osito Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Z TDMą powinieneś sobie poradzić, bo wbrew pozorom siedzenie jest dość nisko... A jeśli jest za mało energetyczna - to najsensowniej wygląda VFRka. W obydwu przypadkach świetny wybór - ale Twój :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Czolem! A moze Seven Fifty? :DNie qmam, czemu ktos skresla rzedowe czworki, jak chce mocny dol :clap:. CB ladnie idzie od samego dolu obrotow :D.Za 16 tys.zl to bylaby wypasiona Sevenka :).A moze XJR 1300? Tez wypas maszyna, klasyczna linia i do turystyki super ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 zbyhu, spadaj! CB to taka większa MZ-ka :lol: Każda pliszka swój ogonek itd. ale - jesli estetyka ci odpowiada - TDM! turystyk niezły a i polatać po winklach jak i przeciskać się w miescie można całkiem, całkiem! :clap: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 CB to taka większa MZ-ka Ja Ci dam większa MZ-kę! :twisted: Sevenfifty to bardzo przyjemny motocykl o przyjaznej charakterystyce i ponadczasowej linii. Zawsze będzie zwracał uwagę, bo jest klasyczny pod każdym względem. A o TDM za parę lat nikt nie będzie pamiętał, bo jakaś taka zbyt nowomodna :clap: NajlepszegoHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 W planach miałem Suzke SV650 ale od paru miesięcy mam plecaczek z którym chciałbym polatać w dalesze trasy a na SV chyba będzie ciasnotu bym polemizował! Sprawdziłem doświadczalnie na sobie i pasażerce że SV650S spokojnie nadaje sie do pokonania trasy 600km w ciągu dnia z gratami na 9 dniowy wyjazd. W ten sposób moja Sunia pokonała trasę do Krakowa, a nawet do Paryża. Zawsze w 2 osoby i z gratami na pokładzie :clap:tak więc jak ktos lubi jazdę to nie bedzi mu przeszkadzało podróżowanie SVką... Dla innych z kolei i GL1800 to za mało :) i muszą mieć kampera ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Polecam VFR.Plecaczek nie marzeka na brak miejsca (tego jest za dużo), ani ból nóg (nisko umieszczone podnóżki) a motocykl jest na tyle poręczny, że jeździ się przyjemnie po zakrętach :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ale troszke sie go boje.Wszelkiej maści endurasy odpadają (chociaż na Varaderke sie slinie) ze względu na wzrost (ok 173).Poradźcie prosze:) moge poradzic tobie bys wzrostem sie nie kierowal. gdybym mial dobierac sprzeta do mojego wzrostu to pewnie na hulajnodze bym dzisiaj latal :) wszystko to kwestia wprawy i przyzwyczajenia :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 VFR800,SV1000,Aprilia Falco lub XX i nie piepsz o tym wzroscie bo mam nizszego kumpla i na wszystkim by latał co popadnie i żadnej nie odpusci :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Piotrek - wiem że latałeś swoim po torze ale mi sie Bandity zawsze kojarzyły z "Powolniakiem na kanapie"w sumie fakt, w ruchu ulicznym w minionym sezonie jeździłem niemal jak emeryt 8) swoja drogą, skoro masz takie skojarzenia, na pewno nie jechałes -chocby jako pasażer- na B12 :clap: nie jechałem jeszcze moto które by tak dobrze ciągnęło na najwyższym biegu od 40 do>260kph :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 o przyjaznej charakterystyce nudna jazda' date=' bez adrenaliny, można zasnąć :lol: ponadczasowej liniimówiłem - MZ-ka :clap: A na serio - wydedukowałem z postu, że kermadec szuka czegoś tak bardziej z jajem, a nie takiej - dostojnej solidności. Ale jeśli CB - to z jakąś szybą? Namiastką owiewki? Chyba na całkiem gołej to turystycznie nie do końca? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 nudna jazda' date=' bez adrenaliny, można zasnąć[/quote'] A jechałeś kiedyś sevenką mając ponad 5 tys. na obrotomierzu? Zaręczam, że nie zaśniesz, a Twój TDM, wbrew większej mocy i pojemności, mógłby mieć spore problemy :clap: Co do owiewki, to się zgadzam - w turystyce rzecz przydatna. Five Star robi fajne, pełne owiewki do Sevenki. Oglądałem taką maszynę - bardzo ładnie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 A o TDM za parę lat nikt nie będzie pamiętał' date=' bo jakaś taka zbyt nowomodna[/quote'] No nie, czternasty rok produkcji leci, parę zmian modeli po drodze, fankluby na całym świecie, a ten że nowomodna... :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 tu bym polemizował! Sprawdziłem doświadczalnie na sobie i pasażerce że SV650S spokojnie nadaje sie do pokonania trasy 600km w ciągu dnia z gratami na 9 dniowy wyjazd. W ten sposób moja Sunia pokonała trasę do Krakowa' date=' a nawet do Paryża. Zawsze w 2 osoby i z gratami na pokładzie Smile [/quote'] Wiem,wiem.Pisałeś mi to na forum ŚM.I dlatego dalej na 1 miejscu stawiam SV :mrgreen: swoja drogą' date=' skoro masz takie skojarzenia, na pewno nie jechałes -chocby jako pasażer- na B12 .Nie jechałem jeszcze moto które by tak dobrze ciągnęło na najwyższym biegu od 40 do>260kph [/quote'] No masz racje - nigdy:( (jako pasażer nigdy nie wsiąde ;) ).Nie chodzi mi o osiągi a o wygląd - taki "kanapowiec" :) A na serio - wydedukowałem z postu' date=' że kermadec szuka czegoś tak bardziej z jajem, a nie takiej - dostojnej solidności[/quote'] Zgadzam sie- o to właśnie mi chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Czolem! MarianKa napisał:A na serio - wydedukowałem z postu' date=' że kermadec szuka czegoś tak bardziej z jajem, a nie takiej - dostojnej solidności Zgadzam sie- o to właśnie mi chodzi [/quote'] A bo nie wiecie co dobre ;).Sevenki rulzzz :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A bo nie wiecie co dobre . Sevenki rulzzzbyhu - w twojej wypowiedzi jest błąd :)- powinno byc VFR rulezzzzzzz ;) :mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi