Nitro Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Mam pytanie bo kolega zamierza kupic jakiegos crossa 250 z tych co wymieniałem tylko zastanawia który z tych wybrac.Prosze o wasze opinie o tych motorach oraz dane eksplatacyjne,jaki bedzie dostep do części? :lol: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 stary, tyle razy wałkowane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truster Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 ja bym raczej brał YZ, ale zależy jaki rocznik twojego kolege interesuje bo nowsze CR też są niezłe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Po pierwsze to opcja "Szukaj" bo temat wałkowany kilka razy :P Moim zdaniem są to bardzo podobne do siebie motocykle i to, który wybrać w przypadku motocykla używanego zależy od ceny i od stanu w jakim dany motocykl będzie. Jedni powiedzą że Hondy są wspaniałe a inni że Suzuki.Poczytaj na forum opinie użytkowników i praktycznie o każdym z wyżej wymienionych motocykli dowiesz się naprawde wiele ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Niech bierze YZ przebija wszystkie z tych 3 wymienionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Niech bierze YZ przebija wszystkie z tych 3 wymienionychSkąd wiesz jeździłeś... :P Ja jeździłem na Cr 250 i musze powiedzieć że to takiego sprzęta nie wsiadają jakieś flaki ;) .Moc jest ogromna,ledwo można utrzymać kierownice :crossy: .Poprostu motor dla mocnych kozaków :D :crossy: .Nom i tak Cr 250 pije sobie i to sporo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak motocykl jest starszy np. 10lat to niech bierze CR ponieważ w tamtych latach silniki cr były o wiele trwalsze od konkurencji, a jak chce jakis nowy rocznik to YZ bo silnik ma prawie ze doskonały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja się tak przy okazji zapytam, żeby nie tworzyć oddzielnego temtu, ile kilometrów przejedzie na jednym baku full 125/250 (2T), przy takim umiarkowanym piłowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja się tak przy okazji zapytam, żeby nie tworzyć oddzielnego temtu, ile kilometrów przejedzie na jednym baku full 125/250 (2T), przy takim umiarkowanym piłowaniu?trudno dokladnie powiedziec, ja 5 litrow zalewam i dla mnie wystarczy jazdy az do bolu :P a okreslic km bedzie ciezko, bo malo kto ma liczniki w tego typu motorach ;) a Odnosnie tematu to zalezy ile kolega ma kasy i jaki rocznik szuka , to wtedy bedzie mozna wiecej podpowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 az do bolu Ale az do bólu od pałowania po torze (ból dupy),az do bólu związanego z wycedzeniem w drzewkio czy bólu ze długo jezdzisz?Jak długo to jaki to charakter jazdy i czas :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ale az do bólu od pałowania po torze (ból dupy),az do bólu związanego z wycedzeniem w drzewkio czy bólu ze długo jezdzisz?Jak długo to jaki to charakter jazdy i czas Az do bolu ,ze jak wracam do domu, to ledwo kierownice trzymam.Jazda po torze, po lasach itp. Tyle u mnie pali,moze malo paluje,moze dobrze wyregulowany gaznik nie wiem zreszta,ciekawe jak to by w kilometracy wychodzilo-> 5litrów ile km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja się tak przy okazji zapytam, żeby nie tworzyć oddzielnego temtu, ile kilometrów przejedzie na jednym baku full 125/250 (2T), przy takim umiarkowanym piłowaniu? nie wiem jak sie jeździ crossem przy umiarkowanym pałowaniu??? moze ktoś mi opowie bo ja nie potrafie 250 jechac bez wykrecania, a co dopiero 125??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Kolega bedzie mial koło 5tys rocznik moze 94-95 niewiem moze za taką kase cos dorwie np. cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=87597698 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 jezdzilem na niej no i jak motorek chodzi? :P Jak ten rok 94-96 to polecam szukac wlasnie jakiejs CR-ki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Z tym spalaniem to chodzi mi oto, że teraz daje DT 125 rundkę na poligon i po powrocie mam na liczniku np. o 56 km więcej, i nie wiem czy jadąc fullem 125, wiadomo odkręcając ale nie jakoś wyczynowo, wróce do chaty czy gdzieś zostanę? Bo z tego co wiem fulle mają małe zbiorniki, a przy mojej jeździe to nawet DT łykała konkretne ilości, takie że 3 wypadów na poligon nie był bym wstanie na jednym baku zrobić...więc chciałbym wiedziec tak orientacyjnie, jak nie ile km to chociaż ile czasu pośmiga na jednym baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi