bekriss Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Z doswiadczenia wiem' date=' ze takie schudniecia nie twaja wiecznie i szybko wraca sie do poprzedniej wagi, albo nawet powyzej.W zwiazku z tym proponuje potrzymac kombi w szafie i jak zaczniesz puchnac, to przymierzaj kombi, jak bedzie dobre - to moze Cie zmotywuje do utrzymania wagi. ;)[/quote'] ee ja tam trzymam linie po schudnieciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Lamassu ja tam Ci gratuluję, choć ból z kombi musi być z pewnością ;)Mi się utyło kiedyś z 10 kg, teraz zrzuciłem te 10 kg i ja się cieszę, bo znów wchodzę w stare ciuchy :P To nieco inna strona odchudzania, niż Twoja :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Oj Lamassu...znam podobny bol- od stycznia do polowy marca '05 schudlem ok. 30 kg,sprzedalem juz za duze dainese-ducati- kupilem ekstra dopasowana alpine stage i...teraz przywalilem 10kg- nie mieszcze sie - sprzedalem kombi i odbieram za kilka dni o numer wiekszarlen ness titanium. lacze sie w zalu, taki juz nasz los- modelek z okladek czasopism ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 co drugi dzien 400 pompek i 100 podciagniec na drązku ' date='100 brzuszków i 20 minut skakanka,3razy w tygodniu bieg 5kilometrów i troche diety i masz zamiezone około 22kg [/quote'] Możesz powiedzieć po na ile serii to dzielisz;) Bo jakoś nie wydaje mi sie, żebyś podciągnął sie 5 razy po 20 podciągnięć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Mi przybylo 5kg, wiec teraz jest 178 i 86 kg bez brzucha :P:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Oj Lamassu...znam podobny bol- od stycznia do polowy marca '05 schudlem ok. 30 kg' date='sprzedalem juz za duze dainese-ducati- kupilem ekstra dopasowana alpine stage i...teraz przywalilem 10kg- nie mieszcze sie - sprzedalem kombi i odbieram za kilka dni o numer wiekszarlen ness titanium. lacze sie w zalu, taki juz nasz los- modelek z okladek czasopism ;-'] 30kg? 8O wiem co przeszedłes ;) RESPECT :P co do pytania Ojro. podciaganie 10x10 pompki 10x40 i nie naraz tylko rozkładałem na całe popołudnie + 20minut skakanka bez odpoczynku.Zycze sukcesów. [ Dopisane: 09-03-2006, 10:51 ]a ! kolacja tylko jabłka i mandarynki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jeśli chcesz opylić te kombi, to daj znać. jak będzie pasiło to wezme.182cm/102kg. Klatka 125cm pas 87cm :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 co drugi dzien 400 pompek i 100 podciagniec na drązku ' date='100 brzuszków i 20 minut skakanka' date='3razy w tygodniu bieg 5kilometrów i troche diety i masz zamiezone około 22kg [/quote''] Możesz powiedzieć po na ile serii to dzielisz;) Bo jakoś nie wydaje mi sie, żebyś podciągnął sie 5 razy po 20 podciągnięć :PW czym problem ? ;) Ojro trzeba ćwiczyć, a nie tylko przed kompem całą zime :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 20minut skakanka bez odpoczynku.Zycze sukcesów. a juz myslalem ze tez na caly dzien rozkladales :P :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi