Romualdo Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Znowu mi piórka opadły - dzisiaj -3* do cholerki jasnej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 no Madee ty przynjamniej po garażu trochę pojeździłaś' date=' a ja tylko poprzepychałem :D[/quote'] problem taki, że ja poczułam TO COŚ... i teraz trudniej mi wytrzymać. Ty przynajmniej nie wiesz jeszcze za bardzo za czym tęsknisz :D Poza tym dzisiiaj usłyszałam w TiVi, że do wiosny to jeszcze naprawdę daleko... Do połowy marca pogoda ma się zachowywać tak dziwnie jak teraz. Idę się pochlastać (do piwnicy) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Poza tym dzisiiaj usłyszałam w TiVi' date=' że do wiosny to jeszcze naprawdę daleko... [/quote'] Aj tam daleko. U mnie w wiosce zwanej szczecinem pierwszy raz od dlugiego czasu pokazał sie w miare suchy asfalt. Jezeli do jutra nie spadnie snieg to przy pomocy kolegow motocyklistow przenosimy nasze koniki przez warstwe lodu znajdujaca sie na garazach i smigamy polatac :D :D :D . Tego samego i Wam zycze. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja taki uhahany jestem z powodu sprzedania dzis GSa, że szok :D Banan z twarzy mi nie schodzi od południa. Jutro jade obejrzeć Fazera. Jak się uda coś kupić w najbliższym czasie to tym bardziej będę czekać niecierpliwie na wiosnę, żeby tylko nawinąć trochę kilometrów na koła :D:D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 wczoraj w Poznaniu sloneczko, pieknie ladnie az zyc sie chcialo, a dzis sie budze i ........ k*%@*#^*%@ pełno sniegu :banghead: az wszystkiego sie odechciewa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 oj jeszcze 33 dni i miejmy nadzieje ze bedzie cieplo..... tesz bym juz polatal bo mnie Kó%%^ca bierze ze moto stoi w garazu a ja nie moge... ale co zrobic.... polatalem przynajmniej tej zimy na quadach w Afryce.... a teraz nedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 ja tam wczoraj przy malych opadach ale czarnym asfalcie nawinalem z 5 km po miescie .... przyjechali kupic zygzaka bez przyczepki i im odstawilem na rogatki miasta ...... po tych 5 km bylem happy ze pojezdziem ... ale potem dol ze niunia pojechala dalej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja wczoraj też zaliczełm 3 km. Powiecie mało, ale dla mnie każdy metr to radocha. Dzisiaj jak relacjonuje Cytryna w Poznaniu zima w odwrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 A w 3mieście dzisiaj zima na całego, grubo na minusie :!: Jednak w tym roku odkryłem coś co w zimie pozwala mi troszkę zapomnieć o motocyklu i o udręce w wyczekiwaniu na wiosne, a jest to SNOWBOARD :D Wciagneło mnie to niesamowicie, zabawa 1 klasa, polecam wszystkim, codziennie modle się o śnieg :lol: więcej, więcej śniegu ;) Ale tak od marca to juz bym chętnie przesiadł się na Sv-ke i pośmigał troche po czarnym podłożu :DPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 przyjechali kupic zygzaka bez przyczepki i im odstawilem na rogatki miasta ...... no i podobają mi się twardziele. Chcieli trochę pośmigać to nie wzięli przyczepki. :D Wczoraj wracałem z Tarnowa przez Śląsk do Wrocka i tak na dobrą sprawę większą część drogi coś waliło z nieba - najpierw śnieg potem chyba już deszcz. Szlag mnie trafia. Reszta - jak w podpisie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a ja rozbabrałem moto coby je upiększyć odrobinę -szlaczki złote, trupie czaszki, lisie kity na baku i takie tam typowe, więc dla mnie zima może jeszcze z miesiąc potrwać, abym się nie zatchnął z zazdrosci że inni już jeżdżą!PzdrWięcej śniegu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja zamontowałem bagażnik na namiocik. Jestem gotowy. Gdzie ta Wiosna? Może ktoś już ją widział. PODAWAJCIE WSZYSKIE OZNAKI :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Czolem! Pada deszcz, nie snieg i jest ytemperatura powyzej Ziobra :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ta, kuźwa..... wiosna... ja już zapomiałem jak to jest.... w olsztynie -5 i nie chce pójść wyżej.... :-x nie wku*wiam się tylko dlatego, że przecież to jeszcze luty.... mam nadzieję, że przyjdzie szybciej niż w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 U nas roztopy śniegu do h.... wody po kolana :D Temperatura +5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi