cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 zawsze raz w miesiacu mozna wpasc :icon_rolleyes: poza tym nie beda pojawiac sie tam "dzicinni jezdzcy" wstylu moim bo nie bedzie ich stac na czeste wjazdy, wiec nie bedzie sie jezdzic wsród cieniasow :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 no moze nie codziennie ale raz w tygodniu :icon_rolleyes: gdyby byla mozliwosc to bym latał po torze duzo częściej. jazda sportem po ulicach jest dla mnie bez sensu a jesli nabiera sensu to robi sie zbyt niebezpieczna :icon_rolleyes: a 2 godzinki tylo dla amatorow to super pomysl - naprawde warto te 40 zl na bramce zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Tez uwazam, ze 40 PLN to nie majatek i na pewno* w tym sezonie pojawie sie kilka razy na torze :icon_rolleyes: * chyba ze sie znow rozwale :icon_rolleyes: Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) wirazowym to ja jestem.. :banghead: wiec i mam legitymacje wiec teoretycznie wjezdzam.... z drugiej strony 40zł to nie majatek zreszta nie codziennie jezdzi sie na torze...He he jak fajnie tak sie składa, że tez będe wirazową, tyle, że hym "asystentem" :bigrazz: łe zajrzałam do Twojego profilku, hehe mieszkasz w Swarzedzu jak miło :crossy: mam widok na twoje miasto :icon_rolleyes: Młoda :icon_rolleyes: Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez yamcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 to gdzie ty mieszkasz??? wg mnie swarzedz jest na gorce??? :icon_razz:Mieszkam prawie na obrzeżasz P-ń dokładniej na Ratajach koło malty, w 16 piętrowym bloku, i mieszkam na samej górze, więc widoczek mam mniami na twoje miasto, nowe zoo i nie wspomne już o fabryce Lecha :( :) Młoda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirU Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Odbiegając lekko od tematu... Był Ktoś wczoraj może na żużlu na Golęcinie?? Jeżeli tak to jak się podobało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a no tak... to pewnie Rusa Czecha lub tysiaclecia........ kiedys tam chodzilem do szkoly jak sprzetem dla mnie bym simson , a sprzet do stunt to motorynka :icon_razz:Na Rusa :) a własciwe to wczoraj o tym rozmawialismy :( A co do żuzlu nie widziałam, ale slyszałam ostatnio bylo głosno o tym w naszej tvp :icon_razz: Młoda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Do cholery!! Możecie pospamować sobie na gg??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Przepraszam juz nie będe Drogi Dominiku :( A co do tematu, żeby nie było według mnie 40 dychy to troszkę duzo, bo z tego co sie orientuje to w zeszłym roku bylo po 30 zł, i mozna było jeździć godzinę dłużej beż żadnych problemów, a teraz w poniedziałek i w dodatku 2 godziny bezsens :banghead: Młoda Ps Dominiku nie denerwuj sie tak złość piekności szkodzi :icon_razz: ale juz się poprawiam i nie bede spamować. Obiecuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Na forum stuntpoland pojawiło się parę nowych fotek z toru autorstwa nadwornego fotografa, Łukasza Świderka: http://www.fotoflash.fututo.pl/images/tormodernizacjapoznan/ Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 nie sadziłem ze tak duzo wiary bedzie przy tym pracowac, a tam ruch jak w kieleckim :D P.S czy oni przypadkiem nie mieli zrywac gornej czesci nawieszchni i polozyc na nia nowa ?? a tam tylko jakies pasy sa posciagane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek_b Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 nie sadziłem ze tak duzo wiary bedzie przy tym pracowac, a tam ruch jak w kieleckim :D P.S czy oni przypadkiem nie mieli zrywac gornej czesci nawieszchni i polozyc na nia nowa ?? a tam tylko jakies pasy sa posciagane :/ Najciekawsze się te wzdłużne po środku pasa... pewnie będą tam barierki albo pas zieleni, a ścigać się będą w dwie strony na raz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie no mam nadzieję, że sie mylę ale widze, że remontują jak nasi drogowcy, wycinają kawałek i kładą w to miejsce nowy, zanosi się z tego jeszcze więszky syf niż było dotychwczas, no chyba że jeszcze jakąś wierzchnią warstwę położą mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Właśnie tak mają zrobić, o ile dobrze zrozumieliśmy w zeszłym tygodniu robotników. Frezują dziury, łataja, a na całość idzie nowy asfalt, bez zrywania starego. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Właśnie tak mają zrobić, o ile dobrze zrozumieliśmy w zeszłym tygodniu robotników. Frezują dziury, łataja, a na całość idzie nowy asfalt, bez zrywania starego. uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi