marcel119 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A u nas to pełno gliny...na lato skorupa a na jesień mazia , torfu też nie zabraknie.Każdy teren ma coś w sobie. właśnie To coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja nie lubie luznego piachu , u nas na torze mamy luzny piach i juz nie jeden motorek wyzionol ducha :twisted: Tego piasku nie lubie ale przewaznie wlasnie tam jezdze , na bandach mozna sie elegancko klasc i przy glebie nie trzeba martwic sie o klamki ;] ale krecic sprzet trzeba ostro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_RK Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 uwielbiam piach i hopy jezdze po pustyni Bledowskiej i Pogoria 3 i 4 w Dabrowie Gorniczej i okolice, oczywiscie nie gardze zadnym innym terenem, jak ktos jest z okolic to zapraszam do wspolnej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Im wiecej błota i wody tym lepiej, oczywiscie poskakac na torze też lubie , ale "Brudna zabawa" zawsze cieszy mnie najbardziej 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 lasy i jeszcze raz lasy, na łąkach bywa różnie jak rolnik coś sobie zaznaczy pustakiem w wysokiej trawie-wtedy jest nie wesołobłocko jest niezłe, ale jako singiel nie ma co się pchać w grupce jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 czytam i widze ze po prostu u mnie to jest duza kompleksowosc :)piachu mamy ze masakra (trasy po kilometr kopkiego piachu)blota od cholery (poligon, las)pól zaoranych ze glowa boliduzo litrow wody (mamy rzeki, rzeczki, jeziora)hopek naturalnych tezpodjazdow niedopokonania praktycznie tezo zwirowni nie wspomne i o ogromnych lasach takze. my sie nie nudzimy :(zapraszam do Piły :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Lasy i pola ze wszystkimi bonusami :twisted: . Niestety tylko DT, ale każdy orze jak może :) Ale właściwie to nigdy nie miałem takiej sytuacji zeby mi tak bardzo mocy zabrakło...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 każdy teren gdzie nie przeganiają i się nie przeszkadza , oto moja odpowiedź Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja na brak terenu u sibie nie moge narzekać , bo 300 metrów od mojego domu mam lasy w których jeszcze w 90 latach odbywało się isde !! :) A co do terenu to lubię wszystko.. Grunt to umieć jeździć po wszystkim !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 kampinoskie piachy i błocka to jest to najbardziej lubie szybkie przeloty z jednego krańca na drugi na orientacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaryWilk Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Wąwozy lessowe pomiędzy Kazimierzem Dolnym a Puławami. Po części Kazimierskiego Parku więc... po cichu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja uwielbiam po wielkich polach, gdzie rośnie sobie trawka i są górki, dołki i inne rzeźby terenu. Mamy w okolicach enduroboja taką wielką łąkę, gdzie można naprawde się wyszaleć, a znajdzie się tam wszystko, od prostych po rowy, skocznie, piasek, las po prostu wszystko, czego dusza zapragnie. Zresztą zobaczycie na ECM epizode II ktory powstanie (oby jak najszybciej) ;) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 żwirownia,piaskownia,las,wszędzie lubie jeździć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzCzUr Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Błota, woda, wszystkie podmokłe tereny, las i wszędzie tam gdzie da się wjechać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Błota, woda, wszystkie podmokłe tereny, las i wszędzie tam gdzie da się wjechać :mrgreen:szlaki turystyczne góry beskidy najwyżej jak sie da łąki podmokłe sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi