hubertmtx Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witam Na allegro znalazłem ogłoszenie w którym pisze że honda mtx rII jest z 2000r 8O 8O Nie wiem może sie nie znam ale wydaje mi sie że okres jej produkcji skończył sie troche dawniej.Pozdrawiam I oto link:http://www.allegro.pl/item89525681_honda_m...00rocznik_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 To jest ewidenty wałek i takich ludzi to tylko pozamykac albo z kijkiem pojechać. Odmłodził motocykl o 10-11 lat . :) ;) ;)tak samo jak ten MTX http://www.allegro.pl/item89870552_honda_m..._crm_cr_xl.html7 lat starszy niż na ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 :lol: KOLEŚ KTORY TO SPRZEDAJE CHYBA MYŚLI ŻE KOGOS NA TO NABIERZE ALBO ŻE KTOŚ JEST ŚLEPY JEST! TO JEST POPROSTU ŚMIESZNE !!!!!!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truster Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 takiego rocznika na 100% nie ma! gościu pewnie myśli, że ktoś da się naciąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ciekawe co ma w dokumentach..... może 2005:DD::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No dokładnie dobrze wiedziałem że mtx napewno nie był produkowany do 2000r ale w polsce to można zgłupieć najgorsze że sa osoby które licytują :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ostatnie MTX'y 80 wypuścili bodajże 89-90,a poźniej weszła CRM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Wcale się nie dziwie że licytują.... ja też bym licytował... a jak ktoś ją wyrwie za 1,5-3tyś. to coś mi się wydaje ze będziesz zazdrościł.... ostatnie to chyba 93 albo 94... Jak dla mnie to spoko motorek tylko mogłby mieć tarczówke z tyłu.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ostatnie to chyba 93 albo 94... Jak dla mnie to spoko motorek tylko mogłby mieć tarczówke z tyłu.... mtx były produkowane do 89, a po co tarcza z tyłu? bęben jak na taki motorek w zupełności wystarczy.A co do tego mtx wydaje mi sie ze numery przebijane i dokumenty z jakiegos innego motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Wcale się nie dziwie że licytują.... ja też bym licytował... a jak ktoś ją wyrwie za 1' date='5-3tyś. to coś mi się wydaje ze będziesz zazdrościł.... [/quote'] Czego można zazdrościc że ktoś ma motor który ma nasrane w papierach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Honde Mtx80R2 Czyli Hd 09 produkowano do 94 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Honde Mtx80R2 Czyli Hd 09 produkowano do 94 roku Raczej nie bo w 92 była juz CRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 moze produkowali rownoczesnie bo kiedys ogladalem rii z 92 roku i miala to na blaszce wybite :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A może gośc napisał rok produkcji 2000 bo miała gruntowny remoncik w tym czasie(kiedys spodkałem sie z takim czymś że ludzie pisali :? )Albo silnik ma od czegoś innego z roku 2000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Albo silnik ma od czegoś innego z roku 2000?Silnik jest od MTXa. Po drugie jak czegoś nie wiemy to nie piszemy głupot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi