mar95 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 najpewniej 2 cwaniaczki się piszą Chodzi Ci o te kotlety ? :-) Wiesz że jeżeli chodzi o żarcie to wiem co mówię :-) vide ogórkowa Oj, wiem, wiem.....ta ogórkowa:-)ale kotletem tez nie pogardze:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 zajedzcie tez do Rewy i Mechelinek, ładne miejsca nad Zatoka Pucka ;];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 no no... czyzby jakies "bandziory" mialy sie pojawic w moich okolicach ?? :buttrock:Yogi daj znac jka bedziesz sie wybierrac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Yogi daj znac jka bedziesz sie wybierrac No nie wiem Mirek czy Yogi da znać. Wiesz jak jest, ścisłe członkowstwo MGH, lata wspólnego picia. To nie takie proste. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Gregor, nie zrażaj potencjalnych kandydatów na członków MGH. Spróbować nie zaszkodzi, będziemy mieli browar za weryfikację :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Proste może nie, ale organizm wytrenowany daje pewną przewagę - później się męczy, co powoduje, że średni wypity dystans wzrasta.A i weryfikację łatwiej przeprowadzić :buttrock:W sobotę robimy małą naradę wojenną, więc w przyszłym tygodniu pojawią sie pewnie jakieś szczegóły :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Gradowa Góra w Gdańsku- umocnienia bastionowe. hmmm to zaraz obok mojego domku :buttrock: tylko zastanawia mnie czemy interesują Was tylko takie "wojenne" miejscówki :roll:ps. w każdym razie jak już będziecie na tej górce to dajcie cynk, to może jakieś piffko wypijemy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 "PTASZYNAtylko zastanawia mnie czemy interesują Was tylko takie "wojenne" miejscówki :roll:ps. w każdym razie jak już będziecie na tej górce to dajcie cynk, to może jakieś piffko wypijemy" Pyfko jak najbardziej pijemy w ilościach nieumiarkowanych. :buttrock: Dzięki temu nie mamy problemów z nafazowaną niewiadomo czym młodzieżą. :twisted: A nas interesują różne miejsca historyczne i ciekawostki lokalne. Bo np. kopalnie złota w Złotym Stoku z żadną wojną nie mają nic współnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 w ilościach nieumiarkowanych. Flesjeto tym bartdziej proszę o mnie zachaczyć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 W sobotę robimy małą naradę wojenną, więc w przyszłym tygodniu pojawią sie pewnie jakieś szczegóły :buttrock: Narada, narada???? akurat nie jade do Kraka i ja nic nie wiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Wiesz jak jest, ścisłe członkowstwo MGH, lata wspólnego picia. To nie takie proste. no to trzeba bedzie maly zwiad i dywersje tam zrobic... 8) prawdopodobnie bedzieci pic piwo ;p to zebyscie mnei rozrozniali to bede spozywal wino lub wyrob winopodobny :buttrock: Spróbować nie zaszkodzi, będziemy mieli browar za weryfikację no no !!! tu kolega dobrze prawi :banghead: polejcie mu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Bo to spotkanie stricte robocze nad mapą i książkami. Już widze efekty prac, gdybyśmy spotkali się w sile pełnej drużyny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Wiesz jak jest' date=' ścisłe członkowstwo MGH' date=' lata wspólnego picia. To nie takie proste.[/quote''] no to trzeba bedzie maly zwiad i dywersje tam zrobic... 8) prawdopodobnie bedzieci pic piwo ;p to zebyscie mnei rozrozniali to bede spozywal wino lub wyrob winopodobny :buttrock: Spróbować nie zaszkodzi' date=' będziemy mieli browar za weryfikację [/quote'] no no !!! tu kolega dobrze prawi :banghead: polejcie mu :D Jak to MG-hakowcy gadają: piwo pijemy jak wodę, a wódkę jak piwo. Na MRU piliśmy też wyroby lokalnego przemysłu gorzelnianego. Mam nadzieję że Miro_N coś specjalnego weźmie ze sobą.:puchar: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 piwo pijemy jak wodę' date=' a wódkę jak piwo. [/quote'] to ja zostane przy winie :banghead: wyroby lokalnego przemysłu gorzelnianego uuu panowie.... ja jestem za mlody zeby umierac :D po tym to 2 dni czlowiek do siebie dochodzi... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Jeszcze 1 informacja dla jadących na HEL. Ostatnia stacja benzynowa jest w Władysławowie. A jak komuś zabraknie paliwa to na helu wszyscy na ropę jeżdżą - przerabiałem to. :buttrock: :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi