Carlos_ Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 cos mi sie wydaje ze chyba wlasnie ten moment (2,30) przypadł najbardziej wszystkim do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Witam Chcial bym podać linka do naszego Tlailera:) http://rapidshare.de/files/14368277/SD_-_T...railer.wmv.html Myśle ze nie jestesmy najgorsi :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Witam Chcial bym podać linka do naszego Tlailera:) http://rapidshare.de/files/14368277/SD_-_T...railer.wmv.html Myśle ze nie jestesmy najgorsi :)pzdr jakby było mniej napisów w stylu "stara ekipa..." "sezon bedzie przełomowy" itd. to by bylo nawet spoko, chociaż troche mnało materiału. no i troche przez te napisy lansem zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 No bo to tylko trailer :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 2:30 , całkiem przyzwoity liść :buttrock:... zobaczymy co będzie w tym roku się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Motocykl z 2:30 to zx12 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Lukasz SE jeszcze raz obejrzałem i całkiem spoko wyszedł Ci montaż, nie poszedłeś na łatwizne, tylko zsynchronizowałeś to z muzyką, spoko... A w czym to montowałeś??? No właśnie a gdzie drugi kawałeK :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Druga czesc gotowa :) http://www.bel.vectranet.pl/~exbelchatow/s...land_part_2.wmvA obie czesci edytowalem w programie Vegas studio 5.0,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 SUPER. Zupelnie jakbym ogladal amerykanskie produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No tez niezle ;) podoba mi sie :) Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Lisc rzadzi ! Hehe a poza tym bardzo fajnie zmontowany filmik, fajne ujecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Byle taki dobry jak poprzedni był ;) Polak potrafi i wcale nie jestesmy tacy niedoceniani... Jak czytałem wypowiedzi Tony'ego B po naszym SFF, to chwialił naszych chłopaków! Jak bym miał kase na zimane sprzeta po zmasakrowaniu go to tez bym sie w to pobawił :banghead: POzdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Dla mnie zajebisty filmik , no i muza niezła ( klaps w papę :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Polak potrafi i wcale nie jestesmy tacy niedoceniani... Jak czytałem wypowiedzi Tony'ego B po naszym SFF' date=' to chwialił naszych chłopaków![/quote']Tony D.A SFF to klapa kto był ten wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 link mi nie działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi