mwichan Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 gdyby byl zarejstrowany to chcialbym kupic i odrestaurowac.Akurat 2lata bym mial zeby to zrobic bo chce prawo a1:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Jawa cudna ;) Ciekawe za ile pijdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 a co powiecie o tym : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=90090894 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C925670 przeczytajcie opis tago motorka :mrgreen: ....kumpel mnie poprosił to napisałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 zestaw sportowych owiewek :lol: kratwonice przedniej lampyDzięki tym operacją motorower jest bardzo zrywny, prędkość maksymalna jaką osiąga oscyluje w granicach 65kmh. To mnie rozwaliło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ladne ludzie daja opisy ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 koszyczek z odblaskiem (bardzo przydatny na zakupy), :lol: Przypominaja mi sie czasy jak kolega mial Smyka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Hehe Mi tez:) Ale zaraz zaraz Bari co ty sie tak smiejesz z takich ludzi:PNiekazdego stac by robic jakies zajebistr przerobki ktore wymagaja wiekszego wkladu finansowego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ale zaraz zaraz Bari co ty sie tak smiejesz z takich ludzi:PNiekazdego stac by robic jakies zajebistr przerobki ktore wymagaja wiekszego wkladu finansowego:P No właśnie...Kumpel zamieścił to ogłoszenie, bo chce go sprzedać, a że tuning jest wiejski to już inna sprawa. Ale tak naprawde to widziałem bardzie zwieśniaczone pojazdy, a te mojego kupla jest poprostu praktyczny 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Moim zdaniem to kolega nie pomogl sobie tym opisem:P wiekszosc jak to przeczyta (oczywiscie potencjalnych kupcow ) to pomysli ze jakis lepszy cwaniaczek :P Ale to tylko moje zdania:P A co do moto hmmmm... zostawie to bez kometarza...Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 to co dal tutaj SZAD, to nie jets sachs, to jets JAWA DANDY 50 z niemieeckim silnikiem sachsa i dlatego pewnie tak na to wolal. swego czasu bylem milosnikiem tego pojazdu i troche o nim wiemP:P:P zreszta pojechalem po dokladnie takie samo moto 500 km w jedna strone:D:D:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ale mozna przyznac ze kawal ladnego moto:) A napisalem bo nie znam takiego moto i napisalem wedlug opisu-SACHS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91316721 Ciag dalszy "ciekawych" aukcji :buttrock: Ale to mnie juz doszczetnie rozwalilo ;) A co do tego Ogara to gdzie ja sie smialem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 O kurde!! "Byl testowany przez prawdziwy trialowcow' :PPP nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 no piękna nic tylko gratulować hehe 8) zawodowi trialowcy mm :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi