CYKLOP Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 yamaha bez papierow bo sie upraly hmy... dziwnehttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84290774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Moze i dziwne ale moja starsza tez wyprała papiery :P od auta :PTo idzie jakos wyrobic ponownie :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 oze i dziwne ale moja starsza tez wyprała papiery Smile od auta Very Happy wow kosmos :laughing: :laughing: :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 kolesiowi chyba o DT tam chodzi nie?? A teraz nie ma napisane ze wypraly sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 widac ze gosc cos kombinuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Koleś bląd na błedzie sam nie wie czy ważne i nieważne. NAwet pojemności niezna .. eh coza róznica 125 czy 80 nie: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 a i roku produkcji nie jest w stanie określić. wajha jak nic! szkoda, że allegro na takich kolesiów z definicji nie nasyła policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 http://moto.allegro.pl/show_user_auctions....php?uid=4628648 popatrzcie na reszte aukcji tego kolo... Onjest jakiś dziwny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 proste, typ jest prawdopodobnie analfabeta a czytając opisy jego auckji o flagach smiem twierdzić że nabija sobie tylko komentarze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 smiem twierdzić że nabija sobie tylko komentarze :]też mi sie tak wydaje, ale ponabija komentaży a potem będzie "musiał zapłacić" od tego prowizje. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Czolem! Z jego aukcji:"puzzle przectawiajom wyspe i majom 1000 puzli" 8O Musialem przeczytac to trzy razy, nim zrozumialem, co gosc usiluje napisac 8O . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 smiem twierdzić że nabija sobie tylko komentarze :]też mi sie tak wydaje, ale ponabija komentaży a potem będzie "musiał zapłacić" od tego prowizje. :P nie patrz na to z tej strony, ja na przykład zawsze jak miałem nowe konto to sprzedawałem byle co żeby zdobyć kilka komentarzy a potem zaczynałem poważną sprzedaż bo konto z jakąkolwiek gwiazdką wyglada lepiej niz bez, ale to całkiem inna bajka bo nie myślę ze on chce sie zabrać za jakiś interes, raczej strzeli wałka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Za jaki interes on ma się brać z takimi aukcjami: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84286945 mam do sprzedania uszkodzony zmacniacz on raz działa raz nie jest wizualnie ładny i jego naprawa wynosi 10zł :lol: :lol: :P :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdavid Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Czeba sie trzymac zdaleko od takiego, bo nie wiadomo skad ma te rzeczy, i jeszcze mozna za to beknąć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 ten motocykl na allegro to xt 600 a nie dt 125 ani 80:/ Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi