prezi81 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 PS sprawdziłem: jutro we Wrocku do -7 st. i opady sniegu po południu i w sobotę. Jednym slowem udalo mi sie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Prognozy średnioterminowe do przyszłego tygodnia: trochę słonka i od -6 w nocy do -1 w dzień. Idę się urżnąć... Ja tam przestałem myśleć o tym i obalam powoli Whisky które zgromadziłem, piwo już poszło. Jak przyjdzie wiosna to będziem jeżdzić a nie pić :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 obalam powoli Whisky które zgromadziłem' date=' piwo już poszło. [/quote'] Mnie juz wszystko poszło. Chyba zapasy zrobiłem zbyt małe. Jak przyjdzie wiosna to będziem jeżdzić a nie pić :) Sie wie ;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezi81 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no nie no koledzy co z Wami? :) ja dzis sie tez pochwale tez pojezdzilem tyle ze troche dluzej no i teraz za oknem 15,3 stopnia w sloncu... hehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Już mi szajba odbija z powodu tej pogody :) Chcę już jeżdić w pięknym ciepłym słonku :twisted: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Panowie i panie wlasnie dzis przy sprzyjających warunkach W Bielsku-Bialej wyjechalem z domu ,i nie bylo mnie cale dwie godziny i zrobilem w tym czasie 110 km po miescie i okolicach :P ;) :lol: :) ;) Mowie wam czysta poezja ,acz kolwiek Cebula nabrala na siebie z kilogram blota,ale to jest nie ważne ,wazne jest to ze mam teraz badan od ucha do ucha :P :P :P Zycze wam plusowych temperatur i suchych asfaltow Pozdrawiam Darekcb500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlucyk Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam,ja za to śmigałem w sobotę 4 marca,zrobiłem 150 km i było super ;) ,pozdrowionka ze słonecznej Gdynim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 w centrumZIMA jeszcze i ma byc do kwietnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A wczoraj jechałęm katamaranem z Łodzi do Zduni i międzyn Łaskiem a Pabiabicami minął mnie jeden pacjent na ścigu. Suchy asfalt, słonko i na okolicznych polach wciąż śnieg. Ale był widok ;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 faktycznie coraz czesciej widac tych co nie wytrzymali :P prognozy zaczynaja byc obiecujace, mysle ze tak z tydzien i yno jazda :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 mysle ze tak z tydzien i yno jazda Exclamation Ja już boję sie nawet myśleć, że może za tydzień... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 W Podlaskim zimno, śniegu do pasa w nocy -18 chyba było lipa ogólnie i ślisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 http://www.twojapogoda.pl/ dosc czesto sie sprawdza a jest optymizm w przyszłym tygodniu ze zacznie sie to wszystko topic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dzisiaj u mnie bylo +4 :) Jestem wielkim optymistą i mysle ze w sobote odwiedze prace motocyklem :) Wiosna za 6 dni ,i prognozy zapowiadają sie całkiem optymistycznie ,bez przesady ale smignać te pare kilometrow zapewne bedzie sie dało ;) Pozdrawiam i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 podobno 27.03 w Poznaniu ma byc okolo 10 stopni na plusie ;) wiec szykuje sie poczatek wiosny .... :) :) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi