malys Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie jest to aukcją i nie wiem czy to było ale mam bekę z tego jak nic:http://www.wtm.yoyo.pl/ Zapraszam do lektury! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie jest to aukcją i nie wiem czy to było ale mam bekę z tego jak nic:http://www.wtm.yoyo.pl/ Zapraszam do lektury! :clap: Żal to czytać :D Ktoś dla jaj zrobił stronke. Ale pośmiać się można :crossy: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ciekawe co chciał przez ta strone przekazac ludziom .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Może przez tą stronke przybędzie niektórym troche do rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ciekawe co chciał przez ta strone przekazac ludziom .................. ......to co wychodzi z przeróbek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1443931 Motorower???? Bez przesady :D :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) No, nieźle teraz to nawet 250 sie rejestruje na motorowery a co będzie w przyszłości...Hayabusa na motorower...:D Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Powiem tak... jeżeli ktoś jest dosć duży i ma dość doświadczenia, siły i wiedzy, to czemu by nie... wg. mnie lepiej zacząć od tego niż np. od CBR-ki zaraz po zdaniu prawka... gdyby nie to, ze kazdy głupi zobaczy, ze to nie motorower, to poowałbym na cos takiego za tą cene... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 http://www.wtm.yoyo.pl/galeria/81/81.html nawet cos naszego forumowego kolegi BARTOSA SZPAQ :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Powiem tak... jeżeli ktoś jest dosć duży i ma dość doświadczenia, siły i wiedzy, to czemu by nie... wg. mnie lepiej zacząć od tego niż np. od CBR-ki zaraz po zdaniu prawka... gdyby nie to, ze kazdy głupi zobaczy, ze to nie motorower, to poowałbym na cos takiego za tą cene... :icon_razz: No ok stary, ale to jest 2T 250cm3. Wiesz co to oznacza. Te motorki nie oddają równo mocy jak np. CBR. Ja jechałem na 250 i powiem ci, że kopa ma niesamowitego. I taki świeży kierowca może mieć problem np z tym, żeby nie wejść na koło :icon_question:. No, ale to jest tylko moja opinia. W sumie to sam bym sobie coś takiego kupił. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Tak... ja uważam, że warto znać swoje możliwości... ;P Ja wiem co potrafie, mój chart jest dla mnie w 100% przewidywalny, poprostu zaczynam odczuwac potrzeba czegoś mocniejszego, nie dlatego, zeby sie sprawdzić, czy coś... ja chce sie uczyć stuntu, a możliwosci tego motora juz chyba niestety wyczerpałem... ;( teraz przydałoby sie coś lepiej wyważonego, bardziej zrywnego itd. :( No ale jak ktoś chce zaczynac od takiej 250, no to troche przesadza wg mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ilea razy ten temat będzie jescze wałkowany przecie to jest rejestrowane na 50 tylko po to żeby zmniejszyć opłaty :icon_exclaim: ... kto boi się 250 ten lama :( ;) ;) :icon_exclaim: hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120072014 Choperek. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Moim zdaniem to wygląda śmiesznie. Taka tandeta... Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Moim zdaniem to wygląda śmiesznie. Taka tandeta... No dla mnie też nie jest za ciekawe :(Jeśli miałbym to robić to zrobił bym inaczej ;) Siedzenie niżej i bak wyżej a nie na odwrót. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi