J.Pastor Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 18 czerwca wybieram się na Stonsów do Warszawy. Chcę pojechac motorem, bo to w końcu lato no i taki koncert. Gdzie tam można zaparkowac, tak żeby po koncercie stał na swoim miejscu cały? Organizatorzy zapewniają jakiś bezpieczny parking na Bemowie? Może ktoś wie jak to wyglada w praktyce? A może mógłbym zostawic na kilka godzin mojego Drania w garażu u kogoś z forumowiczów ? Może ktoś się odezwie - Bemowo i okolice. pzdr, Pastor. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Obok Bemowa masz zaraz centrum handlowe Carrefour, tam z pewnością można zostawić moto pod opieką ochrony, daj im 10PLN na piwo i postaw się koło nich=problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 A z czystej ciekawości i nie do końca na temat - czym jedziesz? Junakiem, Harlanowem czy Irbitem :-)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Jak na Stonesow to tylko wypada Nortonem, Triumphem czy BSA :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 NA Bemowie jest sporo parkingów strzeżonych 24h więc żaden problem a co do bliskiego zostawiena przy lotnisku gdzie imreza to niezbyt pobysł więc jak przejdziesz się 10-15 min od parkingu to się nic nie stanie. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Cender zgadzam się całkowicie a na Nortona choruję już od dawna... Pojadę pewnie Draniem, chciałem wrzucic fotkę na forum ale moje zdjęcia mają milion bajtów a tu są limity jakieś, popracuję nad tym. Faktycznie parking strzeżony to jest rozwiązanie. Będę jechał prosto ze zlotu w Drezdenku z namiotem itp. chodziło mi o bagaż i kask. pzdr, Pastor 8) Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 18 czerwca wybieram się na Stonsów do Warszawy. Chcę pojechac motorem' date=' bo to w końcu lato no i taki koncert. Gdzie tam można zaparkowac, tak żeby po koncercie stał na swoim miejscu cały? Organizatorzy zapewniają jakiś bezpieczny parking na Bemowie? Może ktoś wie jak to wyglada w praktyce? A może mógłbym zostawic na kilka godzin mojego Drania w garażu u kogoś z forumowiczów ? Może ktoś się odezwie - Bemowo i okolice. pzdr, Pastor.[/quote'] http://www.shortcut.pl/mapki/stones2006.jpgto jest plan jazdy na Stonesach. Jak znam organizacje tego typu imprez to zaparkujesz gdziekolwiek tylko daleko od miejsca koncertu jeżeli zjawisz się na kilka godzin przed to lipa... Najlepiej zjawić się już rano w dniu konceru wtedy na parking powinnineś się dostać bez problemu. Pozdrawiam. Myśle, że chłopaki dadzą czadu, byle nie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Kimże "Drań" jest Pastorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Myśle' date=' że chłopaki dadzą czadu, [/quote'] Bylem na koncercie w Helsinkach 3 lata temu. Powiem krotko - chcialbym miec tyle pary co ci kolesie w ich wieku. A co do samego show - jeden z lepszych koncertow jaki widzialem - grali co prawda na stadionie a nie na lotnisku (to jest mala lipa w PL - brak obiektow) ale i tak jestem pewein ze tym razem bedzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Myśle' date=' że chłopaki dadzą czadu' date=' [/quote''] Bylem na koncercie w Helsinkach 3 lata temu. Powiem krotko - chcialbym miec tyle pary co ci kolesie w ich wieku. A co do samego show - jeden z lepszych koncertow jaki widzialem - grali co prawda na stadionie a nie na lotnisku (to jest mala lipa w PL - brak obiektow) ale i tak jestem pewein ze tym razem bedzie super. No ja jestem nawet pewnien, że wszyscy będą zadowoleni po koncercie Micka i spółki. Osobiście widziałem kamienie w Chorzowie i Pradze dali czadu i tym razem powinno byc ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ja mam zaproszenie na Stonesów w Brnie dwa dni przed Warszawą, też lecimy motongami ;) Sorry, za OT, ale sie powstrzymać nie mogłem :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi