Skocz do zawartości

[Poznań] co nowego na torze Poznań

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zawsze raz w miesiacu mozna wpasc :icon_rolleyes: poza tym nie beda pojawiac sie tam "dzicinni jezdzcy" wstylu moim bo nie bedzie ich stac na czeste wjazdy, wiec nie bedzie sie jezdzic wsród cieniasow :icon_rolleyes:

no moze nie codziennie ale raz w tygodniu :icon_rolleyes: gdyby byla mozliwosc to bym latał po torze duzo częściej. jazda sportem po ulicach jest dla mnie bez sensu a jesli nabiera sensu to robi sie zbyt niebezpieczna :icon_rolleyes: a 2 godzinki tylo dla amatorow to super pomysl - naprawde warto te 40 zl na bramce zostawic

wirazowym to ja jestem.. :banghead: wiec i mam legitymacje wiec teoretycznie wjezdzam.... z drugiej strony 40zł to nie majatek zreszta nie codziennie jezdzi sie na torze...

He he jak fajnie tak sie składa, że tez będe wirazową, tyle, że hym "asystentem" :bigrazz: łe zajrzałam do Twojego profilku, hehe mieszkasz w Swarzedzu jak miło :crossy: mam widok na twoje miasto :icon_rolleyes:

Młoda :icon_rolleyes:

Edytowane przez yamcia

to gdzie ty mieszkasz??? wg mnie swarzedz jest na gorce??? :icon_razz:

Mieszkam prawie na obrzeżasz P-ń dokładniej na Ratajach koło malty, w 16 piętrowym bloku, i mieszkam na samej górze, więc widoczek mam mniami na twoje miasto, nowe zoo i nie wspomne już o fabryce Lecha :( :)

Młoda :banghead:

a no tak... to pewnie Rusa Czecha lub tysiaclecia........ kiedys tam chodzilem do szkoly jak sprzetem dla mnie bym simson , a sprzet do stunt to motorynka :icon_razz:

Na Rusa :) a własciwe to wczoraj o tym rozmawialismy :(

A co do żuzlu nie widziałam, ale slyszałam ostatnio bylo głosno o tym w naszej tvp :icon_razz:

Młoda :banghead:

Przepraszam juz nie będe Drogi Dominiku :(

A co do tematu, żeby nie było według mnie 40 dychy to troszkę duzo, bo z tego co sie orientuje to w zeszłym roku bylo po 30 zł, i mozna było jeździć godzinę dłużej beż żadnych problemów, a teraz w poniedziałek i w dodatku 2 godziny bezsens :banghead:

Młoda

Ps Dominiku nie denerwuj sie tak złość piekności szkodzi :icon_razz: ale juz się poprawiam i nie bede spamować. Obiecuje :)

nie sadziłem ze tak duzo wiary bedzie przy tym pracowac, a tam ruch jak w kieleckim :D

P.S czy oni przypadkiem nie mieli zrywac gornej czesci nawieszchni i polozyc na nia nowa ?? a tam tylko jakies pasy sa posciagane :/

nie sadziłem ze tak duzo wiary bedzie przy tym pracowac, a tam ruch jak w kieleckim :D

P.S czy oni przypadkiem nie mieli zrywac gornej czesci nawieszchni i polozyc na nia nowa ?? a tam tylko jakies pasy sa posciagane :/

Najciekawsze się te wzdłużne po środku pasa... pewnie będą tam barierki albo pas zieleni, a ścigać się będą w dwie strony na raz ;P

nie no mam nadzieję, że sie mylę ale widze, że remontują jak nasi drogowcy, wycinają kawałek i kładą w to miejsce nowy, zanosi się z tego jeszcze więszky syf niż było dotychwczas, no chyba że jeszcze jakąś wierzchnią warstwę położą mam nadzieję