koold Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 moja to 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Spoko to jak cos to dezwe sie na forum na poczatku kwietnia z tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 OKI POZDRAWIAM i czekam na kontakt.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam! pierwsze słysze o tej imprezie w Częstochowie ale mnie to ogromnie cieszy. Zrobie wszystko żeby tam być. Jak ktos z kieleckiego sie wybiera to chętnie pojade w grupie. Jestem z okolic Jędrzejowa i dosiadam maszyne ze zdjęcia. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=41490 tutaj wiecej na temat imprezy i program. pozdr Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 teraz juz nie mam żadnych wątpliwości.......jade :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Hehe ja jestem z Częstochowy, tez tam będe raczej :mrgreen: Mam 2km do Jasnej Góry :buttrock: Przyjezdzajcie:D Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Przyjezdzajcie:D No kruca przegladam sobie zdjecia z 2005r i powiem ze rewelacja ;) Popstaram sie pozbierac ekipe i jedziemy :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ja tez widzelem zdjecia i jade z chlopakami z belchatowa a konkretnie z klubu bzyk bełchatów razm z gudajem tworzymy ekipe i jedziemy ma byc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Też sie wybieramy z Belchatowa. Może spykniemy sie w miescie i poźniej dolączymy do jakies innej paczki na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zdziebko tematy o częstochowie sie rozmnazają, obyśmy się w takiej ilości pojawili na JG. http://forum.motocyklistow.pl/Rozpoczecie-...007-t61994.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 w tym roku tez sie wybieram do czestochowy .. czekam na konkrety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Kilkakrotnie w tym temacie pojawila sie data 23 kwietnia (przeciez to poniedzialek) :/ ?? Ja slyszalem ze rozpoczecie sezonu w Czestochowie ma odbyc sie 15 kwietnia. Czy ktos moze okreslic dokladna date? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Kilkakrotnie w tym temacie pojawila sie data 23 kwietnia (przeciez to poniedzialek) :/ ?? Ja slyszalem ze rozpoczecie sezonu w Czestochowie ma odbyc sie 15 kwietnia. Czy ktos moze okreslic dokladna date?no ja też byłem pewien , ze 15stego Kwietnia a nie 23ego ... a w ogole tematy o J.G. juz są ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzasty Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 wstukajcie stronę www.rajdkatynski.nettam jest wszystkootwarcie 15 04i pluszaki pamiętajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi