Hun996 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Mirek B12 - lokalny przemysł gorzalniany to legalny zakład przemysłu spirytusowego mieszczący sie w danej okolicy i produkujący alkohole o rodowodzie lokalnym. Żadna meta czy melina- wzrok trzeba mieć dobry.A Miro-N miał flaszkę o swojskiej nazwie "Siwucha" - pycha, tylko trąciło malizną. A każdy pije co lubi, nic na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Mirek B12 - lokalny przemysł gorzalniany to legalny zakład przemysłu spirytusowego mieszczący sie w danej okolicy i produkujący alkohole o rodowodzie lokalnym. Żadna meta czy melina- wzrok trzeba mieć dobry. :buttrock: a mnei sie skojarzylo to z lokalnym przemysłem bimbrowym na mniejsza skale w piwnicy dajmy na to "pana zdzisia" :banghead: dobra... nie zasmiecam juz tematu... bede sledzil watek i mam nadzieje ze wasza wycieczka do nas sie uda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mam nadzieje ze wasza wycieczka do nas sie uda Ja to daleko nie mam :-) @Hubert. Jak tylko będziesz znał jakieś konkrety co do spania i żarcia daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja to daleko nie mam :-) A nie mógłbyś tak wpół drogi wyskoczyć? Bylibyśmy zaszczyceni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A nie mógłbyś tak wpół drogi wyskoczyć? Bylibyśmy zaszczyceni Mówisz i masz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 zanim się zadeklaruję z uczestnictwem, mam podstawowe pytanie - czy w tej sławetnej knajpie to tylko kotlety dają 8O bo ogórkówka moze być...i może jeszcze - a jakie piwo ?i tak na deser - czy będą trasy bez utwardzonej nawierzchni :oops: Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 i tak na deser - czy będą trasy bez utwardzonej nawierzchni :oops: OlaNie ;) , a przynajmniej mało - za to musiałem Huberta i Huna dopilnować, żeby znalazł się w programie długi przejazd po krętym asfalcie :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No tak, żeby nie Vlaad to byśmy praktycznie chodzili. :lol: Ola, a jak chcesz ganiać się za Vlaadem to musić pomalować sprzęt na kolor Jak 1M z 1PLM Warszawa. Na bo jak za messerem ganiać inaczej? Swoją drogą to 109-ka wygląda zajefajnie. Tylko kręgu nadlotniskowego nie było :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Tylko kręgu nadlotniskowego nie było :cry:Wiadomo, pod koniec wojny niemiachy cienko przędli z oliwą i gazoliną :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Kłopoty z paliwem miał, a jak żeśmy zaproponowali, że trochę zdobycznych płynów zaraz zorganizujemy na tym parkingu, to jakoś entuzjazmu nie wykazywał :mrgreen: rzeczywiście, gdyby nie Vlaad, to byśmy sobie nogi poćwiczyli ;) Ale urwał się narady wcześniej, więc odbiliśmy to sobie planując Dolny Śląsk ;) Dosyć żartów,Teraz na poważnie. Otóż wymyśliliśmy wstępny plan działań. Dawajcie uwagi do końca tygodnia, bo potem bierzemy się za organizację. Oto i plan: 28 kwietnia 2006 – piątek - dzień jeżdżony :banghead: przyjazd (trasa nr 7)program artystyczny w legendarnej knajpie „U Akera” 29 kwietnia – 2006 – sobota - Raczej łażenie Twierdza WisłoujścieWesterplatteFortyfikacje miejskie Gdańska Gradowa Góra 30 kwietnia 2006 – niedziela - dzień bardziej jeżdżony Resztki wyrzutni V1 – ŁebaLatarnia morska StiloDarłówko – resztki czegoś, co nie wiadomo, czym jest :banghead:Powrót przez Kościerzynę 1 maja 2006 – poniedziałek – trochę jeżdżenia, trochę tuptania Mierzeja WiślanaObóz w StuthoffElblągMost ufortyfikowany w Knybawie (chyba jedyny taki w Polsce)I co się jeszcze trafi 2 maja – wtorek – dojazd i raczej tuptanie Jastarnia – polskie schrony 1939Bateria dział 406 mm 13 BAS, 27 BAS, 21 BAS, 3 BASdla znudzonych muzeum morskie tudzież to fokarium, czy też delfinarium :banghead: 3 maja – środa – raczej tuptanie ORP BłyskawicaTorpedownie (Babie Doły, Oksywie)Cosik jeszcze 4 maja, czwartek – jeżdżenie ;) powrót (przez Tczew i Grudziądz) Jeśli chodzi o listę uczestników, to na razie zgłosili się:mar-95DorkaAkerAgaHun996MallutkiiHubertVlaadGregLucekSly11PiochoBabajagaBodzyn (?)Zbycho To daje nam 15 osób. Proszę o zgłaszanie się w tym tygodniu, bo trzeba będzie powoli coś rezerwować. Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 O JA PIERDZIELĘ, to program na conajmniej 2 tygodnie. Hubert, wyluzuj i nabij tubę bo Cię znienawidzimy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Gregor, nam został jeszcze jeden dzień wolny. I nie wiemy co tam wetknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Czyżbym wyczuwał jakiś defetyzm? Bez przesady a tym napiętym programem. Jeśli się nie pomyliliśmy, to czas ogladania poszczególnych obiektów jest dość krótki. Jeśli się pomyliliśmy, to życie zweryfikuje i z czegoś się zrezygnuje na miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Czy już wiadomo co do planów noclegowych? jakiś mały zarys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Ja oczywiscie tez sie pisze tutaj. A z Pomorza rozumiem kierunek Lwow. Jak to widzisz Aker? Mallutkii? Miron? Ktos jeszcze moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi