nieźli, szacunek dla chłopaków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 http://www.youtube.com/watch?v=lqHfQm2t2kg...arch=motorcycle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ja w Częstochowie widzałem panów policjantów na fazerach :):);) nie powiem aż się chce byc policjantem mając taki sprzęt ;) :) pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Kiedyś słyszałem, że w Poznaniu mieli Hayabuse, kuzyn widział przed komisariatem, ale coś dla mnie to jest mało prawdopodobne. O Hayce nie slyszalem, ale Blackbirda to w Poznaniu maja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 W Radomiu na pewno jezdza dwie xj'ty 900 diversion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 W Lublinie moto policyjne widziałem tylko... raz :mrgreen: Niestety niewiem co to było bo z daleka widziałem a jestem za młody żeby to rozponzać :) Acha zapomniałem dodać, ze pan policjant stał sobie i wstrzymywał ruch samochodów podczas gdy ostatniego lata odbywały sie tu <chyba europejskie> mistrzostwa enduro :) Czyli są tylko raczej na pokaz wystawiane jak telewizja jest w pobliżu :mrgreen: [ Dopisane: 16-03-2006, 13:57 ]A przepraszam ;) Jesscze widziałem jednego jak kiedrował ruchem na skrzyżowaniu ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ale ci panowie policjanci to mają bestie, czy ktoś wie jakie to motory ?? [ Dopisane: 16-03-2006, 15:28 ]to są chyba jakieś Yamaszki :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 8O O żesz co to jest ??? Pierwsze to bym powiedział, że podobne do Pegaso Aprilci jest ale tylko troche ;/ Ktoś wie niech pisze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Oj Pany, Pany-slabo z wasza wiedza :mrgreen: To Yamahy SR 250, bardzo popularne wsrod policji w wielu miastach, lekkie, zwinne i ekonomiczne motocykle. Nie wiem co w nich smiesznego jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nie wiem co w nich smiesznego jest........ 250 ccm ... wszystkich dogonia na pewno :] - joke tylko ! Dobre sprzęty są ! W sumie to zastanawiam sie do czego w policji przeznaczone sa moto??np takie sa dobre do miasta duzego, w korkach ale dłuzszy kawałek prostej i dobra fura je odstawia. Poza tym jak zmusic motocyklem fure do zatrzymania??? bo drogi chyba nie zajedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Aniole Ciemnosci, chcialem Ci tylko przypomniec, ze pojazdy stosowane w policji nie sluza li tylko do poscigow za przestepcami 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ... tylko wożeniu sie po mieście, cwaniakowaniu, chowaniu sie w krzakach z suszarką i zakładaniu blokad :D No ale powiedz szczerze jaki sens ma posiadanie takiego sprzeta jak np skuter?? Blackbird to rozumiem, mozesz za motocyklistami sie jeszcze poganiać, ale słabsze???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 No ale powiedz szczerze jaki sens ma posiadanie takiego sprzeta jak np skuter? Na przyklad dla dzielnicowych, do zalatwiania spraw z mieszkancami, do patrolu tanim kosztem, zamiast lazenia pieszo :D Blackbird to rozumiem, mozesz za motocyklistami sie jeszcze poganiać, ale słabsze????Ale zobacz, ze koszt utrzymania i zakupu Blackbirda wystarczy na utrzymanie 5 skuterkow :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 to dla ciekawskich tych sprzętów używa policja w Lubartowie, korki tutaj nie występują, chyba że w Boże Ciało :D jest za to nowa obwodnica o przyzwoitej jakości gdzie smiało można pomykać 150 lub więcej, a te maszynki chyba tyle nie wyciągną.A z tego co widziałem to używają ich zazwyczaj do cełow pokazowych, do obstawiania imprez itd. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klacia Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 chłopaki wymiatają ... choć mud way im coś nie poszło :twisted: no ale w sumie sie nie dziwie :D ... Może na Kulikowisku coś takiego zrobić :!: ciekaw jestem kto by przejechał to bezbłędnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi