awful Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 nie wiem czy było: http://ueba.com.br/forums/index.php?showtopic=19607&hl ciekawa sprawa... sądziłem,ze w takim tłoku się jedzie raczej wolniej niż szybciej i nie sądziłem,ze taki karambol moze się wydarzyć...człowiek się uczy całe życie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 osz qr.....ja pier.... Tam jakis kolo kopie lezacego :/ yyyy masakra nie ma to jak braterstwo:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 a to juz bylo kiedys ale zaduma to sie mala zrobila :mrgreen: :D jednak za nasz piekna wschodnia granica wszytsko jest mozliwe nawet niemozliwe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Było, było.... Ciężko mi sobie wyobrazić jak do tego doszło... A ten koleś co zdjęcia pstryka mógł wyskoczyć na drogę i machać pazurami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 to w sumie uświadamia jak łatwo jest uśpić czujność. Jakby to jeden czy dwóch wytrąbiło to jeszcze, ale taka ilość daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 osz qr.....ja pier.... Tam jakis kolo kopie lezacego :/ yyyy masakra nie ma to jak braterstwo:] nie kopie tylko równowagę łapie na poprzednim zdjęciu na parę sekund wcześniej jeszcze szlifuje A ten koleś co zdjęcia pstryka mógł wyskoczyć na drogę i machać pazurami jakby zrobił co mówisz to by wiele z niego nie zostało z resztą kto w miarę rozsądny to na 2 pas zwiewał i z tamtąd haltował Jakby to jeden czy dwóch wytrąbiło to jeszcze' date=' ale taka ilość daje do myślenia.[/quote'] standardowa reakcja łańcuchowa :D : po 3 pasy w każdym kiderunku, droga bez aut i jak to zwykle bywa na paradach to się popisują cwamiaki.do tego dodać że jazda w odstępie paru cm przy dużej prędkości to tylko jak znasz gościa obok, jeździcie od lat razem wiesz jak może zareagować... tu brak czasu na reakcję i większość po prostu dociska do dechy hample i zamyka oczy. jeden walnie i reszta tak samo.... z resztą same momenty uderzeń nie są tak silne tzn że już wyhamowali trochę ale po prostu nie ma gdzie uciekać i kładą fury na boku.tylko jednego widziałem co leżał i się nie ruszał (ten kopany :D ) nie ma co robić z siebie mistrza slalomów... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 ale masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 normalnie jak z filmu ( jedna gleba a jaki efekt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 nie kumam w ogóle sutuacji :D jak mogło dojść do takiej masakry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 osz qr.....ja pier.... Tam jakis kolo kopie lezacego :/ yyyy masakra nie ma to jak braterstwo:] Nic dodać nic ująć, poprostu jedna wielka gleba kilku motonitów :D To jak z małym kamyczkiem z wielkiej góry, jedne malutki, a na dole jeden ogromny... Oby u nas nie bylo takiego karambolu motonitów :roll: Pozdrawiam :D .:Młoda:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Jak zgłosza sie do lakiernika i w sprawie owiewek wszyscy razem tomoze policzą im hurtowo :D a tak serio to niewiem co powiedzieć otym, brak mi słów :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Czolem! Hehe, bedziemy mieli na czym jezdzic :D :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 wygląda jakby tam była jakas plama oleju na asfalcie, bo nirktorzy juz staneli patrza do tyłu a tu na nastepnej fotce nastepnych paru lezy :D Dlatego nie lubie parad ;/ [ Dopisane: 17-02-2006, 23:36 ]Qrde czy któs moze mi powiedzieć jakie to moto na jednej z fotek ?? Fota jest tu :www.baracuda.freehost.pl/coto.jpg POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Qrde czy któs moze mi powiedzieć jakie to moto na jednej z fotek ?? to jest FuJaRa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 zobacz mocowanie tablicy u kolesia obok tej FuJaRy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi