Skocz do zawartości

Uwaga!! Ranking 900-setek z lat 90 - 00

Rekomendowane odpowiedzi

Jaja sobie robisz albo jestes taki głupi ze wklejasz cudze galerie

A może zamiast się wyzywać sam wejdziesz w moją galerię i się przekonasz :!: Moge się założyć, że zobaczysz to samo, co w tym linku.A zdjęcie jest znalezione w necie

ZX z dwoma światłami z przodu pod wspólnym kloszem

No wiele kaw w zyciu widzialem ale takiej nie :P pewnie to ZXR 829 RSR :D

:P :twisted: :lol: ... pięknie. Prawie się posikałem... warto czasem tu zajrzeć ;)

PZDR

J

Qrcze tak to jest jak człowiek zapomni o drogowych motorach. Chodzi mi o ZXR 1100 coś jak w mojej galerii http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php

czemu przypisujesz moje moto do swojej galerji?? :D ;)

P.S. to nie jest kawasaki !!!!!' date=' nie wiem z kąd taka mysl

A może zamiast się wyzywać sam wejdziesz w moją galerię i się przekonasz Moge się założyć' date=' że zobaczysz to samo, co w tym linku.A zdjęcie jest znalezione w necie[/quote']

TO była moja galeria!!!!!!! nie widziałeś !!! było wyraźnie napisane RADAR, ale nieważne bo już skasowałem te foto

P.S. dobry gosć jesteś, ciekawe gdzie znalazłeś to w necie???

[ Dopisane: 14 ]

Czy na forum może sie ktoś wypowiedzieć profesjonalnie na temat jakiejkolwiek 900-ki??? :P

Bo to co widzę to jakaś groteska

pzdro,

Z gory sorry za OT! Chlopak wmiescil tutaj zly link, ktory polega na tym ze otwiera wam sie wasza wlasna galeria a nie jego i tak bedzie mial kazdy kto zagladnie w tym temacie. Ja natomiast widzialem swoja galerie, RADAR swoja wiec widzicie jak to dziala... Przestancie juz na chlopaka najezdzac heeh :-)

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

Buahahahahahahaha :D :lol: :lol: :lol:

Ale akcje, nie ma jak to sobie humor poprawić z rana ;) :P

Panowie kuźwa, się nie gorączkujcie bo jak ktoś wstawia linka do swojej galerii osobistej to zawsze jest ten sam link (http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php) i dlatego każdemu z Was otwiera Waszą galeriuę osobistą, hehehehe :P

Wejdźcie sobie po profilu i obejrzyjcie w ten sposób.

hehehehe

I tu drugi raz racja dla vx800, wesoło tutaj wesoło :P [/b]

witam :D

Buahahahahahahaha

Ale akcje' date=' nie ma jak to sobie humor poprawić z rana

Panowie kuźwa, się nie gorączkujcie bo jak ktoś wstawia linka do swojej galerii osobistej to zawsze jest ten sam link (http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.php) i dlatego każdemu z Was otwiera Waszą galeriuę osobistą, hehehehe

Wejdźcie sobie po profilu i obejrzyjcie w ten sposób.[/quote']też się uśmiałem bo kiedyś sam takiego byka walnołem :oops:

poprawnie działający odnośnik(czy jak to tam zwali ;) )powinien wyglądać tak jak ten na dole mojego posta(?), ważny jest ten numer "id" - tak mi się wydaje

w moim prywatnym rankingu najlepsze 9-setki to:

-XJ900Diversion/ TDM900- za wygode i "talenty" turystyczne

-RF900-bo tak :P , no podoba mi się 8)

POZDR.

Przepraszam ze tak sie wtrace ale jakie roznice sa miedzy CBR 929 i 954 czym one sie roznia oprocz cyferek oznaczajacych model bo zgubilem sie w oznaczeniu 900RR :)

Z gory dzieki za info i przepraszam zalozyciela za moje pytanko nie dotyczace tematu :!:

Przede wszystkim 929 i 954 to nie tylko oznaczenia modeli ale także dokładne pojemności silnika jakie w nich siedzą.

Co za tym idzie, inne parametry techniczne, osiągi itp.

Różnią się też wyglądem.

Reszte znajdź sobie na google chociaż ja nie mogę znaleźć zbyt dużo info po Polsku na tematych tych modeli...