LAMASSU Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 sa tak zajebiste ,ze go scieło z nóg i nie moze wstac :D a wiec ZAMAWIAMY :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 To jak,działamy grupowo czy każdy za siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 towar jest sprowadzany dlatego pewnie patryk.cbr sam czeka na dostawę i nie odzywa się w detalu koszt zakupu to 265zlpodzwoniłem, popytałem i sprawa wygląda tak:istnieją 2 opcje:- jeśli nie potrzebna jest FV lub paragon to koszt wyniesie 220zl + przesyłka- jeśli z kwitkiem to 238zl (265zl -10%) + przesyłka tylko teraz pytanie na którą opcję się decydujemy, bo to z 2 różnych źródełprawdopodobnie będą za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 towar jest sprowadzany dlatego pewnie patryk.cbr sam czeka na dostawę i nie odzywa się Patryk z tego co mi mówił nie ma netu w domu i zagląda tu średnio raz w tygodniu.... istnieją 2 opcje:- jeśli nie potrzebna jest FV lub paragon to koszt wyniesie 220zl + przesyłka- jeśli z kwitkiem to 238zl (265zl -10%) + przesyłka nam paragon nie jest potrzebny do szczęścia więc tańsza opcja może byći tak jak pisałem Ci na PW ja bym się wstrzymał i obejrzał to w realu 8) pees. tylko pytanie co to za firma ta druga i czy to napewno ten sam towar :?: bo wole dopłacić te 10-20 zł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Za 220zl ja tez bym zakupil tylko do yamahy r6 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macceti Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Tez sie pisze jakbysce zamawiali zbiorowo. Tylko mysle ze jak najszybciej mi beda potrzebne wiec napiszcie kiedy byscie je chcieli kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ja też się piszę na to.BTW.... martwi mnie jedna rzecz, majac w pamięci zdjęcia moto z tymi crashpadami, przy cowieczornym przytulanku z CBR zauważyłem ze na czym ona sie jeszcze oprze??Załóżmy ze wywala nam sie ze stopki, nie znam dokładnych wymiarów ale to wygląda tak jakby najpierw miała pójść pokrywa alternatora.No i jakie są jeszcze inne punkty styku z podłożem oprócz padów??Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 WITAM! WITAM!!! Tak jak Turek powiedział, nie mam stałego dostępu do netu więc się ostatnio nie odzywałem:) Z nóg to mnie ścina czekanie na te crash pady:) Z tego co chłopaki z DynoTech napisali mi w mailu, crash pady płyną już od Angoli ale może to potrwać ok. 8 dni... Mam nadzieję otrzymać je w przyszłym tygodniu a wtedy opiszę je dokładnie i postaram się wrzucić fotki. Pozdrawiam! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 no to rupta liste i zamawiac :P [ Dopisane: 18-03-2006, 11:23 ]tylko jak my to miedzy siebie rozeslemy , moze zamówic grupowo iles kompletow a niech sprzedawca rozesle na konkretne adresy i kazdy sam sobie zapłaci przesyłke bo inaczej beda problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 No tak bedzie najlepiej mysle, ale najpierw czekamy na opinie Patryka. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Cześć Wszystkim!!! Nadal nie ma przesyłki:( ;) Prędzej wiosna przyjdzie niż te crash pady, chociaż tym akurat bym się nie zmartwił:banghead: Uzbrajam się w cierpliwość i czekam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 a ja juz kupiłem i odpadam z grópowego zamawiania :| ale nie te przykrecane do zamknietego profilu tylko standardowe do ramy.Koszt wycinania plastikow 35zl + 95 zl fajne pady :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 LAMASSU wrzuć fotkę jak wygląda moto po tej operacji patryk.cbr naród czeka razem z Tobą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Trochę późno, ale napiszę. Ja kupiłem sobie takie cacka : http://www.republika.pl/zipser/pady.htm do 954, mam już założone i muszę powiedzieć że mi się podobają. Jeszcze ich nie testowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 LAMASSU wrzuć fotkę jak wygląda moto po tej operacji jeszcze nie zalozone bo za zimno zeby jechac zalozyc ,moge dac zdjecia craschpadów tylko cos Imageshack mi nie dziala mozna na cos innego zucic fotke? [ Dopisane: 22-03-2006, 12:12 ]http://img158.imageshack.us/img158/8483/ob...obraz0043na.jpg [ Dopisane: 22-03-2006, 12:13 ]http://img67.imageshack.us/img67/8210/obraz0039mt.jpg [ Dopisane: 22-03-2006, 12:14 ]i tak to wyglada cena95zl +35 zl załozenie z wycieciem otworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi