enduro-bubbaa Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 wszystko wporzosiu!! ja ostatnio gadalem z kumplem na forum i doszliśmy do wniosku ze z 6 nie ma opcji zeby sie zamknąć!! ale z ta korba to mnie zagiąłeś!! raz w sezonie OK ale co 2 tloki ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 ja mam ktm exc125 niecaly rok i nie nazekam na niego.Prawie wogole sie nie psuje tylko od czasu do czasu jakies drobne usterki. KTM EXC to poprostu dobry motocykl, mój stoi na serwsie przygotowują go do sezonu i na całe szczęscie wszystko jest sprawne nic się nie zepsuło, jedynie gaźnik do regulacji. Tylko nie które podzespoły siłą rzeczy muszą być do wymiany. Mam go od 2 miesięcy i trudno mi określić czy sie psuje, ale mam nadzieiej że będzie jak u Cibie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 ale z ta korba to mnie zagiąłeś!! raz w sezonie OK ale co 2 tloki ??!!wlasnie ciekawi mnie jak jest z wymiany korby??jak czesto powinno sie wymieniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 chłopaki to jak za dużo kasy nie mam to poradzili byście mi 250 bardziej niż 125 :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 z korba to mysle ze zalezy bo raczej korba po 2 tlokach luzu nie bedzie miala, ale niech jedna na 1000 ma jakas wade czy cos i jedziesz w zawodach jakiejs tam rangi i bach przegrywasz bo sie moto posypalo. Zreszta za czesci placa sponsorzy (jak sa) wiec luzz. pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wcześniej miałem Dt 80 to utrzymanie poprostu grosze A czy mógłbyś powiedzieć ile tak mniej więcej kosztuje utrzymanie endurotakiego jak właśnie DT80 czy MTX? Z tego co wiem silniki nie są wyżyłowane, więc co ile wymagany jest remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jak trafisz ladna sztuke dt czt mtx nie niezdazysz jej zajexdzic a juz Ci sie znudzi :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Pewnie ze bym polecil bardziej 250 ale tylko ajk masz juz dosfiadczenie bo inaczej 250 jest za mocna. MNa początek jedak najlepszy jest 125.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 chłopaki mam takie pytanie dotyczące hondy cr 250 z jakiego roku byście mi radzili kupić i od którego rocznika najmniej się psują jak ktoś wie wiem ze o tych motorach juz był tematy ale wszyscy gadali o starszych modelach np coś było o rocznikach 98 a o tych nowszych nic jak ktoś może niech coś napisze i prosze nie mówic że 250 dlamnie za mocne będzie ale ja po to chce 2550 bo na utrzymanie 125 mnie nie stać a jak będe jezdził na 250 to nie będe jej dawał w piz... i żadziej się bedzie wymieniało podzespoły tak przynajmnie myśle a może sie myle pozdrawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ale ja po to chce 2550 bo na utrzymanie 125 mnie nie stać a na 2550 to już na pewno nie dasz rady :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a doświatczenie asz takie złe nie mam że jeżdze na wre to nie znaczy że doświatczenia nie mam no jezdziło sie na rużnyc sprzetach np na ktm exc 525 po toże i tak żle nie było ale kopa miało heheheheh to musze przyznać [ Dopisane: 14-02-2006, 13:45 ]nie na 2550 tylko 250 sory ale pomyliło mi sie :D :mrgreen: [ Dopisane: 14-02-2006, 13:46 ]to jak napisze ktoś coś konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 marcin ze śląskaTy chyba sam dokonca nie wiesz czego chcesz. Najpierw chciales wyczynowego 4t, pozniej setke, teraz 250 2t. Zdecyduje sie o jaki motor Ci chodzi. A odnosnie hondy Cr 250, jak 99r. i mlodsze maja alu-rame.Pozatym honda ma mocne silniki. Cr 250 to wscieklizna,caly czas i z kazdego biegu chce jechac szybciej :D Trzeba mocno sie kierownicy trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Dodam że dwusuwy to dzikie bestie, minimalny ruch manetką a on już się zrywa. Czterosuw łagodniej oddaje moc.Więc może cię sponiewierać ta Honda, a błędów ona nie wybacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no ja myślałem nad 4 taktem ale budrzet mi nie pozwolił i dlatego 2 takt to spokojnie będe jezdził przynajmniej na tych częsciach zaoszczedze troch no ja myślałem nad hondom w roczniku 2000 lub 2001 fajne śa pewnie co bo na takim jeszcze nie miałem przyjemności jezdzićszkoda a skod byście radzili kupić z polski czy zprowadzićjak myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 szkoda a skod byście radzili kupić z polski czy zprowadzić lepiej "zprowadzic" z usa, tam są bardzo tanie te hondy i z bajerami. Chociaż jesli stac cie na cr 250 '01 to i mialbys na 4t wiec nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi