Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeśli chodzi o prognozy pogody, to są takie:A) będzie padać (www.wp.pl)B) będzie padać raczej symbolicznie (www.onet.pl) WniosekNikt nic nie wie, może być różnie... Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeśli chodzi o prognozy pogody, to są takie:A) będzie padać (www.wp.pl)B) będzie padać raczej symbolicznie (www.onet.pl) WniosekNikt nic nie wie, może być różnie... Tylko skąd my tam weźmiemy autobus, Prezesie? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez mar95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tylko skąd my tam weźmiemy autobus, Prezesie? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: Jaki autobus??? Jedyny dopuszczalny to bar-bus. Każdy bierze gumę i jedziemy. A poza tym pod ziemią deszcz nie pada, inne rzeczy niemokre spadają. :cool: Na S-Tenerze też deszcz nie pada, trzeba tylko żwawo jechać - jechaliśmy na MRU w deszczu, ja nie miałem gumowca i byłem suchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tylko skąd my tam weźmiemy autobus, Prezesie? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: Weź tommiguna i kilka granatów, to szybko nie tylko autobus zorganizujemy :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) :icon_mrgreen: Weź tommiguna i kilka granatów, to szybko nie tylko autobus zorganizujemy :icon_mrgreen: :lalag: No własnie boję się, że się z moim dezodorantem i piżamką:-))) oraz z Dorką nie zmieścimy w jeden kufer Tenerze:-( pewnie jednak Intruz....ale zabiorę krótką, zrobimy sobie zawody w strzelaniu do puszek (pustych po piwie, znaczy się :cool: ) Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez mar95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To i ja może wezmę mojego Walthera :icon_mrgreen: Ale strzelamy tylko na trzeźwo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To i ja może wezmę mojego Walthera :icon_mrgreen: Ale strzelamy tylko na trzeźwo :lalag: Mój Colt jest na plastikowe kulki :icon_mrgreen: ....to mozna i na pół-trzeźwo:-))) a wtedy sie lepiej celuje:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Mój jest podkalibrowy, ale nie strzela plastikiem, więc zdecydowanie na trzeźwo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hubert, Ty nic nie bierz, tam nikt nie będzie chodził na trzeźwo. :icon_mrgreen: Ja mogę wziąć ew. śrut, bo moja armata trochę za długa do transportu motocyklowego. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To i ja może wezmę mojego Walthera :icon_mrgreen: Hubert, tak między nami :icon_mrgreen: masz do kogoś z nas pretensje i chcesz wyrównać rachunki, czy tak na wszelki wypadek, na kierowców TIRów ... :lalag: Lepiej nie bierz, z pijakami nigdy niewiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hubert, Ty nic nie bierz, tam nikt nie będzie chodził na trzeźwo. :icon_mrgreen: Ja mogę wziąć ew. śrut, bo moja armata trochę za długa do transportu motocyklowego. :lalag: No co Ty, Artur, na wiadro nie wejdzie?! :cool: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No co Ty, Artur, na wiadro nie wejdzie?! :cool: :lalag: Maciek, a widziałeś kiedyś kubeł z masztem? :icon_mrgreen: Ale śrut wezmę, weźmiemy słomki z bufetu i będziemy napie... eee, dmuchać. Zrobimy zawody kto dodmuchnie do puszki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ja tylko bardzo proszę, nie strzelać do kotów!!!.... :icon_eek: :buttrock: :icon_mrgreen: Pies jest sporawy, więc może sobie krzywdy nie da zrobić :icon_twisted: :buttrock: Już się cieszę na to spotkanie, tym bardziej, że w tym roku, to jakbym na diecie motocyklowej był, tfu!.. na wspomnianego psa urok. Prawdopodobnie będę najwcześniej, więc dawajcie z drogi jakieś znaki dymne, czy cóś takiego, ewentualnie Maciek niech od czasu do czasu strzeli z tego plastiku :biggrin: , postaram się zagrać monodramę pt. "Komitet powitalny" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Miro_N , jak będziesz pierwszy to zorganizuj stosowne naczynia. No i włącz lodówkę :icon_twisted: Ja już bym mógł jechać, mam chęć pieprznąć te papierzyska do kosza. Jeszcze jutro... wrrrr. :buttrock: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Z niepokojem śledziłem prognozy pogody, ale sytuacja chyba się klaruje. Nie powinno być źle. Jest spora szansa, że specjalnie nie zmokniemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi