Gregor Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Co do grupy maruderów, to na pewno ja z Agą ruszymy dopiero o 16:00 (z powodów urlopowych) jak są chętni, to pomyślę o rozbudowaniu grupy. W programie : palenie gumy podczas jazdy, 2 postoje na siku i picie, błądzenie po nocy, skróty itp :icon_mrgreen: Ty Aker się tak do Agi nie przywiązuj :smile: On jest JUŻ samodzielna. Może przyjechać do mnie wcześniej :crossy: :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Co do grupy maruderów, to na pewno ja z Agą ruszymy dopiero o 16:00 (z powodów urlopowych) jak są chętni, to pomyślę o rozbudowaniu grupy. Bunt czy konkurencja? A na rano zostanie ekipa MRU-wek i będzie podróżować w tempie: siku, obiad, kupa, benzyna. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ty Aker się tak do Agi nie przywiązuj :smile: On jest JUŻ samodzielna. Może przyjechać do mnie wcześniej :crossy: :flesje: :icon_mrgreen: Ty się Gregor nie wymądrzaj, bo jeszcze to przeczyta i przyjedzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ty się Gregor nie wymądrzaj, bo jeszcze to przeczyta i przyjedzie :wink: Jesteśmy za!!!!A jakby się bała, to niech wie, że zorganizowałem jednego podwarszawskiego bandziorka, żeby za obstawę robił :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 tak sobie czytam jak wy piredoly piszecie i juz wiem dlaczego tak duzy macie przebieg w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A jakby się bała, to niech wie, że zorganizowałem jednego podwarszawskiego bandziorka, żeby za obstawę robił :icon_mrgreen: I Mallutki sie odezwał. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ja tylko mam nadzieję, że mój opis dojazdu jest dla was jasny. Bo jeszcze nikt go nie skrytykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ja tylko mam nadzieję, że mój opis dojazdu jest dla was jasny. Bo jeszcze nikt go nie skrytykował Spoko! Jakby co, to Cię znajdziemy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Spoko! Jakby co, to Cię znajdziemy :icon_mrgreen: Greg, ja zgodnie z obietnicą, na 99% będe w Gdańsku juz od 25-ego, poczatkowo słuzbowo, ale od 27 chyba już wolny i swobodny:-) to sie sprawdzi i ewentualnie zmylimy pogoń:-) M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Odpowiadam na forum na maila Huna, żeby wszyscy wiedzieli.Trasa przez Przejazdowo i Pruszcz jest faktycznie krótsza od trasy przez Malbork i Tczew o około 35 km. Z tym że sam przejazd przez Pruszcz jest dosyć kłopotliwy no i potem dojazd z drogi na Kościerzynę do egiertowa jest zajebiście dziurawy. Istnieje dalszy wariant. Jeżeli mimo wszystko chcecie jechać przez Pruszcz to dajcie znać. Spróbuję znaleźćjakąś mapkę i opiszę trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Przejazd przez Pruszcz znam, ale jak dalej są dziury to sobie odpuszczamy. Nijak Varadero do Tenery w temacie "nierówności". Wszyscy raczej są zgodni, lepiej dalej ale po dobrej drodze niż skrótem przez pole. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 mysle Hun ze Oli to nie bedzie przeszkadzac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 mysle Hun ze Oli to nie bedzie przeszkadzac ;-) Zawsze narzekała że za wolno i za mało asfaltu. Szkoda że nie ma żadnego lotniska po drodze. A może jest gdzieś na Pomorzu pas startowy w jezdni.Mapy Gregora wydrukowane i zafoliowane. Nalepić na bak i ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zawsze narzekała że za wolno i za mało asfaltu. Szkoda że nie ma żadnego lotniska po drodze. A może jest gdzieś na Pomorzu pas startowy w jezdni.Mapy Gregora wydrukowane i zafoliowane. Nalepić na bak i ognia. sie mi wydaje, że Gregor coś pisał o lotnisku ? to byśmy z Vlaadem poszybowali tam zdziebko :cool: a na skróty nie jeżdżę :wink: punkt 1 oddałam dziś suzię do polandpositionów coby znaleźli przyczynę jej nieprzewidywalności w odpalaniu. po całym dniu mechanik nic nie znalazł, choć udało mu się parę razy jej nie odpalić. franca jakaś cholerna, może stacyjka felerna ? ale po 3 latach ?tak czy owak jutro ją odbieram i co by się nie działo wybieramy się za tydzień w Polskę :banghead: już się nie mogę doczekać :crossy: baj de łej - czy ktoś umie odprawiać czary (nad moją miotłą na przykład) ?punkt 2poproszę o info ile pi razy drzwi będziemy robić kilosów dziennie, poza dojazdem - nie wiem czy nie powinnam raczej zabrać klapek skoro mamy tyle zwiedzać :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) baj de łej - czy ktoś umie odprawiać czary (nad moją miotłą na przykład) ? Ja się na miotłach nie znam, ale najlepszy sposób to odpalić w wawie i zgasić w Gdańsku:-))) a na miejscu to już będzie Aker, a On umie wszystko naprawić:-) Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez mar95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi