O-L-O Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Qrcze tak to jest jak człowiek zapomni o drogowych motorach. Chodzi mi o ZXR 1100 coś jak w mojej galeriihttp://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 To może raczej ZRX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ZX z dwoma światłami z przodu pod wspólnym kloszem No wiele kaw w zyciu widzialem ale takiej nie :P pewnie to ZXR 829 RSR :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Qrcze tak to jest jak człowiek zapomni o drogowych motorach. Chodzi mi o ZXR 1100 coś jak w mojej galerii http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php Jaja sobie robisz albo jestes taki głupi ze wklejasz cudze galerie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Jaja sobie robisz albo jestes taki głupi ze wklejasz cudze galerie A może zamiast się wyzywać sam wejdziesz w moją galerię i się przekonasz :!: Moge się założyć, że zobaczysz to samo, co w tym linku.A zdjęcie jest znalezione w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ZX z dwoma światłami z przodu pod wspólnym kloszem No wiele kaw w zyciu widzialem ale takiej nie :P pewnie to ZXR 829 RSR :D :P :twisted: :lol: ... pięknie. Prawie się posikałem... warto czasem tu zajrzeć ;)PZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Qrcze tak to jest jak człowiek zapomni o drogowych motorach. Chodzi mi o ZXR 1100 coś jak w mojej galerii http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php czemu przypisujesz moje moto do swojej galerji?? :D ;) P.S. to nie jest kawasaki !!!!!' date=' nie wiem z kąd taka mysl A może zamiast się wyzywać sam wejdziesz w moją galerię i się przekonasz Moge się założyć' date=' że zobaczysz to samo, co w tym linku.A zdjęcie jest znalezione w necie[/quote'] TO była moja galeria!!!!!!! nie widziałeś !!! było wyraźnie napisane RADAR, ale nieważne bo już skasowałem te fotoP.S. dobry gosć jesteś, ciekawe gdzie znalazłeś to w necie??? [ Dopisane: 14 ]Czy na forum może sie ktoś wypowiedzieć profesjonalnie na temat jakiejkolwiek 900-ki??? :P Bo to co widzę to jakaś groteska pzdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Z gory sorry za OT! Chlopak wmiescil tutaj zly link, ktory polega na tym ze otwiera wam sie wasza wlasna galeria a nie jego i tak bedzie mial kazdy kto zagladnie w tym temacie. Ja natomiast widzialem swoja galerie, RADAR swoja wiec widzicie jak to dziala... Przestancie juz na chlopaka najezdzac heeh :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Buahahahahahahaha :D :lol: :lol: :lol: Ale akcje, nie ma jak to sobie humor poprawić z rana ;) :P Panowie kuźwa, się nie gorączkujcie bo jak ktoś wstawia linka do swojej galerii osobistej to zawsze jest ten sam link (http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php) i dlatego każdemu z Was otwiera Waszą galeriuę osobistą, hehehehe :P Wejdźcie sobie po profilu i obejrzyjcie w ten sposób. hehehehe I tu drugi raz racja dla vx800, wesoło tutaj wesoło :P [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 ZX z dwoma światłami z przodu pod wspólnym kloszemto nie klosz tylko żyrandor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 [quote name="RADARCzy na forum może sie ktoś wypowiedzieć profesjonalnie na temat jakiejkolwiek 900-ki??? :( Bo to co widzę to jakaś groteska pzdro' date='[/quote] Musisz popytać użytkowników XJ900 Diversion. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 ja jestem zakochany w ZX9R i tak chyba pozostanie do konca :D bo jako swoj ostatni motocykl (tak gdzies w wieku 40 lat ;p ) chcialbym miec wlasnie taki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 witam :D Buahahahahahahaha Ale akcje' date=' nie ma jak to sobie humor poprawić z rana Panowie kuźwa, się nie gorączkujcie bo jak ktoś wstawia linka do swojej galerii osobistej to zawsze jest ten sam link (http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php) i dlatego każdemu z Was otwiera Waszą galeriuę osobistą, hehehehe Wejdźcie sobie po profilu i obejrzyjcie w ten sposób.[/quote']też się uśmiałem bo kiedyś sam takiego byka walnołem :oops: poprawnie działający odnośnik(czy jak to tam zwali ;) )powinien wyglądać tak jak ten na dole mojego posta(?), ważny jest ten numer "id" - tak mi się wydaje w moim prywatnym rankingu najlepsze 9-setki to:-XJ900Diversion/ TDM900- za wygode i "talenty" turystyczne-RF900-bo tak :P , no podoba mi się 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Przepraszam ze tak sie wtrace ale jakie roznice sa miedzy CBR 929 i 954 czym one sie roznia oprocz cyferek oznaczajacych model bo zgubilem sie w oznaczeniu 900RR :) Z gory dzieki za info i przepraszam zalozyciela za moje pytanko nie dotyczace tematu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Przede wszystkim 929 i 954 to nie tylko oznaczenia modeli ale także dokładne pojemności silnika jakie w nich siedzą.Co za tym idzie, inne parametry techniczne, osiągi itp.Różnią się też wyglądem.Reszte znajdź sobie na google chociaż ja nie mogę znaleźć zbyt dużo info po Polsku na tematych tych modeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi