Skocz do zawartości

MGH - wyprawa na Dolny Śląsk 11 - 15(16).08.2006 R.

Hubert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o prognozy pogody, to są takie:

A) będzie padać (www.wp.pl)

B) będzie padać raczej symbolicznie (www.onet.pl)

Wniosek

Nikt nic nie wie, może być różnie...

Edytowane przez Hubert

Jeśli chodzi o prognozy pogody, to są takie:

A) będzie padać (www.wp.pl)

B) będzie padać raczej symbolicznie (www.onet.pl)

Wniosek

Nikt nic nie wie, może być różnie...

Tylko skąd my tam weźmiemy autobus, Prezesie? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag:

Edytowane przez mar95

Tylko skąd my tam weźmiemy autobus, Prezesie? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag:

Jaki autobus??? Jedyny dopuszczalny to bar-bus.

Każdy bierze gumę i jedziemy. A poza tym pod ziemią deszcz nie pada, inne rzeczy niemokre spadają. :cool:

Na S-Tenerze też deszcz nie pada, trzeba tylko żwawo jechać - jechaliśmy na MRU w deszczu, ja nie miałem gumowca i byłem suchy.

:icon_mrgreen:

Weź tommiguna i kilka granatów, to szybko nie tylko autobus zorganizujemy :icon_mrgreen: :lalag:

No własnie boję się, że się z moim dezodorantem i piżamką:-))) oraz z Dorką nie zmieścimy w jeden kufer Tenerze:-( pewnie jednak Intruz....ale zabiorę krótką, zrobimy sobie zawody w strzelaniu do puszek (pustych po piwie, znaczy się :cool: )

Edytowane przez mar95

To i ja może wezmę mojego Walthera :icon_mrgreen:

Hubert, tak między nami :icon_mrgreen: masz do kogoś z nas pretensje i chcesz wyrównać rachunki, czy tak na wszelki wypadek, na kierowców TIRów ... :lalag:

Lepiej nie bierz, z pijakami nigdy niewiadomo.

Hubert, Ty nic nie bierz, tam nikt nie będzie chodził na trzeźwo. :icon_mrgreen:

Ja mogę wziąć ew. śrut, bo moja armata trochę za długa do transportu motocyklowego. :lalag:

No co Ty, Artur, na wiadro nie wejdzie?! :cool: :icon_mrgreen:

No co Ty, Artur, na wiadro nie wejdzie?! :cool: :lalag:

Maciek, a widziałeś kiedyś kubeł z masztem? :icon_mrgreen:

Ale śrut wezmę, weźmiemy słomki z bufetu i będziemy napie... eee, dmuchać. Zrobimy zawody kto dodmuchnie do puszki :icon_mrgreen:

Ja tylko bardzo proszę, nie strzelać do kotów!!!.... :icon_eek: :buttrock: :icon_mrgreen:

Pies jest sporawy, więc może sobie krzywdy nie da zrobić :icon_twisted: :buttrock:

Już się cieszę na to spotkanie, tym bardziej, że w tym roku, to jakbym na diecie motocyklowej był, tfu!.. na wspomnianego psa urok. Prawdopodobnie będę najwcześniej, więc dawajcie z drogi jakieś znaki dymne, czy cóś takiego, ewentualnie Maciek niech od czasu do czasu strzeli z tego plastiku :biggrin: , postaram się zagrać monodramę pt. "Komitet powitalny" :biggrin:

Miro_N , jak będziesz pierwszy to zorganizuj stosowne naczynia. No i włącz lodówkę :icon_twisted:

Ja już bym mógł jechać, mam chęć pieprznąć te papierzyska do kosza. Jeszcze jutro... wrrrr. :buttrock:

Edytowane przez Hun996