Tomek Kulik Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Możemy przesunąć o dwa tydgodnie, bo jeśli o tydzień to będzie mi wyjazd kolidował z Motobajzlem na Służewcu. A muszę się trochę polansować przed sezonem zeby mieć nad kim się znęcać. Muszę też Piotrka Gadaja trochę wylansować, bo on taki do kobiet nieśmiały :mrgreen: Czyli przestawiamy na łykend 7,8,9 IV. Pasi?Pewnie mrozu już nie będzie i dziewczyny nie będą od chłopaków kalesonów pożyczać musiały... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 powiem tak: :) poniewaz:mrgreen: żeby z Wami;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 ehh.. ja to mam szczescie.... liczylem na 31,1,2..... poniewaz w terminie 7-9IV niestety mam zjazd na studiach (jedny w kwietniu swoja droga) i nie bede mógł sie wybrac.... szkoda... ale co tam.... w razie co bede was informowal o stanie dróg na tej trasie bo pewnie nie raz pokonam ten odcinek w miedzyczasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jak najbardziej, ja też muszę lecieć na motobajzel, żeby oponki nabyć bo już wyłysialy :mrgreen: i jeszcze troszkę roboty mnie przy moto czeka, ale pogoda mi troszeczkę potrzeba, pozatym już będzie po pierwszym więc trochę więcej kasy ludziska będą miały i może więcej osób się zdecyduje na wyjazd, Czyli jak najbardziej tak a i on sam powinien być przyjemniejszy bo będzie cieplej - chyba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A ja musilałem że bedzie delikatny Hardcord bedzie ale damy rade i później jak się ekipa zbierze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Mi pasuje, cały piatek mam zawsze wolny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Dołączam do waszej ekipy wyjazdowej i mam nadzieję, że nic mi nie stanie na przeszkodzie.Pozdrawiam * ninja* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 ja wolałbym wcześniej, gdyż w kwietniu na uczelni będzie sporo roboty, postaram się pojechać, ale nie obiecuję że będę mógł pozdrawiam aha : gdyby okazało się że pogoda jednak będzie to przekładamy czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 hmm....fajnie ze ktos organizuje wyprawke w moje strony :] ja bym sie owszem pisał na ta wycieczke bo była by to pierwsza wycieczka dalsza z ludzmi z forum:) dołaczył bym sie na trasie bo zapewne przez moja wioske bedziecie leciec na 100% bo w koncu musiecie leciec albo Dr. nr.12 albo 17 czyli jakos sie spodkamy mysle ze jeszcze ktos tu sie zdecyduje na wyjazd mowie tu o swize,waldku i kto tam jeszcze jest:] jak narazie musze przerejestrowac moto i ubiur sobie skombinowac ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 lub Sudent któremu ponoć zimno...Do miejscóweczki na tym Uralu, to już ktoś w kolejce czeka :( Jak pogoda będzie sprzyjać, to może mi się uda wyprosić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Teraz to cwaniakuje, a zawsze się krzywi, jak coś napomknę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ja te się piszę na ten wyjazd ...Właśnie zWojtasikiem oglądaliśmy traskę i mamy pewne wątpliwości .... możesz podać miasto po mieście jaką trasą byśmy jechali ..... ? Dlaczego nie' date=' oby tylko ładnie było i jakaś maszyna się znalazła. Pomyślimy :-).[/quote'] Paweł mam nadzieję że moją maszynę to Ty poprawisz, abym i ja nie musiał szukać jakiejś dla siebie .... a czasu to już jakoś mało zostało ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visNK Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 kazali mi sie zapisac - bo podobno bez zapisow to nie da rady :Dno to sie zapisuje :) to do kogo moge wskoczyc na plecaczka? :D hihiTomek? zamiana? :( p.s. Panie Boze spraw zeby bylo wiecej niz te magiczne-graniczne 7stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Też z chęcią bym się przyłączył i moje stare strony zwiedził od nowa :)Tylko nie wiem czy zdążę prawko kat A odebrać - 29 III zdaję teorię, może WORD wystawi jakieś kwity, że chociaż teoria zdana ? :( pozdrawiam(teraz Otwock, kiedyś Chełm ~ Zamość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi