Skocz do zawartości

MGH - wyjazd na Pomorze Gdańskie 28.04 - 3(4) maja 2006

Hubert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

najpewniej 2 cwaniaczki się piszą

Chodzi Ci o te kotlety ? :-)

Wiesz że jeżeli chodzi o żarcie to wiem co mówię :-) vide ogórkowa

Oj, wiem, wiem.....ta ogórkowa:-)

ale kotletem tez nie pogardze:-)))

Proste może nie, ale organizm wytrenowany daje pewną przewagę - później się męczy, co powoduje, że średni wypity dystans wzrasta.

A i weryfikację łatwiej przeprowadzić :buttrock:

W sobotę robimy małą naradę wojenną, więc w przyszłym tygodniu pojawią sie pewnie jakieś szczegóły :banghead:

Gradowa Góra w Gdańsku- umocnienia bastionowe.

hmmm to zaraz obok mojego domku :buttrock:

tylko zastanawia mnie czemy interesują Was tylko takie "wojenne" miejscówki :roll:

ps. w każdym razie jak już będziecie na tej górce to dajcie cynk, to może jakieś piffko wypijemy :banghead:

"PTASZYNA

tylko zastanawia mnie czemy interesują Was tylko takie "wojenne" miejscówki :roll:

ps. w każdym razie jak już będziecie na tej górce to dajcie cynk, to może jakieś piffko wypijemy"

Pyfko jak najbardziej pijemy w ilościach nieumiarkowanych. :buttrock:

Dzięki temu nie mamy problemów z nafazowaną niewiadomo czym młodzieżą. :twisted:

A nas interesują różne miejsca historyczne i ciekawostki lokalne. Bo np. kopalnie złota w Złotym Stoku z żadną wojną nie mają nic współnego.

Wiesz jak jest, ścisłe członkowstwo MGH, lata wspólnego picia. To nie takie proste.

no to trzeba bedzie maly zwiad i dywersje tam zrobic... 8) prawdopodobnie bedzieci pic piwo ;p to zebyscie mnei rozrozniali to bede spozywal wino lub wyrob winopodobny :buttrock:

Spróbować nie zaszkodzi, będziemy mieli browar za weryfikację

no no !!! tu kolega dobrze prawi :banghead: polejcie mu :D

Wiesz jak jest' date=' ścisłe członkowstwo MGH' date=' lata wspólnego picia. To nie takie proste.[/quote'']

no to trzeba bedzie maly zwiad i dywersje tam zrobic... 8) prawdopodobnie bedzieci pic piwo ;p to zebyscie mnei rozrozniali to bede spozywal wino lub wyrob winopodobny :buttrock:

Spróbować nie zaszkodzi' date=' będziemy mieli browar za weryfikację [/quote']

no no !!! tu kolega dobrze prawi :banghead: polejcie mu :D

Jak to MG-hakowcy gadają: piwo pijemy jak wodę, a wódkę jak piwo.

Na MRU piliśmy też wyroby lokalnego przemysłu gorzelnianego. Mam nadzieję że Miro_N coś specjalnego weźmie ze sobą.:puchar:

piwo pijemy jak wodę' date=' a wódkę jak piwo. [/quote']

to ja zostane przy winie :banghead:

wyroby lokalnego przemysłu gorzelnianego

uuu panowie.... ja jestem za mlody zeby umierac :D po tym to 2 dni czlowiek do siebie dochodzi... :buttrock: