lalkagsxr Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Wedlug mnie zdecydowanie plastik :buttrock: jak dlamnie jest to najbezpieczniejszy motocylk. po 1 wspaniale chamulce po 2 maly lekki i zwrotny po 3 spory zapas mocy przydaje sie czesto w sytuacjach awaryjnych no i po 4 jak dlamnie estetyka:) kochan plastiki:D Temat jest dyskusyjny i chcialbym poznac wasze zdanie na ten tema.pozdrawiam. ps. sorki za bledy mam z tym problem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 ja też kocham plastiki ew jakiś fajny naked ale też nie każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 tyle że jak ktoś kupuje moto dla szpanu to sie musi liczyć z tym że co dwa sezony wychodzi nowszy model i ten już posiadany jest nieco "przestarzały" a kupując choppera, który zazwyczaj jest niezminnie piękny nie ma takiego problemu. Osobiście najbardziej podobają mi się nakedy np. ducati monster z wyglądu chyba od ok. 97' zmienił się niezabardzo a nadal wygląda ślicznie, dotego ma dobre chamulce, tylko troche mało mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 speiralbym sie z tym ze plastiki sa najbezpieczniejsze. Najbardziej prowokuja do szalenst i statystycznie to chyba plastiki zabieraja najweicej ludzi. Mi sie strasznie podoba xjr 1300 oraz gsx 1400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 statystycznie to chyba plastiki zabieraja najweicej ludzi. bezdyskusyjnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 a co lepsze, margaryna czy masło?kogo bardziej kochasz, tatusia czy mamusię? a jak ktoś odpowie, że najlepsze są golasy/turystyki/supermoto/enduro/skutery to co? idź ty z takimi tematami ps. najlepszy motocykl jest własny ps 2. jak masz problemy z błędami, to używaj programu do korekty. albo się ucz pisać poprawnie Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Najlepsze są samochody, bo najbezpieczniejsze i na głowę nie pada :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Najlepiej siedzieć w domu - bo nikt Cię nie zepchnie z drogi - i grać w GP3, :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Najlepiej siedzieć w domu - bo nikt Cię nie zepchnie z drogi - i grać w GP3, :mrgreen:Bezpieczniej w jakims schronie przeciwatomowym z duzymi zapasami niepsujacej sie zywnosci i wody :mrgreen:. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Moim zdaniem każdy motocykl jest świetny. Ja najchętniej w swoim garażu widziałbym ich kilka. Choperek, naked, przecinak i enduro. Każdy na inną okazję. Niestety nie wygrałem jeszcze w totka. Ale jeżeli mam stanąć po którejś ze stron to choper jest mi bliższy. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 To zależy od tego kto co lubi, jeden woli wąchać róże a drugi skarpetki :buttrock: Ja osobiście wolę motocykle sportowo-turystyczne. Typowe sporty nie są dla mnie z dwóch powodów: strasznie niewygodne, jednoosobowe bez miejsca na bagaż. Wszelka motocyklowa armatura jest piękna lecz nie najlepsza w prowadzeniu (mała poręczność), zbyt mała ładowność i zbyt mała komfortowa prędkość przelotowa. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Moim zdaniem ani plastik, ani chopper (to już absolutnie nie). Tylko enduro!Jeśli myślisz o turystycznym motocyklu (tak sądzę po rodzajach motocykli, o jakie pytasz) to polecam turystyczne enduro. Na polskie drogi idealne, pozycja dużo wygodniejsza niż w plastiku i chopperze, cena dużo lepsza, a trwałość nie gorsza. W porównaniu do plastika to oczywiście szybkość i przyspieszenie nie te same, ale już choppery to objedziesz wszystkie.Zatem pomyśl o XTZ, Afrika Twin, Pegaso, Transalp, z nowszych i droższych Varadero, BMW R1150GS itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 NAKED rules nie ma nic lepszego w moich warunkach, oczywiście Inhalt ma bardzo dużo racji w swojej wypowiedzi, tylko że dla mnie troszke za "sztywna' pozycjaa jako że 90% czasu spędzam w mieści i najbliższych okolicach to szybkośc plastika, komfort prawie enduro jest idealnym połączeniem :buttrock: pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 NAKED rules - nie ma nic lepszego w moich warunkach, oczywiście Inhalt ma bardzo dużo racji w swojej wypowiedzi, tylko że dla mnie troszke za "sztywna' pozycjaa jako że 90% czasu spędzam w mieści W mieście turystuczny endurak jest jeszcze lepszy niż na trasie. Nie tylko dziur w jezdni więcej ale jeszcze korki. Enduro ma kierownicę akurat powyżej lusterek samochodów, a nakedy, plastiki i choppery dokładnie na wysokości obcych lusterek. Do tego jak nie mogę się przebić w korku do świateł to zdarza mi się wskoczyć przez krawężenik na pusty chodnik i do świateł (niekt nikt mi nie mówi, że jeżdżę po ludziach, bo robię to tylko jak nikogo nie ma). A na zatłoczonej porannej dwupasmówce, jak mi tarasują drogę, lecę czasem po ścieżce na pasie zieleni.Nie zachwalam takiego rodzaju jazdy, ale tylko pokazuję zalety zwykłego enduraka - wcale nie jakaś extrema.A pozycja w siodle to już bajka. Na dłuższe jazdy nie ma bardziej relaksującej (wśród motocyklowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Z plastików i chopperów najbardziej lubie Nakedy :lol: Moja opinia na ten temat jest taka. Typowy przecinak na 1 sezon - z miłą chęcią. Plastik typu sport-turystyk np ZZR 600 z miłą chęcią na dłużej. A chopper, jakbym mieszkał w kraju, gdzie słońce świeci ponad 6 miesięcy w roku to bym sobie sprawił takiego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi