LAMASSU Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Jestem załamany :P w grudniu superokazyjnie kupiłem Alpine PM1 nówke i był dopasowany tak sobie ale mi sie zajebiscie spodobał i kupiłem .Cieszyłem sie nim do dzis bo dzis go przymiezałem po krwiozerczej diecie której skutkiem spadłem 21Kg.Kombi jest za duze do tego stopnia ze wyglądam jak w worku :buttrock: a to taki zajebisty model i nic juz teraz za ta kase nie kupie :D to juz drugie kombi ,które musze sprzedac przez to odchudzanie. normalnie sie załamałem :| [ Dopisane: 08-03-2006, 16:09 ]nawet raz sie w nim nie przejechałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Przestan biadolić tylko siadaj do michy i jedz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Przestan biadolić tylko siadaj do michy i jedzspróbuj w 3 miesiace zgubic 21Kg a puzniej stwierdz ,ze kombi zaduze i spiepsz te krwawą diete :P a była dosłownie krwawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Nie przejmowal bym sie tylko zrobil interes na tej diecie jesli taka skuteczna ,miliony ludzi zapllaca i kupisz sobie nowy sliczny kombinezonik! hehe...pozdrowienia, :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Mnie by sie przydalo zgubic tyle kg.Powiedz na czym polega ta dieta bede próbował 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Przestan biadolić tylko siadaj do michy i jedzspróbuj w 3 miesiace zgubic 21Kg a puzniej stwierdz ,ze kombi zaduze i spiepsz te krwawą diete :buttrock: a była dosłownie krwawa ;) schudlem 18kg w 3 miechy i to bez diety :P I faktycznie musialem pokupowac sobie nowe ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 a jaki masz rozmiar kombiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Hehe, mam to samo. Po zimie (11kg w dół bez żadnej diety) kombi wisi na mnie jak na psie, nie mogę na to patrzeć. Dosłownie jakby był ze dwa rozmiary za duży. Będe musiał przyspieszyć planowaną zmianę kombinezonu i kupić coś na BMT za dwa tygodnie - w sumie fajnie, bo uwielbiam zakupy, a mój AMX i tak był do bani :P A jaki rozmiar tego Alpina? I ile chcesz? ;) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 a ja jakoś przytyłem w tą zime, teraz na stanie bez żadnych metanabolów i innych dopalaczy 172 cm/80 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 No tak, a ja bede musial po zimie chyba sprawic sobie wiekszy kombinezon :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 mam 180cm wzrostu i obecnie waze 74-75kg a w grudniu prawie 96 jeszcze 8O kombi jest rozmiar 56 bo dawniej miałem 58 Polo a teraz musze chyba co najmniej do 54 zejsc 8O a ztą sprzedażą to dopiero musze dojsc do siebie bo jestem jeszcze w szoku i nie wiem co robic a tu sezon tuz tuz i bez kombi zostane.Mnie by sie przydalo zgubic tyle kg.Powiedz na czym polega ta dieta bede próbował :P co drugi dzien 400 pompek i 100 podciagniec na drązku ,100 brzuszków i 20 minut skakanka,3razy w tygodniu bieg 5kilometrów i troche diety i masz zamiezone około 22kg :twisted: teraz mnie do Gromu wreszcie przyjmą ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 co drugi dzien 400 pompek i 100 podciagniec na drązku ,100 brzuszków i 20 minut skakanka,3razy w tygodniu bieg 5kilometrów w miesiąc tyle nie robie :lol: a po co tyle się odchudzałeś, słaby stosunek mocy do masy w cebrze? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Z doswiadczenia wiem, ze takie schudniecia nie twaja wiecznie i szybko wraca sie do poprzedniej wagi, albo nawet powyzej.W zwiazku z tym proponuje potrzymac kombi w szafie i jak zaczniesz puchnac, to przymierzaj kombi, jak bedzie dobre - to moze Cie zmotywuje do utrzymania wagi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Juz myslalem ze bedzie jakas sensacja ( np.slaba jakosc produktu Alpinestarsa) a tu sie zawiodlem :lol: Mysle ze sprzedaz szybko ten kombnezon, a pewnie Twoje i Asi samopoczucie lepsze po tej diecie ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 gratuluje LAMASSU !!! wiem ze to nie jest takie proste! teraz powinieneś spokojnie łykać R6 twoich kumpli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi