Tomek Kulik Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Nie przekroczyny setki, a jeżeli zdążysz z rozwiertem na 800 ccm wtedy ze 115 km/h będzie można pociągnąć.Ma jechać kilka osób które nie były nigdy dalej motocyklem niż w dwóch kołach. Nie możemy lecieć za szybko. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Bardzo przyjemny pomysł na początek sezonu ;). Jeśli tylko sprzęt będzie na chodzie (trochę rozgrzebany jest i nie wszystko zależy ode mnie) to chętnie się dołączę. Heh, w sumie to już tylko niecałe 3 tygodnie.. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ma jechać kilka osób które nie były nigdy dalej motocyklem niż w dwóch kołach. Nie możemy lecieć za szybko. chciałam tylko zaznaczyć, że przejazd motocyklem do 2oo to dla mnie abstrakcja :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 W takim razie część ekipy wyjedzie rano i wszyscy spotkamy się wieczorem w hotelu Korona ;) :banghead: :P Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Nie przekroczyny setki80 km/h robiłem zatartym Uralem w drodze do Borek i z powrotem :-). Jeżeli przelotowa 100km/h pasowałaby grupie' date=' to mam o co walczyć - taka przelotowa na silniku z nowymi pierścieniami jest prawdopodobna do osiągnięcia. Zatem gdy tylko będzie możliwość - bryknę sobie gdzież za wawę utrzymując 100km/h sprawdzając czy dam radę. Kurcze, fajosko by było z wami ludziska pojechać :-) (nie będąc wam do tego kulą u nogi :mrgreen: ) [ [i']Dopisane: 06-03-2006, 22:07[/i] ]W takim razie część ekipy wyjedzie rano i wszyscy spotkamy się wieczorem w hotelu KoronaMi pasuje jak najbardziej! Mówię serio. Gdyby się okazało, iż prędkościowo dam radę (jak sprawdzę, to wam napiszę :-) ) to zapisuję się do wcześniejszej grupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja nie jestem agresywny po alkoholu i moto mam na ukończeniu ale uważam że taką wyprawę lepiej zapodac w czerwcu nawet jak by co to w trawie można spac a ten marzec raczej na wypady z Wa-wy do Pruszkowa się nadaje no ale jak komu pachnie tak innemu cuchnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 tomek ja tez jestem chetny ale niestety samochodem moze z daga - odezwe sie jeszcze do ciebie telefonicznie :P)) - pomyslm super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Tomku ja się chętnie piszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ROBSON! Ty nie kombinuj, tylko wsadzaj cztery litery na XS400 sport turistic i jedź z nami na dwóch kołach. Chyba że baaardzo chciałbyś jechać z Koleżanką Małżonką w aucie, wtedy jesteś usprawiedliwony. Weź dzieciaki, będzie weselej :buttrock: Plan jest taki żeby za radą Marka Harasimiuka zwiedzać miasto na piechotę. Czyli trzeba wziąć buty do chodzenia. Jeżeli ktoś umiał z dyskoteki w Stodole wrócić na Kabaty lub Żoliborz piechotą, to Zamość zejdzie cztery razy i nawet nóg nie poczuje.Muszę tylko Pana Marka wypytać o pewne szczegóły historyczno-krajoznawcze, przydatne podczas zwiedzania. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Na stronie Zamościa jest opisanych sporo zabytków i miejsc godnych zaobaczenia, ale Pana Marka też można troszkę wypytać. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Ehh, wygląda na to, że szanse na to że sprzęt będzie gotowy na 24 są mizerne / żadne :buttrock:. Szkoda, bo bardzo chciałem pojechać. Jeszcze będę kombinował, może uda się pożyczyć XT600 od kumpla, chociaż to jego moto też rozgrzebane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jeżeli ktoś umiał z dyskoteki w Stodole wrócić na Kabaty lub Żoliborz piechotą' date=' to Zamość zejdzie cztery razy i nawet nóg nie poczuje[/quote']Ja tam do Konstancina na piechotę wracałam :mrgreen: I co ze mną Panie Tomku będzie? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jaka temperatura będzie dla Was "do przyjęcia" na wyprawę? Bo domyślam się, że przy +5*C wyprawa się nie odbędzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jaka temperatura będzie dla Was "do przyjęcia" na wyprawę? Bo domyślam się' date=' że przy +5*C wyprawa się nie odbędzie :buttrock:[/quote'] Co? Pięć stopni na plusie to mało? 8O Do woja ze studentami!!! :twisted: :twisted: :twisted: Koleżanka Adu zostanie plecaczkiem/grzejniczkiem jakiegoś przystojniaka ;) Coś wymyślimy, najwyżej zrobimy casting na rzeczone stanowisko. Liczę na pomoc męskiej części ekipy. Może Yaco by pomógł, albo Paweł Boruta, lub Sudent któremu ponoć zimno... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Koleżanka Adu zostanie plecaczkiem/grzejniczkiem jakiegoś przystojniaka 3mam się tej wersji :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi